"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • AMS

Слагам двете снимки,

защото втората е нова  Rolling Eyes

А ето и още една зад кадър

# 646
Добро утро елмазки!
Сряда е!

Днес Хюсеин, Пелин и Арда ще ни говорят за полицията!

Ekranda polis olmak sorumluluk gerektirir

http://www.sabah.com.tr/Magazin/2014/09/10/ekranda-polis-olmak-s … mluluk-gerektirir

Дива, новата снимка в цял ръст  Peace

Приятен ден!   Hug

# 647
  • Сливен

Хайде, на добро да ви е днес в СРЯДА!  Още само 12 часа и малко и започва КПА! newsm44

# 648
Добро утро прекрасни. newsm51
Днес е нашия ден.Само 12 часа и ще се насладим на поредната серия на нашето сериалче.За всеки случай,довечера ще се облека малко по-така,за да не се окажа като в небрано лозе,ако вземат и ни поканят в последния момент на сватба. Mr. Green
Благодаря за снимките и мненията които сте публикували нощес. Радва ме положителната емоция и очаквания които витаят в темата. smile3501
Хубав ден и по-бързо да минава. Hug

# 649
Само преразказвам някои моменти от интервюто, защото доста неща се повтарят от предишни интервюта и няма някакви особени подсказки за действието в сериала

Един месец са имали обучение. Това е период, през който са се сближили. Ходили са на стрелкови полигон, учили са се как да боравят с оръжие, как да стрелят. Били са и в отдела за разследване на убийства. Ахмед казва, че обстановката не му е била много чужда, защото е израснал сред полицаи. Баща му е от тези среди. Илкин споделя, че да се появиш пред зрителите в ролята на полицай те натоварва с допълнителна отговорност. Полицейската професия изисква голямо себеотрицание и е трябвало да успеят да предадат тази идея по правилния начин. Търсила е доста информация, какви са полицайките в личния си живот, с какви трудности се сблъскват в средата, в която работят.

Бурак казва, че не обича оръжията и въпреки че тези, които използват по време на снимките не са истински, не би казал, че работата в сериала е събудила някакво чувство на любов към оръжията у него. Илкин  твърди, че не е имала никакви проблеми с оръжията . За първи път се е сблъскала с тях на стрелковия полигон, но много бързо е свикнала, защото доста са се забавлявали по време на подготовката. Изобщо не се стряска от оръжията, но на сета понякога от разсеяност вместо на кръста си слага пистолета в задния джоб.

Като ги срещали хора, които са запознати със сериала, им казвали „Господин полицай“ или „Госпожо полицай“. Ахмед го карали най-сетне да поговори с Пелин, питали го ще се женят ли с нея. Полицаите като спирали Илкин вечер на връщане от сета й казвали: „Да ви видим шофьорската книжка, госпожо полицай“.

Бурак казва, че Хюсеин е подчинен на амбицията и има доста грешки. Но това, което го е тласнало към всички неща, превърнали го в крайна сметка  в убиец не е жаждата за пари. Поне не това е била отправната точка. Други причини стоят зад всичко , но не може да каже повече.

Илкин разкрива, че ни очакват вълнуващи моменти, свързани с любовта между Пелин и Арда. Нейният баща е известен футболист и я питат как той гледа на професията й. Тя отговаря, че баща й е голям неин почитател и намира актьорството й за откровено и естествено.

Песента  'Naçar Ömrüm', която Бурак изпълнил в сериала, всъщност била негова. Имал песни колкото за един албум и половина. На сета често, за да си събере ума и да влезе в ритъм, си пеел песни. Слава Богу още никой не му е казал : „Млъкни!“ Но не смята да издава албум, намира амбицията на всеки втори, който може да пее да издава албуми за нещо несериозно. Не е от хората, които се правят че разбират от всичко. Има намерение само да направи албум с любимите турски народни песни на майка си и да й го подари.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 09:05 от varna_2

# 650

Ох, като го гледам Йомер с тия надиплени банкноти отгоре му умирам от смях. Това може да е само сън на Меликето. Дано истинската сватба е по-модерна. Все пак са в Истанбул, в 21-век.

# 651
  • Русе
Добро утро в нашият очакван ден - сряда!  Simple Smile

Остават броени часове до поредният ни епизод, та да видим ще ни шашардисат ли още или ще намерят някое просто и логично обяснение за тези снимки.  Peace

Слагам двете снимки,

защото втората е нова  Rolling Eyes

Но все пак, като гледам тези две снимки една до друга - на едната ЕЛМЕР са отдалечени един от друг. Той много усмихнат, тя - лекичко, едва- едва и танцуват, на втората разстоянието се скъсява и усмивките се променят. Това точно, дали би си го представял някой?  newsm78 Според мен е по-вероятно да не е мечта или представа, за тях такива подробности няма да са нужни.
Вярно видът на младоженците не ми е много модерен, но кой знае - всичко е възможно ( и у нас напоследък се връщат към по-традиционни сватби), а и с това мълчание на екипа...  Wink май искат да проверят реакциите на феновете по социалните мрежи  Joy Joy Joy

Ама... да видим де - не остава много  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 652
Здравейте, момичета,

Днес съм много радостна
1.
Скрит текст:
Излязоха ми резултатите от едни изследвания- здрава съм, нищо ми няма  newsm68 newsm44.
Черпя:

2. Довечера вече ще мога спокойно да се насладя на новата серия.
Скрит текст:
Това не може да бъде сватбата на Елиф- нито мястото, нито пък закичените гривни и пари. Нещо не ми се връзва, ама хич. Аз искам нещо друго, по- така.
Меги Hug, моля те да го включиш в следващия мейл до СЦ.

# 653
Добро утро, момичета. Hug

Виждам сватбената веселба кипи с пълна сила. Бая парички е закичил Йомерко. Сигурно събират пари за да се самофинансират за тайната операция. А и патлак на Елифчето трябва да се купи. Малко селска веселба, ама операцията иска жертви. Вместо пищна скъпарска сватба, по-добре за Елиф добър патлак. И билети за Рим трябва да купуват. Абе... не им е лесно.
Joy Joy Joy Joy  Joy Joy
 Хубав ден ви желая и прекрасни емоции довечера.
 Hug

Пепелче, да си жива и здрава. Grinning

# 654
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug желая ви прекрасен ден   Nature Sunny

Благодаря за новите снимки.   bouquet И на Варна за превода   bouquet
Не знам контраст ли са търсили, или организацията е била изцяло в ръцете на Мелике  newsm78 обаче като ги гледам, и не спира да ме обзема едно такова чувство, че някой ги е упоил, облякъл закичил и телепортирал на тая сватба  newsm78
И защо трябваше да ни пускат тези снимки още сега, при условие, че ще се появят чак в 17-ти епизод  newsm78 Така ни отклоняват вниманието и ни разсейват от предстоящите събития.
Не им знам логиката, обаче умирам от любопитство да я науча.

п.п. Пепел от рози  Hug радвам се за теб.

Цитат
А и патлак на Елифчето трябва да се купи.

Е, няма ли Сами да й даде един от реквизита на тайните служби,  Joy опс, т.е. от хранилището.
То остава и агентите им сами да се въоръжават  Grinning

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 10:25 от hrissi_sz

# 655
Варна, благодаря за превода! smile3525

Радвам се, че ще имаме вълнуващи моменти около Пелин и Арда!
Щом първопричината за действията на Хюсеин не е жаждата за пари, остава да е жаждата за отмъщение.  Peace

Розичке, радвам се за резултатите!  Hug Hug

# 656

......Е, няма ли Сами да й даде един от реквизита на тайните служби,  Joy опс, т.е. от хранилището.
То остава и агентите им сами да се въоръжават  Grinning

Хриси, със сигурност ще получи патлак от реквизита, ама от реквизита на филмовото студио.   Mr. Green

# 657

Новините за снимките от сватбата са копи-пейст.

Само ме изненадва, че са писали, че сцените са от днешния епизод.  newsm78

Пълна каша.

# 658
Привет,диамантчета!Малко остана до довечера,но аз не тая особени надежди,че нещо ще започне да се изяснява.До тук само се заплитат нещата!И тази сватба е толкова съмнителна-абсолютно няма нищо общо с манталитета и на двамата,който са показали до сега.

Пепелче,радвам се за теб! Да си жива и здрава!

# 659
  • В Града на Липите
...Хриси, със сигурност ще получи патлак от реквизита, ама от реквизита на филмовото студио.   Mr. Green

Ама верно ли  newsm09 А аз през цялото време си мислех, че тоя Сами е от истинските тайни служби  smile3555

п.п. Значи скоро ще гледаме ашк между Пело и Арда.
Тия ще са по-зле и от Ел и Йо.  Joy надявам се на много забавни моменти.
И е крайно време, Арда да вземе да припомни на колежката си, че голямата любов започва с караници  Grinning та да я започнат най-накрая.

п.п. Сега пък ново 20  newsm78 довечера ли щяла да е сватбата  newsm78
И въобще питат ли ни нас дали сме подготвени психически за такова нещо  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт