"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Здравейте и честита сряда Grinning!

Може би ще съм единствената,но на мен мама Елван не ми се вижда толкова съмнителна и силно се надявам да не я очернят ooooh!.
За сватбените снимки си мисля,че ще са  сън или мечта на Йо.И в ГБ ,както каза Бу мечтаеха и сънуваха и в "Чучулигата"също имаше такива неща,така че няма да е  нещо ново и не вярвам да им струва скъпо.Някак си не мога да си представя сватба в такъв стил точно за Ел и Йо  newsm78.Не защото е селска,ами защото те или по-скоро тя  има нестандартно,изненадващо,интересно мислене ,а и след толкова погребения и нещастия тя да се съгласи за сватба,някак не ми се връзва Rolling Eyes.Ще стане ясно тая вечер какви са ги забъркали сценаристките Grinning.

Пепелче Hug,радвам се,че си добре Grinning!

Приятен следобед на всички Hug Hug!

# 676
Злати, едно ще ни разкрият , а друго ще оплетат.  smile3521

Все ще има за какво да си чешем главите с най-употребяваната емотиконка.  Joy Joy Joy Това, че винаги ни дават материал да се чудим за едно или друго, според мен говори, че сериалът не е лош, колкото и викачите да се опитват да го направят от лош по-лош. Който иска да вижда кауза, може да види не една, който не иска и диоптри да му сложиш, няма да ги види. Но дето вика Фантазия, да си търсят каузите в живота, ние сме се събрали да се забавляваме и да се наслаждаваме на ашка. Ние сме артконсуматори. В края на краищата, когато гледам една картина  с пейзаж, не търся кауза, а просто се наслаждавам на майсторството на художника да предаде с помощта на четката и багрите една гледка.

# 677
  • Разград

# 678
Димони Hug, много си права "ние сме се събрали да се забавляваме и да се наслаждаваме на ашка. Ние сме артконсуматори", чакам ашка, не ми стига явно, а добре го играят и двамата! Heart Eyes

Хриси Hug, мерси за разясненията за сериала Peace, аз предпочитам до новата година да се трепят,  #2gunfirebash, box или там каквото има да става tooth, а след това, до юни, само АШК! Heart Eyes

# 679
Няма бе, Лиа, да се трепят до Нова година. hahaha Те ще са като М-р и мисис Смит, ще се обичат и двамата ще се борят с мафията. И що ти е малко ашка, че той ако не я обичаше, ако не беше хлътнал толкова, щеше ли да се ядосва така, че са затънали в лайната, щеше ли да се чуди как да направи невъзможното за да я спаси? Та той още в началото ѝ каза, че ако направи това и той самият няма да може да ѝ помогне. Е сега въпреки всичко иска да се опита да ѝ помогне. Залага авторитета си, залага честта си, залага значката си. Все неща на които държи. Колко по-голяма трябва да е любовта му. Да седи срещу нея с оплезен език ли и да примигва като котенце. Ми той и без друго примигва така достатъчно.  Joy Joy Joy  За себе си, от своя гледна точка има защо да се сърди. Ама назад много подробно съм писала дори и по въпроса защо говори така пред Арда и затова няма да се повтарям. А и тя ако не го обичаше , нямаше да сподели с него. Просто ще преглътнат и двамата последствията и ще продължат напред. Ще вървят към тяхната безусловна любов. Ще я градят постепенно. Но не чак толкова бавно. Обещано ни е от сценаристките, че тяхната любов ще укрепва все повече, а по пътя ще разкриват болезнени и тежки истини за близки хора.
Това само по себе си ми говори за опит да се излезе от клишето и силно се надявам да си изпълнят това обещание, да не го забравят. А и тук героите не са идеализирани, всеки си има своите силни и слаби страни, което ги прави още по-истински. Просто е въпрос на нагласа как да възприемаме сериала. Въпрос и на вкус е. Една картина ако ми хареса, ще си я купя и ще си я гледам с кеф, когато си пожелая, но ако не ми хареса ще я отмина. На други обаче ще им хареса това, което на мен не ми харесва. Не сме правени по калъп, различни сме.

# 680
Здравейте елмазени детективки в нашия ден

Благодаря на всички за  споделеното тази сутрин Hug

Пепелче Hug прекрасна новина си сложила. Дай Боже да е винаги всичко наред Peace

Тези снимки с тази сватба не ми дават мира от вчера. ooooh! Но си мисля, че по-скоро или са нечия фантазия (поради тоалетите на Елмер ми прилича да е сън/фантазия на Мелике Peace), или ако е истинска - да е скалъпена набързо, защото такова да е условието на Сами и Йо, за което се говори в резюмето Peace Нещо Елифче от тези снимки не ми изглежда на щастлива булка. А знаем колко много обича Йо yes

И понеже за някои следобеда може да им се стори дълъг, ви слагам един материал за малко забавление и изчисление.
Вече проверих Peace Туба е 11, а Енгин 5  newsm03

Скрит текст:
Защо късметът бяга от вас според кабалистичното число?Вижте как да постигнете успех!

Кабала е древно мистично учение, което проследява тайнствената връзка между житейското и предначертаното Разберете повече за съдбата, житейския си път и истинската си същност. С помощта на кабалистичното число 142857, което носи космическа хармония, можете да разберете дали сте галеници на Съдбата. За целта напишете на един лист годината си на раждане, месеца и датата. Към тях прибавете кабалистичното число 142857.

Например: Ако сте родени на 7 юни 1978 година, вашият сбор е: 197867 + 142857=340742. От това число премахнете нулите и цифрите, които се повтарят. Така ще получите числото 372. Отново сумирайте: 3+7+2=12. Ако получите число над 12, сумирайте отново.

А сега вижте какво казва Кабала за Съдбата ви:

1. Ако вашето число е “1”, вие сте родени под щастлива звезда. Имате възможност да организирате живота си, както желаете, а не да се примирявате със случайността. Съдбата ви напомня, че щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи ти принадлежи.
2. Често страдате от противоречивия си характер. Можете да преодолейте нерешителността и колебливостта си, ако си поставите значима цел и я следвате упорито. Ще успеете само с усилен труд, но не и с хитрост и измама. Съдбата ви казва, че трябва да изградите характера си – стъпка по стъпка, за да пожънете успех.
3. Родени сте с голям късмет. Животът ви е лек и приятен, без много-много сътресения. Звездите ви закрилят, но и ви съветват да не приемате живота си като дар. Не забравяйте, че дори и розите имат бодли.
4. През целия си живот се стремите към късмета, но той ви се изплъзва. Това обаче ви прави по-решителни, борбени и упорити. Каквото и да ви се случва, вие си оставате оптимисти, което е похвално. Добрата новина за вас е, че старините ви ще бъдат покровителствени от щастлива звезда. Съдбата ви казва, че не можете да заповядате на света, но можете да заповядате на себе си.
5. Житейският ви път е борба. Успявате, но само вие знаете с цената на какво. Налага се да се борите за всяко нещо с много воля. В крайна сметка, постигате целите си. В любовта, обаче, трудно намирате щастието. Съдбата ви прошепва да търсите голямото нещо, докато е все още малко.
6. Буйният ви и необуздан характер често спъва късмета ви. Твърде подозрителни сте, за да позволите на орисниците на Съдбата да ви закрилят. Ако овладеете бунтарската си природа, ще постигнете успех в живота. Звездите ви разкриват, че човек се лъже винаги, когато действа с хитрост.
7. Съдбата ви дава много шансове, но не успявате да се възползвате от всички заради лекомислени грешки. Когато усетите птичето на късмета на рамото си, не го изпускайте. Въпреки грешките ви, Съдбата е щедра към вас, но ви напомня, че да знаеш да чакаш е най-сигурният път към успеха.
8. Не сте лишени от късмет, но като че ли сами бягате от него. Липсва ви самоконтрол и баланс в характера, заради което плащате висока цена. Често смятате, че сте неразбрани и изиграни. Вместо да се оплаквате, по-добре вземете живота си в ръце и действайте. Съдбата ви казва, че тези, които се оплакват от живота си, имат най-голяма причина да се оплакват само от себе си.
9. Липсва ви кураж и увереност, за да постигнете успех. Получавате възможности, но все не се решавате да се възползвате от тях. Дори да сгрешите, ще натрупате опит. Съдбата ви съветва да не падате духом, дори да не е успеете и започнете отново.
10. Поздравления! Родени сте под щастлива звезда, но и отлично знаете как да просперирате в живота. Предупреждението към вас е само да не си поставяте прекалено високи цели, тъй като големите амбиции понякога разболяват.
11. Притежавате уникалната способност да постигате набелязаните цели с малко труд. Лесно постигате комфорт. Хубаво би било само да не спирате да се развивате, дори когато смятате, че сте постигнали всичко. Когато леността се движи бавно, бедността лесно я достига!
12. Концентрирали сте се върху щастието и нуждите на другите, затова често забравяте собственото си щастие. Можете да постигнете хармония в живота си, ако преодолеете колебливата си природа. Вместо да чакате подходящия момент, по-добре сграбчете всяка възможност. Очите на страха са големи!

http://mall359.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D … -1773-obiavi.html

Хубав следобед. До довечера на балкона. И дано нета на всички да е ОК Peace

# 681
Димони Hug, аз за първи път чувам за обещанието на сценаристите към зрителите, "че тяхната любов ще укрепва все повече, а по пътя ще разкриват болезнени и тежки истини за близки хора.". Чудесно, че го сподели /вероятно за n-ти път/ сега отново! Peace Heart Eyes
Ако показваха само "да седи срещу нея с оплезен език .. и да примигва като котенце" Joy Joy Joy, много отдавна щях да съм отсвирила дизито Laughing Проблемът ми е, че с нея не говори за тези неща, а се държи почти като с чужда, с изключение на малките жестове - да зарива гроба на майка й и да й съобщи новината за смъртта й Mr. Green Хайде за момента е огорчен, че тя е скрила от него, сърди й се, сърди се на себе си, но хората затова са родени с възможността да говорят, да общуват, а той не та не Mr. Green, но видиш ли, в края на епизода точно знаеше /може и адвокатката да му се е обадила Mr. Green/ кога Ел ще отиде в полицията да се предава и реагира мълниеносно Wink Сподели първо с приятелите си терзанията, но не речи да ги сподели първо с нея Wink
Реагира чак, когато приятелят му го пита какво ще предприемат спрямо Елиф, когато вече знаят, че е участвала в пране на пари Mr. Green

# 682
  • В Града на Липите
Лиа  Hug добре го скастрихме хайвана, не си мисли, че му се е разминало  Grinning
Сега Йо е на етап - наритан, разбран и полу-оправдан  Joy

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 14:27 от hrissi_sz

# 683
Лиа, той сподели с тях само една малка част от истината, тази, в която те биха я оправдали заради отвличането на сестраѝ, другата част, която я прави престъпничка, която прикрива престъпление не сподели. И той сподели това, защото те го притиснаха, заприказваха за доверието между приятели. А ти наистина ли си мислиш, че той тръгна да я спасява заради една реплика на приятеля си? Че ей така се измислят нещата за секунда? Че през цялото време не си е блъскал главата какво да направи? Че не му е трябвало време да превъзмогне гордостта си и да сподели с началника си това, от което и самия него го е срам, защото той се ядосва най-много на себе си. А и забелязваш тези реплики на Арда, а не забелязваш предхождащата. Та той познава приятеля си, той знаеше, че нещо е намислил и затова го попита какво е намислил. Той искаше да разбере истината, но Йомер не му я каза.
Да , идеалният вариант е да говориш с човека, но първо той не е по приказките, това си е черта от характера му, второ може би смята, че няма защо да говори преди да знае нещо конкретно, трето-някои хора имат нужда от време преди да кажат нещо в момент, когато са ядосани. Та той и пред затвора ѝ каза, че сега не е моментът да говорят за тези неща. Не беше моментът, видя се. Нарани я, но по този начин и прекрати този тежък за него разговор. Той е човек на действията. И греши като всеки човек, но по отношение на Елиф , ако не беше починала майка ѝ, щеше да я накаже повече, щеше да я върти малко по-дълго на шиш, но пак щеше да я спасява.
Ако очакваш идеализиран герой- няма да го получиш. В живота такива няма.

# 684
 Joy Joy Joy Димони Hug, твърде много го фаворитизираш Wink Че кой е той, че ще я наказва? Господ Бог ли? Той дори не се опита да я изслуша като хората, така ли се постъпва с човек, когото много, много обичаш? Да беше се опитал да я разбере, май по-добре щеше да е!!! А и тя не е някаква ноторна лъжкиня, премълча само този факт - от срам, от страх, от притеснение да не го загуби.
Хриси Hug "Сега Йо е на етап - наритан, разбран и полу-оправдан"...а, ето тези думи ме устройват Joy Joy Joy, вероятно сте обсъждали действията на Йомер, та моля за извинение, че ви връщам назад, но все пак говорим за 14 еп hahaha /за мое оправдание Stop/

# 685
Лиа, приказваш така, защото не си ни чела.  smile3521 Аз бях тази, която най-много го наритах, а знаеш , че го мога това.  Joy Обаче, когато човек премисли и събере фактите, нещата изглеждат по друг начин. Ами в живота и жените , и мъжете понякога наказват човека, който обичат. Всъщност хората, които обичаме го отнасят обикновено най-много. Затова по- добре е , когато човек е ядосан, да не го притискаш, а да почакаш да му мине. Да , ама нашата героиня си има също характер и тя това не го може. Затова и наказанието е неизбежно. А че тя не е някаква такава лъжкиня, това го знае, но и той си има своето его, той си се познава, знае, че е бил откровен, когато ѝ е казвал , че ще ѝ помогне, да му се довери и не може да си представи, че някой не може да му повярва и при това не кой и да е някой. Естествено е и човешко да се лашка между собственото си его и любовта си. И все пак той е прав, че тя имаше време да му каже истината. Вместо това продължи прането и след освобождаването на сестра си. Влюби се в него и я беше страх, че ако си признае , ще изгуби всяка надежда за него. Но този мотив вече не е в графата оправдателна причина. Та не можем ли тогава да кажем, че човек трябва да започне отношенията си с един човек на чисто. Защо трябва непременно да го обвиняваме само него? И двамата не са китка в това отношение. Но всеки си има своята логика, и своето поведение. Харесва ми, че сценаристките не развиват отношенията им на елементарно ниво. За да може човек да ги разбере, трябва да погледне цялата палитра, а не само два цвята.  smile3521

# 686
Здравейте  Hug

Варна, за превода  Hug
Като мотивът на Хюсеин не са парите, защо му светкаше така погледът и защо избухна пред Мелике, пък и как се издържа още едно семейство!!! Освен ако той не е държанка на русата си жена hahaha
Впрочем, първоначалният замисъл може да е бил такъв, но явно е претърпял развитие. Сценаристките на Аси бяха казали, че в началото те създават героя, но после той започва да ги води в писането.

Цитат
Най-тъпото ще бъде, ако семейството му претопи Елиф в техния си еснафски свят.
За съжаление, в комшийските сериали става така - богатите по презумция са презрени баровци, някои от които попадат на истинските хора от махалата, а те пък ги връщат при здравия корен на народа Mr. Green В КПА има податки малко да се разчупи тази схема чрез Хюсеин и евентуална чрез Елван Peace

Опа, ченгето вече ни е корумпирано, а ние се чудехме за какво е сватбата smile3503

# 687
Димони Hug, все си мисля, че се старая да гледам "цялата палитра", та затова някак не одобрявам поведението на Йомер, докара ми се малко на мъничко инатливо момченце, този невероятен полицейски ум и психолог и какво ли не още....
Гледай ги само кой как е застанал Joy Joy Joy
Скрит текст:
/е, това вече е шегичка hahaha/

# 688
Лиа,  Hug само си мислиш така  Joy Joy Joy Сложила си си капаците.  Joy Joy Joy И търсиш идеализма, ама него го няма и в реала.Един има едни слаби страни, друг други. Един е склонен да търпи едно, друг друго. Ти не харесваш инатливото момченце, но нямаш нищо против инатливото момиченце.  Joy Joy Joy Защото и през това минахме. Ами тези двамата не ги интересува ние какво харесваме, какво търпим. Те са си лика прилика. И си се заслужават такива, каквито са.

# 689
Лиа,  Hug само си мислиш така  Joy Joy Joy Сложила си си капаците.  Joy Joy Joy И търсиш идеализма, ама него го няма и в реала.Един има едни слаби страни, друг други. Един е склонен да търпи едно, друг друго. Ти не харесваш инатливото момченце, но нямаш нищо против инатливото момиченце.  Joy Joy Joy Защото и през това минахме. Ами тези двамата не ги интересува ние какво харесваме, какво търпим. Те са си лика прилика. И си се заслужават такива, каквито са.

Съгласна Peace Joy Joy Joy Joy Търсих да махна капаците, които ми приписваш, барем ако са здрави, да ги продам  rotfImbo rotfImbo rotfImbo, ама нЕма ги нещо, липсата ги е хванала Thinking А дано довечера серията ме опровергае напълно newsm12

Общи условия

Активация на акаунт