Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 080
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Сара, аз го обмислям, тъй като преди съм имала проблеми и сега се чудя дали да не се прегледаме и двамата с ММ, за да не ке окаже, че сме губили време.

# 541
  • Някъде там край морето
Атланта, изчакайте поне 6 месеца. Преди да родя също имах проблеми - липсваща менструация с месеци, кисти на яйчниците и т.н. и бях много притеснена. Около 6 месеца пробвахме и реших да пусня поне основни хормони, чаках да ми дойде и да отида при моята АГ, а то въобще не ми дойде. Дайте си малко време. Дори при напълно здрави двойки 3 месеца е средния срок, в който чакат да видят 2 чертички.
Много добре разбирам как се чувстваш, но от опит знам, че притеснението не ни помага. Трявба си търпение. Simple Smile

# 542
  • Plovdiv
За казването ще разкажа нещо, което също ми направи впечатление. Кумата ми забременя и от началото ми стана ясно, че е (спря да пуша, пушеше доста). Веднага я попитах (мислех, че сме си достатъчно близки). Тя отрече и то няколко пъти, е преди 2-3 седмици ни съобщиха, че е бременна в почти 4-тия месец. Странното е, че тя е приятелка на девер ми, а той даже на брат сии да не каже. Та въпрос на виждане.

Аз един ден ако забременея ще кажа само на мама и на една приятелка. До там.

# 543
Добре де, как се броят месеците на опити?
Ние например не се "пазим" от декември миналата година, но реално следя О от няколко месеца, а в няколко от тях даже не сме кексили около О.
Как да броя от колко време опитваме  Thinking

# 544
Сара, значи добре разбираш защо се замислям за лекари...  Hug Аз съм търпелива, но и двамата сме под голям стрес в работата, та да видим.
Лили, аз мисля че когато дойде време ще кажа само на нашите.

# 545
  • София
Диамантче брой си го от декември и с тестове и без тестове не е ставало така,че...от тогава откакто не се пазите  Hug

# 546
Добре де, как се броят месеците на опити?
Ние например не се "пазим" от декември миналата година, но реално следя О от няколко месеца, а в няколко от тях даже не сме кексили около О.
Как да броя от колко време опитваме  Thinking

Ами при нас другия месец ще стане 1 година откакто не се пазим , но реално аз съм следила овулация само през половината от тази 1г (ноември 2013 и февруари, март, април, май 2014 + засечена О на доктор - септ. 2014). Обаче си я броя цяла  Peace
Ако бях следила всичко стриктно, още на шестия месец щях да хукна по изследвания Simple Smile

# 547
  • Някъде там край морето
Антланта, силно се моля скоро и ти и всички да сбъднем желанието си за дете, защото знам какво значи да го искаш с цялото си сърце, а да не става, и как всичко друго губи смисъл. Нямам емотикони на телефона, но ти пращам виртуални прегръдки.
Аз се колебая още дали да меря О с тестове този месец, ама май се отказвам. Сама по ЦС доста по-лесно преценям кога е. Последните месеци нямам грешка - точно 15 дни след пика и ми идва М.

# 548
Сара  Hug  Praynig . Аз съм решила да не меря, пък както дойде.

# 549
Атланта, Лоли, не знам след 2 месеца опити за какви точно изследвания си мислите. Успокойте се, ако не помогне, няма да навреди.
Аз също не съм казала на никого за опитите. Така го чувствам и искам като стане да е изненада за всички. Хубаво е ,че забременелите искат да са тактични и спестяват новинат на приятелките си с проблеми, но честно да  ви кажа на мен би ми станало по-криво ако разбера, че някои са крили от мен. Все пак за всяка близка бих се зарадвала най-искрено от сърце. Не ми допада мисълта, че се страхуват едва ли не да не им завидя. Харесвам естествените отношения - всеки спокойно да сподели радостите и болките си. Това е истинското приятелство. Другите не ме интересуват бременни ли са що са.
Все пак всеки ги чувства по различен начин нещата и затова светът е толкова шарен.

+1  Peace

# 550
И аз с тая БТ не знам, вече трети ден не меря правилно-меря рано като съм се събудила от мисълта за тая БТ (към 4ч) после заспивам с термометъра и изобщо не помня кво е измерил  Joy луда работа...
Сега се сетих, че аз и лъжа (ако така може да се каже)... говоря за чужди хора напр колегите ми новите в началото ме бяха подпитвали щот нали сме от 1-2 год женени, аз реших направо да се направя на ударена и казах, че за сега не искам и че ММ иска, но аз още се дърпам  Rolling Eyes просто реших, че не искам да знаят още хора и още хора да ме чакат един вид да съобщя ... а с др думи ако бях казала щях да се издам, не мога да овъртам, та ... колко е правилно не знам...

# 551
  • София
LOLI{P} не виждам причина да се чудиш защо не са ти казали. Ние също на никой не сме казали, нито на родители, нито на братя нито на приятели и приятелки. И не виждам причина да им казвам. Няма по-гадно от това да кажеш на хората че си бременна и после на всички един по един да им казваш че вече не си. Изпитала съм го на собствен гръб. И след 4-я месец няма да казвам на хората. Ако ме питат добре ако не здраве.

Иначе за мен опити са 6 месеца следене с БТ и тестове. До 1 година максимум. След това вече си е време за лекар.

# 552
Точно това е причината и аз да не казах на никого третия път. Беше ужасно на всеки, на който съм споделила да обяснявам. Гнус! Ако има четвърти няма да кажа на никого.

# 553
Атланта, Лоли, не знам след 2 месеца опити за какви точно изследвания си мислите. Успокойте се, ако не помогне, няма да навреди.
Аз също не съм казала на никого за опитите. Така го чувствам и искам като стане да е изненада за всички. Хубаво е ,че забременелите искат да са тактични и спестяват новинат на приятелките си с проблеми, но честно да  ви кажа на мен би ми станало по-криво ако разбера, че някои са крили от мен. Все пак за всяка близка бих се зарадвала най-искрено от сърце. Не ми допада мисълта, че се страхуват едва ли не да не им завидя. Харесвам естествените отношения - всеки спокойно да сподели радостите и болките си. Това е истинското приятелство. Другите не ме интересуват бременни ли са що са.
Все пак всеки ги чувства по различен начин нещата и затова светът е толкова шарен.

+1  Peace

момичета, според мен - не трябва да ви става криво - защото причината да не ви кажат може да не е от страх, а за да не ви наранят! Поне при мен беше така и не исках да навирам моето щастие в очите на другите - не съм крила - когато ме попитаха, си казах - но като знам, че пробват даже много преди нас и не са успели, да отида и да им кажа, е все едно се състезавам и им го навирам, че ние сме ок, а те не - просто е мнго деликатна ситуация и човек трябва да се опитва да се поставя в позицията и на другия Simple Smile
Това е моето мнение и не мисля, че някоя жена с цел би лъгала или крила - та това е най-хубавото нещо на света!

АТланта, според мен от излседвания - не от скъпите, глава не боли, аз обичамд а съм наясно кое как е и от каква база тръгваме - макар че не трябваше да имаме проблеми, аз искахд а съм сигурна на 100% - аз съм за твоето решение да видите и проверите, за да не се губи евентуално излишно време.

прегръдки на всички и дано ме разберете правилно и никой не се засегне

# 554
Azira: Горе главата! Може би помниш, че аз забременях през май, а след няколко дни ще направя 33 и ми е първа бременност!
Ще дойдат бебчетата, момичета! Няма начин! Няма друг вариант или път всяка от нас ще гушка своето  /минимум едно/ бебче! Не е лесно да се надяваш, да правиш каквото трябва и ти е по силите и да да не се случва...но явно тази част от пътеката е била трънлива и ние я преминаваме по този начин за разлика от други жени. Но тя ще свърши и тогава.....
А сега искам да ви наръся обилноооооо, та да има за всички:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт