Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 085
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм си заплюла тая снимка да пресъздам  Praynig

# 526
Азирка,  Hug Hug Hug

разбирам те чудесно и макар да звучи много банално - знам какво е. Мога само да ти кажа следното - аз съм на 31 и  сега съм бременна за първи път - ще стане, когато му дойде времето и когато е писано!

Мисли положително - важното е, че си успяла да намериш подходящия човек и той ще бъде прекрасен баща на бебето ти - а то скоро ще се появи, сигурна съм.

Не знам дали сте правили изследвания, но може би е добре да проверите и това, за да знаете къде сте точно - ние така направихме още преди да заживеем заедно, макар че аз съм 1 от 5 деца, мъжът ми 1 от 4, техните имат по сумата и братя и сестри и от страна на майка му, и на баща му - абе като цяло - уж нямаше проблем, но се оказа, че аз имам с щитовидната - започнах лекарства и още следващия месец бях бременна!

Стискам ти плаци и ще селдя специално кога ще се похвалиш  Hug Peace

# 527
Азирка,  Hug , аз също те разбирам много добре. След има-няма 2 дни правя 29-подобно на теб отлагах по ред причини. Сега въобще не е моментът, но аз се реших и се надявам скоро да се случи.  Hug

Правим опити от два месеца, но този по-сериозно, засега не сме се изследвали.

# 528
  • Plovdiv
Азира, аз съм ти наборка и все едно си ми взела думите от устата.  Охх и ние не сме ходили на лекар, но двама лекари ми казаха, че трябват поне 6 месеца опити.

Говорих и с един доктор, който от години работи в АГ клиника във Виена и той ми каза, че там даже по 3 години считали за нормално изчакване. Съща ми обясни, че първо се пуска СГ и тогава се почват изследванията на жената, защото се спестява стреса и безбройните изследвания.

# 529
Loli, до 6 месеца казват, даже понякога и до година. 3 години вече ми се вижда много.

# 530
  • Plovdiv
Да и на мен ми се видя прекалено много, но знаеш ли ги чужденците.  Надявам се да не ни се налага да чакаме толкова дълго.

И мен са ми интересни хората, които хващат от първия път. Имам няколко такива случаи (именно коментиращите).

# 531
  • От Луната
В началото и аз мислех, че няма нужда да споделям с някой, и да ви кажа мисля че направих грешка. Казах на свекърва ми, не сме говорили, че е тайна, но мисля че се подразбира. Тя казала на свекър ми, на другия си син и всички казали на двете баби ... Девер ли ми е не знам, брата на ММ казал на братовчед му, който ни е кум, той казал на жена си и ........... вече не знам, кой знае! Ядосах се, аз им казах, че правим опити и те постоянно ме заглеждат, неприятно е! Намеци, забележки все едно съм бременна (кумата към сина и: Той седнал до мен и тя: Внимавай да не ръкомахаш, да не удариш Йоана  Naughty ). И бабата, аз не се сърдя, че намеква за внуци, а че е заумирала и едва ли не да бързаме ... е добре, аз какво да направя, нали опитваме, защо трябва да казва нещо изобщо, казали са и - еми трай си и се радвай, пък когато стане. Да не говорим, че не е цвете за мирисане ... и доста намеци ми прави. Аз с моите баби се държа рязко и не и позволявам да ми се мешат, искам ММ да озъпти неговите. Сега са живнали, а като разберат, че имаме проблеми какво ли ще е?!  #Crazy Само да не ми ревът, че тогава  Rage . Пак ще говорим, само това е ясно ...

# 532
Loli, аз също се надявам да не чакаме толкова.  Hug
Йоли, не се ядосвай, станалото-статало  Hug , не си трупай още нерви. Но аз затова не казвам на никого, защото все някой ще каже на друг. Това си е мое и ще им кажа, когато стане.

# 533
  • Пловдив
Ето меее и в този списък
merita първи ден 08.09, предполагаема дата на О 23.09, дата на М или тест 07.10

Та току що ми дойде МЦ с болки и зацапване. Та въпроса ми е кога да пусна FSH. Трябва ми за документите за фонда.

# 534
Мерита, мисля че на 3-ти ден  Peace

# 535
  • Пловдив
знам 3ти ама сряда ли се пада

# 536
Ами, аз винаги си броя от деня, на който ми е дошло, освен ако не е много късно вечерта - тогава го броя от следващия ден.
Чела съм обаче някъде, че ако е до 12 часа го пишеш днес, а след 12 утре. Според тази теория трябва да изследваш в четвъртък. Аз бих пуснала изследването в сряда. Не знам какво да те посъветвам. Дано се включат и другите.

# 537
  • София
знам 3ти ама сряда ли се пада

пусни го в сряда   Peace

# 538
  • София !
Е, много е, грозно това с постоянното питане и натякване .
Ми не стават така нещата - топни, па лопни !

Скрит текст:
Има страшно не съобразителни и не тактични хора !
Моя приятелка е, бременна с 2-ро, каза ми, чак в 5-ти месец . А, 2 седмици преди да ми каже, се видяхме . Излизахме семейно една вечер . Само като я видях, ми стана ясно, че е, бременна . Корема ѝ личеше . Тя си имаше и от предната бременност, останал корем ( пък и разликата на децата ще е, 2 години и малко ) . Ама то си личеше, че е, бременен корем . Освен това тя пушеше много, а тогава  каза, че била в процес на отказване . Ама нищо не ни казаха . Аз бях сигурна просто, не знам защо не си казаха, а и както и да е, не е, нещо което няма да се разбере  Laughing .
Мисълта ми е, че се съобразих . Можеше директно да по питам ''бременна ли си ?'' , ама от друга страна викам, защо да питам ? - не е, моя работа, щом те не си казват, значи така са си решили . Освен това пък си помислих - ''ами ако не е?'' - ще ѝ стане обидно, че питам и че едвали не я мисля за дебеланка .
Други семейни приятели, правеха опити . Знаехме, но никога не съм си позволила да питам . Когато забременя жената - казаха си !
А, пък тази приятелка, дето ви казвам, че ми каза в 5-ти месец . Като се чухме и ми го каза, ми вика ''айде ваш ред е .. няма ли и вие да си правите 2-ро'' - това преди 2 седмици .
Ми стана ми тъпо . Първо от къде реши, че щом тя е, бременна, значи и аз трябва да съм ? Пък от друга страна, страшно грозно ми звучи това - ''айде ваш ред е .. няма ли да си правите 2-ро и т.н. '' .
За мен това са си лични неща, не може да ги казваш на всеки 2-ри - но така го приемам аз, явно всеки си мисли по различен начин .
Ама няма как - различни хора, различни характери !
Скрит текст:
Малката заспа, аз си вися тука и чакам да стане утре  Laughing . Уж, още има сенчица на теста, пък да видим утрешния какво ще каже . Не искам да се навивам още, защото все пак, тази бледа черта, малко ме съмнява . От друга страна, дори да няма Б. , не се притеснявам толкова . Е, вярно, ще ми е, гадно - няма как . Ама пък ни е, първи месец опити, така, че, ще мисля позитивно !
И БЛАГОДАРЯ, че ви има и ми стискате палчета  Hug Hug Hug !

# 539
  • Някъде там край морето
Атланта, Лоли, не знам след 2 месеца опити за какви точно изследвания си мислите. Успокойте се, ако не помогне, няма да навреди.
Аз също не съм казала на никого за опитите. Така го чувствам и искам като стане да е изненада за всички. Хубаво е ,че забременелите искат да са тактични и спестяват новинат на приятелките си с проблеми, но честно да  ви кажа на мен би ми станало по-криво ако разбера, че някои са крили от мен. Все пак за всяка близка бих се зарадвала най-искрено от сърце. Не ми допада мисълта, че се страхуват едва ли не да не им завидя. Харесвам естествените отношения - всеки спокойно да сподели радостите и болките си. Това е истинското приятелство. Другите не ме интересуват бременни ли са що са.
Все пак всеки ги чувства по различен начин нещата и затова светът е толкова шарен.

Общи условия

Активация на акаунт