"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета! Hug Hug Hug

Вчера изгледах 14 еп. на КПА, за което съм много благодарна на екипа за превод и субтитриране на сериала   newsm51, и не мога да не споделя нещата, които ми направиха впечатление...

Като цяло епизодът беше с много разнопосочни сюжетни линии, като се почне от отношенията между Йо и Ел, премине се през убийството на Танер, изпръхналите от безводие устни на любимата му, завързана с белезници за леглото на яхтата Wink, многоженството на аби-комисар Wink, че и с още един син, смъртта и погребението на маман, терзанията на Нилюфер, пострадалите пръстчета на възлюбения й от Чиче, кризата на Аслъ и още и още...вие знаете... И въпреки наситените действия, сериалът ми беше скучен, изгледах го трудно, с почивки newsm78.....
Действията и размислите на Йомер по отношение на Елиф ми бяха повече от странни, че чак неадекватни, той утъждестви двете „предателства“ на двете жени, които е обичал..., което за мен е абсурдно, въобще се държа като малко, неадекватно момченце и не ми хареса! В това отношение действията на Елиф ми бяха много по-разбираеми....
Мамата на Йо с тая баклава и с това готвене в чужда къща, когато гостите вече са дошли, направо ме утрепа.... hahaha

Не съм ви чела много, не знам дали има такива предположения, но започвам да си мисля, че историята ще завърши трагично, защото Йо и брат му в крайна сметка ще се изправят един срещу друг като врагове и единият ще загуби, но кой? Любовта между Ел и Йо ще е безгранична, но обстоятелствата ще попречат да я изживеят.

Да попитам нещо, сериалът с лимитиран брой серии ли е или ще се определя от рейтинга?

Сега виждам фотки от сватба Mr. Green, нещо май няма да е точно за пълното щастие на Ел и Йо, ако въобще тази сватба е реална newsm78

Според мен Ел ще се включи в разкриването на канала за пране на мръсни пари и вероятно това ще я оневини в присъдата newsm78
Много се смях на Йо, че и той щял да си понесе наказанието hahaha, страхотен полицай, няма що, щом не можа сам да развие план за действие, когато вече знаеше пълната истина, а тръгна да се консултира с "учителя" си hahaha hahaha hahaha

На пътуващите този месец дружки пожелавам невероятно изкарване с много смях и кеф и не прекалявайте с алкохола. Joy Joy Joy Heart Eyes newsm10    love001  

# 661
Привет в нашия ден, Елмазки!

Ринка, Варна,  Hug Hug

Пепелче, да си жива и здрава!  Hug

Фантазийка, много се смях с това самофинансиране на операцията чрез сватбата.  Joy Joy Joy Тя тази сватба излезе многофункционална, с един удар поне няколко заека.  Joy Joy Joy

А бе не ми се вярва тази вечер да сме сватбарки.  Rolling Eyes Да вземем да се облечем за всеки случай , ама знам ли, то и без друго си беше бомба тази сватба толкова рано, ама ако е и довечера, бомбата ще е нуклеарна направо.  Joy Joy Joy

Я да ви пусна малко кадри преди новата серия, на които се забавлявах последния епизод.

# 662
Лиа,  Hug   love001

Да ти кажа , мила моя приятелко, че гледаш сериала само между другото, затова не вникваш в детайлите и си тълкуваш нещата по този начин.  smile3534 Ама и аз бях яхнала метлата преди да си обясня всичко, та не ти се чудя.

За предчувствията си следва да направиш така.  smile3505 И на мен ми забраниха да изказвам подобни предположения и са прави, че току виж стигнали до ушите на сценаристките.  hahaha hahaha hahaha

Няма как да не се свърже с учителя, не може да играе самоцелно игра. В случая той иска хем да остане в рамките на закона, хем да спаси любимата по легален път. Т. е. това е единствения начин да бъде официално реабилитирана. Във всеки друг случай, няма да е така.

Скрит текст:
Заредила съм се бира, вино и уиски, колкото една кръчма, та не знам ...  Joy Joy Joy

# 663
Благодаря ви, момичета, за пожеланията!

И един поздрав от мене:

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 11:08 от pepel_ot_rozi

# 664
Привет,диамантчета!Малко остана до довечера,но аз не тая особени надежди,че нещо ще започне да се изяснява.До тук само се заплитат нещата!И тази сватба е толкова съмнителна-абсолютно няма нищо общо с манталитета и на двамата,който са показали до сега.

С манталитета на Елиф може да няма, но Йомерко на какви сватби е ходил досега според теб. Най-тъпото ще бъде, ако семейството му претопи Елиф в техния си еснафски свят. В началото ми харесваха, особено в сравнение с роднините на Елиф, даже и със селянията и простоватостта си, но поне имаше някаква топлина, близост, бяха неподправени. Но сега и там сложиха не една, ами много лъжици катран. Силно се надявам подозренията ви за Елван да не излязат верни. Ще бъде прекалено.

# 665
  • Разград

# 666
Все ми се искаше тази сватба да е нечия фантазия или мечта,но колкото повече мисля ми се струва,че ще си е баш истинска,просто не би си струвало да се губят толкова средства и снимачна техника за нечии фантазии. newsm78

# 667
Аз мисля, че ще е истинска. Наистина не си струва да се изстрелят тези патрони на халос. Единствено ако е част от планът мога да се съглася, но не и сън или мечта. Не мисля, че има нещо нелогично в селската сватба. Елиф няма да има проблем с това. А сценаристките продължават да градят на контрастите.

# 668
  • В Града на Липите
Цитат
..просто не би си струвало да се губят толкова средства и снимачна техника за нечии фантазии.

От това, което са дали до тук, едва ли е излязла кой знае колко скъпо сцената  Grinning
Малко лампи, хартиени фенери и дървени маси и столове / сто процента са ги имали в някой склад/ комшиите от улицата, /имало е достатъчно ентусиасти, дето са пожелали да се видят по телевизията  Grinning/, някоя сватбена рокля от реквизита, и джобните на някой от екипа, защипани за ревера на Йо  Grinning
Естествено на този етап newsm78 Обаче, ако пуснат и трей от нея с още детайли, ще е съвсем друго.

п.п. Лиа  Hug ама ти още ли се мъчиш с нашия сериал  Grinning

п.п.п. Димони и аз мисля че ще е истинска. Също и че на Ел приоритет й е младоженеца, а не стайлинга и самата сватба Grinning

# 669
  • София
Може и да е нечия мечта или нечии сън! В ГБ се мечтаеха да се женят, мечтаеха за семеен живот, какво ли не мечтаеха и сънуваха, та няма да се учудя ако и тук се размечтаят ЕлМер. Напоследък във всички дизи-та е практика главните да си мечтаят.  Joy Joy Joy

# 670
Нашите досега не са си мечтали, само са си спомняли на кой каквото му изнася.

А за мама Елван , не мисля, че ще е света вода ненапита. Никой няма да е такъв.
Вчера ми мина през главата мисълта, че Елван  и Ахмет Денизер може да са били влюбени навремето, но родителите ѝ да са я омъжили за другия Ахмет.  newsm78

# 671
Хриси Hug, да, гледкам го "вашия сериал", чат-пат се мъча, после ми е кеф Joy Joy Joy Нали е предназначен за масовия зрител Joy Joy Joy
Като чета сега мислите за истинска/неистинска сватба, вярно, никак не съм в нещата, за мен дали е истинска или не, няма никакво значение, просто ми се струва, че причината за нея не е "любов", пък каквото покажат сценаристите Crossing Arms
Димони Hug, ще се старая да не подсказвам на сценаристите Joy Joy Joy, най-много по едно мнение на серия Heart Eyes
Убийте ме не се сещам коя е мама Елван - майката на годеницата на Йо или майка му newsm78 /мда, аз съм от малко зарибените Joy Joy Joy/.

Не ми отговорихте  Praynig, фиксиран ли е броят на сериите или не?

Скрит текст:
Димони Hug, този запас от алкохол може да издържи и петилетка Laughing Важното е да ви е гот!!! Peace

# 672
  • В Града на Липите
Лиа, не знам колко серии ще натворят  newsm78 Не са обявили още официално.
На  този етап се носят само слухове - едните са за до края на годината, другите до лятото.
аз по-скоро вярвам на вторите  Grinning пък и така ми се иска.

А те питах не за друго, ами защото ми се върти нещо в главата, че му се чудеше на сериала  Grinning т.е. дали да не го смениш с някой друг.

Мама Елван, е майката на Йомер. Тук си говорим, че може да я изкарат нещо като женски вариант на Ал Капоне  Grinning ей така както си бърка халвата и реди добронамерени съвети.
Той и Чиче все поучава, като се замисли човек  newsm78

# 673
Здравейте,момичета! Hug

Днес е нашия ден!Остават още 8ч. и ще се разкрие може би част от това,което ни вълнува! Laughing

Пепелче, жива и здрава! Hug

Чудесен ден на всички! Hug

# 674
Аз пък не разбирам какво има толкова да се приготвяме за тая сватба, тя си е чисто градинско парти с комшиите - седят на празни маси даже. Виж ако беше при сем. Денизер, те тогава трябваше да търчим по фризьори и маркови тУалети  Grinning
Седим си най-спокойно тая вечер и си гледаме серийката, ако почне сватба вероятността да не сме в тон с дрес кода е минимална  Mr. Green  Димони е приготвила напитките, ми да се почерпим ...  Grinning и ако няма логично обяснение на нелогичната сватба, просто ще се почерпим повече.   Drunk Наздраве!

Пепечле  Hug

Скрит текст:
Онзи ден попрелиствах за пореден път "Името на розата". На въпроса защо криминален роман? - Умберто Еко казва: "Мисля, че хората харесват криминалетата не защото в тях има убийства... Същността е в това, че детективскит роман е история пълна с предположения..."
И допълва: "Исках читателят да се забавлява. Поне толкова колкото се забавлявах аз."

Не сравнявам разбира се двете произведения  Grinning, но номера е да се забавляваме и да предполагаме, което и правим  Grinning

Колкото до прецизността в изграждането на историята, пак пример от "Името на розата" -
... Преди да започне да пише, много прецизно изгражда света от своя роман, премислено е всичко до последния най-дребен детайл. Пример: Защо манастира, в който се развива действието, се намира в планината? За да може в романа една свиня да бъде заклана през ноември, когато в равнината е още прекалено топло!

Та така, и нашият умуван 5 години сериал, кой знае колко прецизно е подготвян всеки детайл, било то и сватба?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт