Вчера изгледах 14 еп. на КПА, за което съм много благодарна на екипа за превод и субтитриране на сериала

Като цяло епизодът беше с много разнопосочни сюжетни линии, като се почне от отношенията между Йо и Ел, премине се през убийството на Танер, изпръхналите от безводие устни на любимата му, завързана с белезници за леглото на яхтата

Действията и размислите на Йомер по отношение на Елиф ми бяха повече от странни, че чак неадекватни, той утъждестви двете „предателства“ на двете жени, които е обичал..., което за мен е абсурдно, въобще се държа като малко, неадекватно момченце и не ми хареса! В това отношение действията на Елиф ми бяха много по-разбираеми....
Мамата на Йо с тая баклава и с това готвене в чужда къща, когато гостите вече са дошли, направо ме утрепа....

Не съм ви чела много, не знам дали има такива предположения, но започвам да си мисля, че историята ще завърши трагично, защото Йо и брат му в крайна сметка ще се изправят един срещу друг като врагове и единият ще загуби, но кой? Любовта между Ел и Йо ще е безгранична, но обстоятелствата ще попречат да я изживеят.
Да попитам нещо, сериалът с лимитиран брой серии ли е или ще се определя от рейтинга?
Сега виждам фотки от сватба

Според мен Ел ще се включи в разкриването на канала за пране на мръсни пари и вероятно това ще я оневини в присъдата

Много се смях на Йо, че и той щял да си понесе наказанието

На пътуващите този месец дружки пожелавам невероятно изкарване с много смях и кеф и не прекалявайте с алкохола.