Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 081
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ellie D  Hug не съобразителни хора. Аз сега се чух с колежката с която си бъбрихме много за тези неща, и те опитват от доста време. Правиха и хистеро ония ден в Надежда за премахване на полип. Пита ме как съм има ли нещо ново. Не и казах нищо, мисля  след като влезна в 4 месец живот и здраве, да и изпратя тестчетата останалите за овулация и да и пожелая много късмет

# 511
Ох, аз имах една приятелка която викам като започнат опитите(защото ми говореше) ще й давам съвети ... ко стана преди да се усетя тя забременя  Rolling Eyes та, наревах се тогава... вече планове не правя, дай Боже един ден мн ще внимавамкакво и на кого казвам и какво правя ... Rolling Eyes

# 512
Лоли, това наистина е много грозно от страна на приятелите ти.
Едно е да те подпитват, съвсем друго да коментират зад гърба ти  Tired
Ако изпадна в подобна ситуация ще ги навра на едно специфично място от анатомята на кучето  #Cussing out

# 513
Затова аз не казвам на никого, че опитваме. Не искам да ми задават въпроси или да ме гледат, дали е станало.

# 514
И ние не сме казали на никого за опитите... и не смятам да го правим, дори и ако недай си Боже се наложи да стигаме до асистирана репродукция.
Смятам, че това е нещо много лично и интимно. Лошото е обаче, че хората много обичат да гледат в чаршафите на околните  Tired

# 515
Оффф,може да ви стане смешно,но точно прочетох,че Кейт Мидълтън е бременна с второто си дете и ми стана мн тъпо и гадно(за себе си,разбира се),както и много смешно от реакцията ми  Joy hahaha  ,така че чувствата,които изпитвате са напълно нормални!  Peace  Laughing

# 516
Аз много съжалявам, че казах на няколко човека, не че те са виновни с нещо, напротив не се държат лошо, нищо няма което да ме тревожи, но мн ми е мъчно че все си мисля какво мислят те ... офф тъпа съм  Rolling Eyes Stop ама времето назад не мога да върна (тъпото време когато мислех че ще стане едва ли не след месец  Banghead)
манана, гушчи, аз също съм като теб  Hug направо някои хващат от въздуха  Crossing Arms Crazy

# 517
Лоли, мисля, че си реагирала много правилно. Има една категория хора, които буквално се "хранят" с лоши новини. Имат потребност да знаят, за да уверяват сами себе си колко са си добре. Е, точно на такива хора не трябва да се съобщават такива неща, защото те ги грабват, консумират, въргалят и преповтарят толкова много пъти, държат ги "живи". Много внимавам на кого споделям неуспехи. Успехите си споделям по-лесно. Кураж! Hug
Маняна, преди седмица прочетох за нея, че има подозрения, че е бременна и ме обзе онова чувство, което не е завист, а все едно съм изоставаща! hahaha Та, разбирам те и аз се смях на себе си!

# 518
Диамантче, ами обичат - като няма какво да търсят в техните си чаршафи, и търсят по нашите.... Joy

аз също като забременях не казах на една моя приятелка, защото и те чакат - но се наложи когато станах в трети месец, защото ми пролича - а и тя ме попита директно - не мгоа да лъжа я! но нито съм парадирала, нито пък и звъння да й споделям - това как е и онова как е. Казах й само - спокойно, и при вас ще стане - кажи ми ако с нещо мога да съм ти полезна и забаравих за темата! Не сме се виждали скоро - но и не смея мн да я търся, за да не й натрапвам присъствието си и да й е гадно - ако звънне и иска да се видим, ще отида - но само когато ми даде знак, че й е комфортно!

Искам да кажа на всички ви - сигурна съм, че всяка от нас, скоро ще ги види двете чертички, затова ви ръсвам с вълшебен розов прашец с пожелание за много, много късмет .....
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 519
 newsm79 newsm79 newsm79
Смучааа, смуча на поразия  Mr. Green
Благодарско, Звездичке  Hug

Моята О мина и сега започна тягосното чакане. Искам да минат поне още няколко дни, за да почна с тестовете за Б  Laughing

# 520
Ох,Азирка, и аз така май съжалих,че споделих на една приятелка,но някакси нямаше как,понеже тя ме попита...и...И сега ми е гадно,защото знам,че все ме мисли,понеже тя много добре знае какво е да чакаш и да не става.Те са чакали първото си дете 3 години,но пък хубавото е,че второто им се получи само за 3 месеца.  Heart Eyes Особено и както вече в компанията ни с майки има вече две бременни,при това едната дори с 3-то детенце,сигурно предполага какво ми е...и като цяло съжалявам,че ѝ споделих,но здраве да е,тя поне е доста тактична.
Звездичке,едно голямо смук и от мен!  Grinning Hug
 newsm79 newsm79 newsm79

# 521
Мда , същата работа... при мен едната ми приятелка имат бебче и знаят че пробваме, не се повдига въпроса, тя е мн мила, но ... аз не мога да говоря за това с нея и всичко в мен крещи от болка, хем искам да знае какво ми е, защ. няма как иначе да разбере реално как съм и ми писна да се правя на щастлива, хем не искам да знае ... от др страна не знам как да й го кажа, мн съм се чудела, ще ми олекне ли ако знае ... И аз не знам  ooooh! поне с вас да споделя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И да пусна събирачката хихи
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm57 newsm57 newsm57

# 522
Азирка вие откога пробвате? ти имаш едно детенце, нали или бъркам? Не е лесно да кажеш на никого, но пък ако сте близки -може да й споделиш - може и да знае нещо и да ти помогне с опитите?

Не знам кое е най-правилното, но да си държиш мъката вътре в теб, според мен е много гадно и не помага  Tired

Стискам палци и се надявам скоро да ни зарадваш - ето затова съм пръснала прашец, да ви е на късмет  Hug Hug Hug Hug

# 523
  • София
Момичета, що не казвате, че има отчетна тема за бременни от "Искам бебе".
 Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793265.0;topicrefid=20
Аз ще си чета темата тук, но наистина искам всички да дойдете бързо и там да си бъбрим Hug

# 524
Ох щом аз не знам, знам че и др човек няма да ми помогне, но вярвам в едно-времето и съдбата и мисля че нещата ще се случат както трябва когато ... само трябва да търпя  Rolling Eyes нямам детенце, на 27 съм, никога не съм забременявала, доста време се дърпах да имаме дете защ. исках да му осигурим стабилност и ред др неща ... сега не че е точно идеално, но се реших...И с времето започна да расте желанието, вече година пробваме  Peace но при нас в началото не ни бяха мн чести контактите ... заради тъпата работа и стрес ...

витаминче, аз я знам, но не знаех че не я знаеш  Flutter спешъл фор Ю ---

Общи условия

Активация на акаунт