Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 066
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там край морето
Добро утро и от мен Simple Smile
Бъни, страхотна чертичка си имаш. Тихичко честито и ще стискам всички палци за успешен финал.
Естлар, браво за резултатите на ТМ. Борбата продължава, но си в правилната посока. Всеки ден те приближава до сбъдването на мечтата ви.
Прегръщам ви всички и отивам да си изпия кафето, че много работа ме чака днес.

# 601
Добро утро и от мен!   bouquet

Бънии,това си е бременна чертичка!Тихичко честито!   bouquet
Естлар,еее тази новина е бомба направо.Супер,много се радвам...дано потръгнат нещата и проблема да се открие и разреши набързооо...  Praynig Hug Hug Страхотна песен също...  Heart Eyes

Маняна, тест? Аз този път съм те пратила в отчетни, пък дано!

Голдънче,благодаря!  Hug Колебая се дали да направя утре сутрин.Утре ми е датата за М.Не за друго,ами ММ ще има рожден ден,но не ми се вярва да е станало,а и имам само някакви скъпи тестове вкъщи и не ми се опукват 4-5 паунда за да видя едната черта...Иначе за сега графиката ми е супер,ще си помисля  в зависимост от това утре сутрин какво ще покаже БТ,макар че и миналия месец ми беше висока до последно,но лелката дойде...  Wink

# 602
  • Plovdiv
Добро утро и от мен!!! Маняна, мерси за кафенцето Simple Smile

# 603
Добро утро!
Естлар, чудесни новини! От тук насетне нека са все такива и много скоро пробив в системата! Grinning Hug
Ох, кафе не пия, но като детоксикирам винаги ми се допива едно такова като твоето Маняна! Whistling
В петък съм на АГ. След последния аборт не съм ходила и ме тресе страшна треска - сънувах ужасни кошмари.  Crazy Ще си искам микробиология и с ММ залагаме по темата.
Спорен ден, дами!

# 604
  • София
Добро утро момичета
Голден,благодаря добре съм,лелката днес си отива и от утре се почваме   Joy
Естлар пожелавам ви добрите новини да продължат да валят,напоследък рядко се включваш,но пък с добри новини  Hug
Сарах и аз имам майска принцеса,и за това почнахме опитите от август(миналата година)ама и миналата и тази отново не се получи за майско чудо,но както казах вече съм без претенции,само да е по скоро
Бъни това май вече си е бременна чертичка,щом е там и днес надеждата е голяма  Hug
Манана тогава утре тест,дано имаш какво да подариш на ТМ,от това по хубав подарък едва ли има  Praynig Hug

# 605
Добро утро и от мен!
Бъни, честито и леко до финал!
Естлар, радвам се за вас! Скоро да се похвалиш с + тест.
Есенна, всичко ще бъде наред!
Маняня, благодаря за кафето.

Мен снощи много ме боля корем и днес ми е супер криво...

Много  Hug за всички!

# 606
  • София
Добър ден   bouquet

Да ви кажа сутринта си мислех какво на кого да пиша, но така и не ми остана време и сега вече забравих всичко  Crazy

Витаминка, честита точица  Heart Eyes

Естлар, много се радвам за добрите резултати на ТМ.  Peace

Бъни, има си я чертичката. Може наистина да е рано и затова да е бледа. Важното обаче, че е там и се вижда  Hug

Маняна, благодаря за кафенцето  Wink

Bery_82, аз съм на 29 и опитваме за първо бебче вече 13 месеца.

cristi, докладвам от вчерашния преглед – много симпатична и мила жена е д-р Шефкетова. Малко се притеснявах, че съм ѝ "завещана" от д-р Райков, но беше излишно.
Скрит текст:
Казах ѝ, че последния път прегнила не е подействал, а по-предния не сме проверили и не се знае. Тя отговори, че в такъв случай следващия път ще сложим двойна доза. По принцип си бях записала час уж за 11-ти ден, но този месец ми подрани и затова беше 14-ти. Имала съм О в дясно в неделя. Но не се надявам да е станало нещо, защото покрай ядовете с работата с ММ не се бяхме обичали. Имаме само едно сърчице по нощите събота срещу неделя, порядъчно почерпени, а и ММ беше пушил доста предишните два дни. Заплашила съм го, че до няколко месеца ще направим контролна СГ, само че като предишните дни си е пил и пушил, да види че тези неща влияят и резултатите няма да са хубави като при първата

По темата с казването:
Скрит текст:
1. Знаят моите две колежки. Когато ходя на прегледи не ми се налага да крия къде отивам, защото ако трябваше щях да се натоварвам много психически. На мен и затова ми стана криво вчера от новината на колежката, защото знае че не става от 1 година и ми го изстреля ей така.
2. На майка ми не бях казвала в началото, но след като на няколко пъти ми се обажда докато съм в клиниката, накрая ѝ казах къде ходя и толкова.
3. Знае едно приятелско семейство. Те имаха някакви проблеми. Ходеха при д-р Владимиров. Тя забременя спонтанно, но загубиха бебчето при раждане  Cry След една година забрана, отново чакат детенце  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 09:30 от Ellie D

# 607
ДОБРО утро и от мен
Витаминка честито точица Heart Eyes
Бъни и на теб чести две чертички.
Естлар чудни новини покрай теб ,все такива да са
 Autumn*  успех на прегледа
Mañana успех с теста,почерпих се от кафето днес имам нужда Laughing
*mel* и аз исках априлче ама аз какво искам не става,та каче когато тогава само да стане Heart Eyes
 LOLI{P то от Пловдив има ама бебета няма  Blush
Скрит текст:
Скрит текст:
аз съм от Пловдив в кичука съм
[/spoiler
при мен нищо ново тия дне съм в овулация по усещане без тестове и температури ,нооо мпм го няма Joy Joy Joy Joy Joy някакав идеи по въпроса Thinking Joy Joy Joy Joy

# 608
Аз имам идеи! Вечер си лягай със снимката му!  Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:
Имаше такава закачка със Захарчето преди Heart Eyes

# 609
Ваня,от темата с вицовете:
Категорично реших да не пиша в статуса си, че мъжа ми замина в командировка и аз съм съвсем сама вкъщи!
...Че то, иначе някакви сексуални маниаци може да дойдат среднощ или ден на ул. Брилянт №16, а вратата не е заключена!
 Joy
hahaha

# 610
Какво става с Бъни, повтори ли теста, че нещо изпуснах нещата  newsm78

# 611
Естлар, чудесна новина. Все по-близо до добрата развръзка  Hug

Sweety, Бъни повтори теста и си е съвсем положителен според мен  Heart Eyes

Маняна, силно стиснати палци  Hug

# 612
  • Plovdiv
Ваня, и те ще дойдат скоро, сигурна съм...Ще видиш как ше обикаляме градинките с  количките...Аз днес се оспах за работа, снощи до сто часа си цъках на тела, но кой да се сети да пусне алармата. Съответно тази сутрин не нахраних малкия косматко, сега звъня на мъжа ми, но той не ми дига. Става ми криво, че малкото хайванче седи гладно.

Бъни, поздравления за втората чертичка !

# 613
  • София !
Какво става с Бъни, повтори ли теста, че нещо изпуснах нещата  newsm78

Да, по на горе писах, приложих пак снимка  Laughing . Има бледа черта пак .
Сега се чух с братовчедка ми и я помолих да ми потърси Престо, ако намери ще ми го донесе  Hug !

# 614
Бъни направо си си бременна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт