"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, довечера обаче сигурно ще ни друснат един озет, така че аз ще се включа в 9 ч.( нали все карам на батерия  Simple Smile).

Моето мнение е, че  после му пришиха този паралелен живот на Хю, за да го окепазят допълнително. Laughing Някак си тази мацка хич не му подхожда, освен ако не е демонстрирал завидни финансови възможности още преди диамантите. Доходи от мокри поръчки. newsm78

# 706
Присъединявам се към молбата на Меги, ако някоя добра душица и се занимава да описва кратце действието  Hug, отсега й благодаря.
Точно за началото на сезона пътувахме до Гърция, бях там до неделя, нета беше ужасен и единствено успявах да ви чета, даже видях преведената серия в събота, но не можех да я гледам, представяте ли си какво ми е било!!!???? Горката аз  ooooh!!

# 707
Миги Hug, здрасти и на теб Heart Eyes Постът ти ме уби newsm62 newsm10

- Таяр Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Ама виж как вси4ко си имаме за сериал4ето, нищо не ни липсва...най-ве4е хубаво настроение в темата  Laughing

4и4о си има и клуб...ето и логото му  Wink

клубът има ве4е 9 4лена, ако искаш и ти 4ленство само кажи веднага си вклю4ена  Joy Joy Joy Joy

Не ми е достатъчно лош все още, че да вляза в клуба hahaha, крайно време е неговите пирани да изпапкат нечии пръстчета, а защо не и ръчичка? Mr. Green Вече 14 серии го гледам как ги храни и им говори Wink

# 708
  • In the light side of the Moon!
Миги Hug, здрасти и на теб Heart Eyes Постът ти ме уби newsm62 newsm10

- Таяр Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Ама виж как вси4ко си имаме за сериал4ето, нищо не ни липсва...най-ве4е хубаво настроение в темата  Laughing

4и4о си има и клуб...ето и логото му  Wink

клубът има ве4е 9 4лена, ако искаш и ти 4ленство само кажи веднага си вклю4ена  Joy Joy Joy Joy

Не ми е достатъчно лош все още, че да вляза в клуба hahaha, крайно време е неговите пирани да изпапкат нечии пръстчета, а защо не и ръчичка? Mr. Green Вече 14 серии го гледам как ги храни и им говори Wink

ок, по4ти вси4ки си имат клубове...така 4е вклю4вай се там дето ти харесва....при Аслъто може би  newsm78 или Мето  newsm78 Куруто го убиха, така 4е клубът му из4езна заедно с него  Joy Joy Joy и клубът на Лев4о и той се занули  #Crazy

# 709
  • In the light side of the Moon!
Присъединявам се към молбата на Меги, ако някоя добра душица и се занимава да описва кратце действието  Hug, отсега й благодаря.
Точно за началото на сезона пътувахме до Гърция, бях там до неделя, нета беше ужасен и единствено успявах да ви чета, даже видях преведената серия в събота, но не можех да я гледам, представяте ли си какво ми е било!!!???? Горката аз  ooooh!!

и аз благодаря от сега  Wink

# 710
Лиа, ела в нашия клуб.

Тя поне е достатъчно луда.  Joy Joy Joy

# 711
Лиа, ела в нашия клуб.

Тя поне е достатъчно луда.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy, добре, че си написала "нашия", да не си помисля, че ме пращаш тенденциозно там newsm47 Въпреки че Аслъто много ми допада с играта си, страхотно изпълнение прави, евала smile3501

# 712
Момичета, малко ми се губи-  съмнявали ли сме се в Пелин и Арда?
'Щото и в мама Елван се усъмнихме даже.
Или тях ги оставяме само за ашк и романтика. Heart Eyes
Пък може Арда  да е бил третият участник в отвличането. newsm78

Ааа, Меги Hug, клубът на Левчо ( ЛАВ) още не сме го закрили- чакаме СЦ да дадат знак и нищо чудно да се развихрим. Даже си мисля да привлечем членската маса на Куру-то  Joy Joyи така да процедираме и със следващите напуснали сериала ( мир на праха им  Praynig)
Лиа Hug, помисли си и за нашия клуб- малък, но елегантен като патрона си. Joy Joy

Момичета, чао- до довечера!

# 713
Момичета, ето ви тук една анкета от 3 части, да гласувате за вашите любимци Heart Eyes

1-ва

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=799331.new#new   

2-ра

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=799238.0;;19

3-та

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=799296.msg … 87933#msg28987933

# 714
  • Разград

# 715
  • Разград

# 716
Лиа, е как бе, естествено, че ще те поканя в нашия клуб.  Joy Joy Joy Накъде без теб.  Hug

Ти само се съгласявай да ти туря печата.  Joy Joy Joy

По въпроса за Арда и Пелин. Ами по принцип във всички се съмняваме. Но в тия двамата не ни се иска. Молим се поне те да не излезнат черни. Но аз лично мисля, че ако въобще, повече ме съмнява Арда. Той все се рови, все ръчка Йомер да му споделя, все задава въпроси. Освен това подкрепи Хюсеин , по въпроса за Танер. И в последния епизод го подкрепяше. Обаче Пелин досега не е направила нещо, за да се усъмня и в нея. Дано все пак и да има нещо, да не е трагично, да не е чак толкова черно. По-скоро очаквам в бъдеще по някакъв начин да го предадат като си мислят, че постъпват правилно и правят това за негово добро. И в случая имам предвид малкото споделено от Йомер за Елиф.

# 717
Здравейте момичета!  Hug
Виждам пълна готовност за начало на 15 епизод!  Peace Peace Peace
Текат преговори за клубосменяне  Wink , прехвърляния на членски маси  Whistling Whistling , имаме си и агитационни материали!   Joy Joy Joy Joy
Само не видях да има отговор на ей тоя въпрос който срещам навсякъде:   Thinking Thinking Thinking

Kara Para Aşk’ta Elif ve Ömer Evleniyor mu?
Kara Para Aşk dizisinde düğün mü var?

Снимките, които го съпровождат се изтъркаха от употреба и си чакаме новите.   Joy Joy Joy

Приятна вечер, приятно гледане и дано след епизода настроението е отново така прекрасно!  Peace

# 718
Лиа, е как бе, естествено, че ще те поканя в нашия клуб.  Joy Joy Joy Накъде без теб.  Hug

Ти само се съгласявай да ти туря печата.  Joy Joy Joy

По въпроса за Арда и Пелин. Ами по принцип във всички се съмняваме. Но в тия двамата не ни се иска. Молим се поне те да не излезнат черни. Но аз лично мисля, че ако въобще, повече ме съмнява Арда. Той все се рови, все ръчка Йомер да му споделя, все задава въпроси. Освен това подкрепи Хюсеин , по въпроса за Танер. И в последния епизод го подкрепяше. Обаче Пелин досега не е направила нещо, за да се усъмня и в нея. Дано все пак и да има нещо, да не е трагично, да не е чак толкова черно. По-скоро очаквам в бъдеще по някакъв начин да го предадат като си мислят, че постъпват правилно и правят това за негово добро. И в случая имам предвид малкото споделено от Йомер за Елиф.

Туряй печата, записвам се Simple Smile То колко клуба има? Тоя на лудата Аслъ и на Левчо ли?

А иначе бях написала почти същото за Арда и Пелин Wink, сега го изтрих, че ще кажат, че колективно си пишем постовете Joy Joy Joy Joy Но има и още един вариант hahaha Арда и Пелин си изясняват отношенията  luvbed, Арда не вярва вече на версията на Йо, който покрай учителя си, се обвива в пълно мълчание за действията си. И новосформираната двойка минава на страната на Хюсеин Mr. Green, разказва му за  Елиф и работата съвсем се спича newsm53

# 719
Аз бях убедена, че Йомер ще трябва да наруши принципите си в името на любовта. Той е много праволинеен, за него всичко е бяло и черно, добро или лошо. Той държи много на морала и честността и сега ще трябва да се изправи пред предизвикателството да ги наруши. Точно това ще ми е много интересно за гледане. Докъде ще стигне в името на любовта, ще видим. И другото е сблъсъкът му с Хюсеин, което много ме вълнува. Искам нещо зрелищно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт