"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Айде Лиа, добре дошла в нашия клуб!

Какво ли я чака нашата Аслъ тепърва?  newsm78

Ринка,  Hug отговор на този въпрос или днес или след седмици. Това е положението.  Laughing

# 721
  • Разград

# 722
Лиа  Hug , добре дошла в клуба на патронката ни Аслъ. Тя е малко лудичка, но е чок готина. Аз лично от нея очаквам дя се съвземе и да оглави холдинга. Ще я правим меринджейка.  Joy Joy

# 723
Привет,диамантчета!
Аз имам усещането,че Арда и Пельо не са в престъпната схема-Арда е много любопитен,но горкият така се е залюхал по Пельо,че едва ли му иде на ум да върти далавери.Ако беше замесен заедно с Хюсеин сигурно щеше да знае за убийството на Ахмед и Сибел и нямаше да мъкне Йомер със себе си на местопрестъплението.

# 724
  • In the light side of the Moon!
Айде Лиа, добре дошла в нашия клуб!

Какво ли я чака нашата Аслъ тепърва?  newsm78

Ринка,  Hug отговор на този въпрос или днес или след седмици. Това е положението.  Laughing

Joy Joy Joy Joy ти ще стреснеш Лиа с тази оцъклена Аслъ  бе джанъм  Joy Joy Joy

Лия, вси4ки имат клубове...дори и Мерт  Joy Joy Joy Joy някой са с по 1 4лен..други са с по 20  Laughing

Ринка Hug

# 725
Меги,нашият клуб на Мерт има само един член в мое лице,но затова пък сме заможни-болници,яхти,поршета.Къде сме ние,къде сте вие? Joy Joy Joy

# 726
Дали Аслъ е баш катил
или животът я е променил?
Луда ли е или болна
или просто е фриволна?

Баш си е тамам!
Не се вписва в ничий план!
Прави се на откачена
или много оттегчена.

Виж умът и е бръснич
и от никой и не пука хич!
Тайната и- цяла драма,
но добра е- дума няма!

Танчо, мисли си, че е велик-
с нея ще се справи в миг.
Но за негова беда
твърде хитричка е тя.

Ще го вкара във капана
умничката сладурана.
Той ще мига кат теле
всичко докат` разбере.
*¨*morski_briz*¨*

Пускам пак списъкът с членовете на Клуб Аслъ. Ако някоя съм пропуснала, моля за извинение. Да се обади, за да я впиша.

Членска маса
Dimony
Shoppич
daizy_g
nadine1111
hrissi_sz
sesilia_au
нианта
kanti
elinor-7
Bagi
Maya@
Аnista
dettodorowa
*¨*morski_briz*¨*
Naili
boyana05
cuba libre
lia-martin

Меги, Лиа току тъй се не плаши, а ние си се знаем с нея, тъй че няма страшно.  Hug

# 727
  • AMS

Привет и благодаря за постовете!!!

"въпреки любовта ми" Rolling Eyes Пак ли някой е на въпреки  ooooh!

Пепелче, радвам се за теб и се надявам да не си ме изключила от клуба на Левчо. Сега мисля да го направя управител на остатъка от фирмата.  Laughing

ПП: Извинете, но нали имаше един филм - Четири погребения и една сватба  Rolling Eyes
Ние до сега май направихме бройката за първите, така че   Joy Joy Joy

# 728
# 729
Дива,ще ма прощаваш,ама тъй като семейството ще има нов законен зет(може би) на него се полага да стане шеф на Холдинга-какъв Левчо,какви 5 лева. Joy

# 730

Ümraniye Kocatepe Mezarlığı #KaraParaAsk Çekim varmış 4 saat önce

# 731
Ох,аман от тези гробища,значи!

# 732
velijana, ще мЪ прощаваш, ама все забравяш Селфито. И тя е този клуб на Мерт.  smile3521

# 733
Така ли,аз съм пропуснала този момент.Тук някъде някой беше предложил и Мертчо да занулят-къде ти.Той тепърва ще се вихри.Ха дано стъпи на вратлето на едноклетъчното,ама подсказките друго говорят. Joy

# 734

Общи условия

Активация на акаунт