"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Скрит текст:
аааа, нищо му няма на Заки, много си го харесвам даже, нещо не съм се изразила как трябва. И Любо и Заки ме кефят много, но Любо най-много, обаче ужасно ме дразнят Саня и Мария, много....
КПА - фор евъру, евъру в сряда вечер!!!

# 631
Момичета, пак да си кажа. че тези златни гривни на ръката на Елиф са ми толкова неестествени, че след първоначалния ентусиазъм изпаднах в грозни съмнениия. Я, спецовете по колажите да проверят отново внимателно сватбената снимка  smile3530

Хриси, Hug какво казва кристалното ти кълбо. newsm78

Нианта, Hug
Скрит текст:
и мене така ме дразнят двете големи бели птици в журито, че съм с гръб към тв-то и само слушам

# 632
Пепелче  Hug гледах я снимката, пак и пак, но не виждам нищо издайническо. Съвсем малко се усъмних в частта на яката и косата на Енгин, но мисля че е от позата, кадъра или нещо такова. Има толкова много детайли на тази снимка, че ако е колаж все отнякъде ще си личи.
Супер шах се получи, много ухилен Йомер, не много ухилена Ел, лампички, светлинки, градинско парти, златни гривни на едната ръка, не златни на другата  Grinning, абе лудница, от никъде не се вързва, кой от родата на Ел ще я предаде на бъдещия мъж, кога направиха годеж ...  newsm78

# 633
  • В Града на Липите
При всички случаи, Чиче ще предаде булката на младоженеца  Grinning
От първа серия й е като роден баща.
После ще се подредят на масата - роднина, мафиот, роднина, мафиот, мафиот, мафиотка, мафиот, роднина, крадла, мафиот.... Долу горе така   Grinning

# 634
Хриси, Joy JoyКакто се казва-събрахме се,та и тяхната така.

# 635
  • Разград

# 636
Добре де, аз разбирам някой да се постарае да направи колаж с всички тези детайли, издирил е подходящи тела, сложил е истинските ръце и глави, сложил е гривни , пари и т.н. Ама всичко това не е толкова елементарно да се изпипа. А всичко е много добре изпипано. Да приемем обаче, че го е направил някой. Добре. Ама кой луд ще направи още един колаж на същата тематика. И забележете, булката си държи по друг начин ръцете, гривните са по друг начин разположени. Т. е. булката не е пренесена на нов колаж така както вече е направена. Ами ако някой си е играл толкова много, не е добре според мен. Пък и единият колаж беше достатъчен за да шашне феновете, защото останалата част от зрителите не се шашкат.

# 637
  • In the light side of the Moon!
оххх гътнах се от смях докато ви 4етох  Joy Joy
абе Селфи от нерде джанъм ги изравяш тия сладки КПА вадилца  Joy Joy Joy Joy Joy
ще си ги открадна, нали може  Praynig Praynig

много тръстика, не успях хи4 да се вклю4а, но преди да си тръгна да си кажа и аз какво мисля за КПА-то,  а х фактора ще го гледам дове4ера... Laughing
та за мен  тази сватба е във фантазийте на Йо.... докато танцуват танца, който Ел не го знае  Joy Joy Joy Йо си я представя като булка, а него си като младоженек  Joy Joy нали е по детайлите, сложил й е гривни4ки, а него си е наки4ил с пари4ки  Joy Joy Joy
само Йо може да й сложи такъв воал, Елиф4е би си сложила нещо по сексапилно  Wink
така 4е, за мен това са си Йовови фантазии

хади лека нощ  Hug

# 638
и нова снимка на Туба

# 639
Меги, аз не вярвам да е сън на който и да е. А гривните са различни, защото на едната ръка гривната си принадлежи на Елиф, а на другата са сватбени подаръци. Не съм убедена, че Елиф не би си сложила такова було. В този сериал не всичко е добро попадение като стилистика. Пък и нищо не пречи Йомер да е купил и булото, и роклята, за да се направи на мъжкар. Пръстенът от трея обаче си беше хубав.

# 640
Здравейте момичета по нощите wavey
Не бях влизала в темата от снощи и сега като видях - има-няма 15-тина страници сте изписали Laughing . Ама как няма да  изпишете толкова при тези бомбастични снимки, от които съм направо така
И аз мисля, че са снимки - Димони,Нианта Peace
Хриси hahaha голям майтап като си представих подредени сватбарите.
Много въпросителни изникнаха в "мислителницата" ми, но вие така обстойно сте огледали въпроса от всички страни, че аз само мога да кажа- да се въоръжим с търпение и ще видим след някоя и друга серия какво точно са имали в предвид двете каки. Защото не мисля, че току-така нахалост ще хвърлят тази бомба с тези сватбени снимки. Със сигурност имат скрит коз в ръкава си, който ще го извадят в даден момент. По-скоро съм склонна да приема тезата за сватба-постановка Peace
Да си кажа и аз за мама Елван : и на мен ми е подозрителна още от средата на 1 сезон. А и преди започване на сериала  ни казаха, че Ел и Йо ще останат сами и единствените невинни /по памет го пиша/.  От сем.Денизер видяхме, че всеки един има "трески за дялане". Сега е ред на сем.Доган. В 14 еп. видяхме, че Хю освен убиец е и многоженец, а Димет е крадла. Със сигурност мама Елван е "скрита лимонка" и крие нещо. А за бащата на Йо и Хю до този момент почти нищо не знаем. Така, че и от там ще излезне нещо. Peace Така, че ме пишете в отбора на подозрителните към мама Елван Sunglasses

Ринка, Варна   bouquet благодаря за превода на резюмето за 15 еп.

А тази седмица ни оставиха само с два трея. Но пък какви снимки имаме за епизод, които ще видим евентуално  в 17 Rolling Eyes

Ако искате да имате перфектно тяло, ето ви начин.  Peace Само, че на мен ми се струва не много лесна за изпълнение
Скрит текст:

Това е най-ефективната и най-лесната диета на всички времена!

Пробвайте я и ще се радвате на перфектно тяло. Обикновено като започваме диета, правим таблици, следим режими и постоянно разнасяме различни листове и листчета, за да не объркаме нещо. Оказва се обаче, че всички тези главоболия можем да си ги спестим и да разчитаме единствено и само на ръцете си, за да сме сигурни, че порциите ни са подходящи.

ПРЕКАЛЯВАНЕ

Експерти твърдят, че една от най-големите причини за наднорменото тегло са точно неоправдано големите порции, с които се черпим всички ние. Тялото ни обаче се нуждае от далеч по-малко гориво, за да е здраво и привлекателно. Едно от нещата, които повечето от нас не пропускат да включат в менюто си, е месото. То трябва да бъде голямо колкото дланта ни, а когато става дума за свинско – една идея по-малко.

Всички сладки неща, тестените изделия и плодовете пък трябва да са големи колкото добре стиснатия ни юмрук. Пастата, която също спада към групата на въглехидратите, трябва да е голяма колкото предната част на юмрука ни, за да се вместим в стандартите. Това съветват здравни експерти от Англия.

Сладоледът също се определя по юмрука, но този път по част oт свитите фаланги от страната на дланта. При сладоледа номерът е да се яде само една топка, пък било то и всеки ден. Така тялото не усеща натоварването и е малко вероятно да напълнеем от подобни количества сладолед, обясняват диетолозите.

МАЗНИНИ

Когато си говорим за мазнини пък, на помощ се включват пръстите. Ако се чудите дали маслото по филията ви е достатъчно, то просто сложете 1 чаена лъжичка масло върху него. Иначе казано: маслото за една филия е голямо колкото горната фаланга на показалеца.perfektno tyalo

„Ако си намажете 1 ч.л. масло, това ще са 37 калории и филията ще е покрита с тънък слой. Ако искаме цялата да е плътно покрита с масло, то това става със супена лъжица и е равно на три пъти повече калории“, обясняват диетолозите Мартин и Марион Ширан. Сиренето пък трябва да е голямо два пръста. За онези, които обичат да си пият кафето и чая със захар, съветът е да си слагат захар колкото се побира на първата фаланга на показалеца им. Така ако по принцип са слагали по две или дори три фаланги захар, ще си спестят почти 37 000 калории за годината, които могат да им докарат 6 кг.

ТОПКИ И ДИСКОВЕ

Диетоложката Кейтлийн Зелман пък е намерила друг начин, по който да мери храната си. Палачинките трябва да са големи колкото един компактдиск. Майонезата, която ядем веднъж седмично, трябва да е голяма колкото чип за покер. Позволеният шоколад е голям колкото стандартна кутийка за конец за зъби. Една порция пуканки може да е голяма колкото топка за бейзбол. Мишката на компютъра може успешно да е мерило за картофа, който можем да изпечем или сварим. Сиренето според Зелман трябва да е равно на 4 зарчета, което напълно съвпада с двата пръста от ръчната диета. Източник: alomersi.com

http://mall359.com/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0% … -2138-obiavi.html

Лека нощ! smile3524

# 641
  • Сливен
          Привет, момичета! Hug

Благодаря за инфото, подсказките, снимките, преводите!   bouquet

Не остана време за гадаене.   Сряда е - нашият ден!!!
          Само 23 часа до 15 епизод на КПА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Спете бързо, работете спокойно. В 20 часа всички да се явят пред екрана. Мястото на срещата е ясно.

Утре да се насладим на поредната порция КПА, пък после ще го умуваме какво ще става нататък. Rolling Eyes

Лека нощ!  Може да ги сънувате и вие! Peace

# 642
  • Сливен
  Канти,  Hug благодаря за диетата, мила!  bouquet Hug

# 643
Меги, аз не вярвам да е сън на който и да е. А гривните са различни, защото на едната ръка гривната си принадлежи на Елиф, а на другата са сватбени подаръци. Не съм убедена, че Елиф не би си сложила такова було. В този сериал не всичко е добро попадение като стилистика. Пък и нищо не пречи Йомер да е купил и булото, и роклята, за да се направи на мъжкар. Пръстенът от трея обаче си беше хубав.

ще видим джанъм , ще видим...още малко остана  Wink

# 644
Здравейте елмазки.  Hug Hug Hug

И аз да си кажа, че идеята за сватба сега  много не мЪ кефи.  Embarassed единствено бих приела, ако сватбата е умишлена, с някаква цел.

Хюсеин много ме изненада с второто семейство. Жената е нагласена мадама, нямам търпение Мелике да научи и да започне истинският екшън в сериала.  hahaha hahaha #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 01:38 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт