Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Бъни, това си е съвсем бременна черта  Hug Честито  Heart Eyes

# 496
  • От Луната
Прашеееец  newsm79 newsm79 newsm79 пу за мен Simple Smile Маце, благодаря Simple Smile

Диамантче, от време на време и аз имам проблеми с влизането, но бързо се оправя.
Ели Д, много неприятно наистина. Вчера бабата на ММ имаше РД, на 80 и колко години. Честитя и и тя ми вика, че умирала и искала да види внуче преди това  #Crazy  ooooh!  Crossing Arms. Е как да реагирам на това?
Мечтичка  Hug, силна съм може би само привидно. Вътрешната борба е голяма. Понякога се затварям в себе си, понякога бликват едни сълзи, наистина е трудно да се справиш с толкова отговорности, но никога не съм се отказвала. Когато е най-напечено съм най-организирана и продуктивна  и като че ли винаги оставям нещата да се развият в главата ми и после свършвам всичко за много по-кратко време. Но вътрешно изживявам всичко, всеки проблем, всяка лоша дума или коментар. И в повечето случаи обвинявам себе си  Confused Ще дойде ден и това да се промени Simple Smile

# 497
Йоли, и на мен често ми го говорят това, но казвам, че когато стане. Моите баби също питат, но този отг.получават.

Маце, честит имен ден и леко до финал.

Взимам си и аз от прашеца.

# 498
Йоли, възрастните баби са единствените, на които не се сърдя за това. Усмихвам се, казвам "няма страшно, ще видиш внуците" и толкоз. В голямата си част, те никога не са се сблъсквали с репродуктивни проблеми. На всичко останали обаче много се дразня и усещам, как съм в състояние дори да си разваля отношенията с тях. Не мога да проумея, как големи хора нямат грам такт и не проявяват никаква съобразителност  Tired

# 499
Маце Hug  Heart Eyes

# 500
Здравейте момичета Simple Smile
Първо голямо честито на Витаминка   bouquet Прекрасна бременност ти желая Simple Smile
Гледам, че и bunny е показала две срамежливи черти Simple Smile Та съвсем тихо честито Simple Smile стискам палци да се потвърди двучертичковия резултат Simple Smile

Аз няма с какво да се включа, няма развитие засега при нас, но видях че Маняна е писала за тестове за О от ибей. Маняна, удобно ли е да ми пуснеш линк(може и на лс), кои тестове така и не са ти дали положителен? А има ли в ибей от тези догиталните, които споменаваш? Вчера щях да поръчвам, но отложих за днес, та имам още време да избера.

Поздрави на всички, които не съм споменала   bouquet

# 501
  • Някъде там край морето
Здравейте на всички. Добре, че тази сутрин нямчх много работа та успях да ви изчета. Нали бяхме сватбари в събота, върнахме се пребити и вчера беше ден за релакс.
Честито на витаминка Simple Smile лека и безпроблемна бременност ти желая
Бъни, стискам палци утре да е по-наситена чертичката.
При мен лелката утре трябва да си ходи, а ние да се залавяме за работа както си трябва.
Довечера в къщи ще ви чета по-подробно. Успешен ден на всички и само положителни мисли Simple Smile

# 502
Маце, честит празник!
Атланта, дано да стане скоро! Знам какво е в началото  Confused не че ентусиазма още го нямам, за пиене на витамини, за следене и за планове още го има (слава богу), ама иначе малко се претръпва от тестването и чакането, но пък боли по-силно.
Лоли, мале аз не знам как бих реагирала на тия хора, сигурно щях да им кажа нещо, мн съм крайна, не търпя ... мн боли от това ...
Моята баба знае, че опитваме, слава богу нищо още не пита ... само се надявам да не коментира с др че ...
Нения, а не може ли да затворите ...

# 503
Азирка, благодаря пак  Hug . Аз само витамини ще пшя, тестове да О, за сега, няма да правя, пък да видим. Търпелив човек съм, така че ще опитам да не се настройвам. Важното е да се случи. Преди исках много Коледно бебе  Simple Smile , сега само да стане и да е живо и здраво.

# 504
  • София
Благодаря ви момичета  Hug
Мел, знам че си права, просто ми се насъбра много от миналата седмица. Иначе го очаквах тя да се "похвали" преди мен, така че не бях особено изненадана.

Лоли, много гадна ситуация. Не знам как си реагирала, но аз щях едно хубаво да ги наредя  Hug

Нения, дано решите проблема и да можете да пътувате заедно  Peace

Азирка, чакам с нетърпение ММ довечера да ме нагушка едно хубаво  Hug

Мечтичке, да ти минава бързо липсващото зъбче  Peace

Йоли, не се сърди на бабчето, на милата ѝ се иска да види потомството на внука си. Старите хора това много ги крепи. Моята баба все повтаряше "Дано да съм жива за сватбата ти". Е държа се геройски дотогава, а след сватбата рухна и 2 месеца по-късно почина.  Cry

# 505
Азирка, много примамливо звучи да теглим ключа, но не става... за какво сме се бъхтали две години, ако сега, точно като потръгнаха нещата, ще затваряме. Било то и за три седмици  Confused

Относно тестовете за О - аз май никога не съм имала 100% положителен тест (е, сигурно е имало 1-2 пъти, с такива от аптеката), а с тези от ebay винаги имах в два поредни дни почти положителни. Предполагам, че единият си е бил положителен, но не ми се е насищала достатъчно чертата по някакви "технически" причини (кофти тест, разредена урина...)  Rolling Eyes

# 506
здравейте момичета,

да си кажа и аз - честито на Витаминка и Бъни- как ще чакаш бе момиче, тичай веднага за кръвен! стискам ви плаци

Маце, да ти е живо и здраво името, да ти носи късмет, да се повтаря и да ти елеко на душата - успешна и лека бременност и много положителни емоции - напни си днес с кеф една торта и пийни едно сокче Wink    bouquet  bouquet  bouquet

ЕлиД, твоята колжка е голям тъпир - може ли токлова нетактично да се изказва. Разбирам те и знам, че ни ти е лесно и не че не си се зарадвала, но ти е станало гадно, защото и вие оптивате! Мисля, че всяка една от нас те разбира напълно и знае какво е чувството......  Hug

на всички останали момичета, успех - ние нали се подготвяме за сватба - сега ходим на уроци по танци - голям смях е - дано се справим и за финала всички да ахнат от хореографията ни Wink най- много да станем за резил и всички да се смеят Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

и така, при мен нищо кой знае какво - така че - честито на бременните, на именниците и на тези с годишнините - само хубави неща да се случват на всички ни Simple Smile

# 507
но видях че Маняна е писала за тестове за О от ибей. Маняна, удобно ли е да ми пуснеш линк(може и на лс), кои тестове така и не са ти дали положителен? А има ли в ибей от тези догиталните, които споменаваш? Вчера щях да поръчвам, но отложих за днес, та имам още време да избера.

Дани,при мен не работят тестовете за О от тези,които са най-тънките и евтини .Например тези:
http://www.ebay.co.uk/itm/30-OVULATION-FERTILITY-TESTS-5-PREGNAN … sh=item20e1df5312
Обаче точно тези тестове са най-масово използвани от момичетата тук и виждам,че при тях няма проблем и си им отчитат,за тоа и мисля,че проблема явно е в мен.Уж спазвам правилата за тестване,но никога не ми се е случвало с тях да имам напълно положителен тест.Аха аха да се насити чертичката,колкото контролната и започва да избледнява.Дейставаха ми много объркващо.Зпочнах да си взимам от дигиталните и тествам успоредно с лентичките.Сутрин с дигитален и следобед с лентичка и така...Макар,че тук в темата за тестовете за О ме посъветваха да правя и дигиталните следобед,аз ги правя сутрин с първото ходене до wc,понеже така е описано в листовката им,а и така винаги до сега са ми давали точен резултат,който съвпада и с това,което ми показва БТ.Ето такива дигитални съм ползвала до сега:
http://www.ebay.co.uk/itm/CLEARBLUE-DIGITAL-OVULATION-TEST-/2011 … sh=item2ed6422b49
и тези:
http://www.ebay.co.uk/itm/Clearblue-10-Pack-Advanced-DIGITAL-Ovu … sh=item46216e23cc

# 508
  • София
ЕлиД, знам какво е да разбереш, че приятелка е бременна преди теб, въпреки, че се радваш... ти е едно тъжно, че ти продължаваш сама в "борбата"
Да, ама не е така, нали за това е темата, да си вдъхваме кураж и да знаем, че не сме сами.
Аз не вярвах, че ще се случи толкова скоро, за това и сега още не мога да повярвам.
Иначе колежката ти просто явно не се е поставила на твое място. И аз искам да изкрещя на всеки, но за сега се ограничих само в майка ми и близките ми колежките, които знаеха за опитите.
Една приятелка прави опити от 2 месеца, днес и се обадих да се чуем, и ми каза, че и е дошло... абсурд да и кажа, че съм бременна. Правих се, че чакам да ми дойде.
На братовчедка ми също искам да кажа, те опитват от 3 години, но не се получава и ми даваше съвети и информация за забременяването, но не искам да я натъжавам все още...
Надявам се да се случи скоро на всички, които го искат силно!
На мен тестовете ми отчитаха идеално, имам още бройки в къщи, тази седмица трябва да ми дойдат и тестовете за бременност, които директно ще пусна в продавалника.

# 509
  • Plovdiv
Как да реагирам на такова нещо. Нито се разправях нито нищо, взех си чантата, казах, че съм на работа и си тръгнах.

От тогава честно да ви кажа хич не ми е до тях. Нито искам да ги виждам, нито ме интересуват.

Витаминка, за съжаление, са много малко съобразителните и добросърдечни хора като теб.

Общи условия

Активация на акаунт