Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
Какви са мненията за дрехите за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Обсъжданата тема във форума е за бременност и майчинството. Хората споделят своите истории, опит и въпроси относно бременността, пола на бебето, подготовката за раждането, здравето и други свързани теми. Във форума се обсъждат теми като предчувствия за пола на бебето, преживявания по време на бременността, прегледи, здравословни проблеми, подготовка за раждането и избор на дрехи и аксесоари за бебето.
-
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
-
Какви са мненията за дрехите за бременни?
-
Как майките се справят с обезкосмяването по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обезкосмяване по време на бременност?
ММ все ми вика да намаля бирата, че съм се подувала ама аз пак
ако го чуе човек какво ще си помисли не знам... Днес до обяд не усещах бебо, че като се филмирах и аз... ама следобяда като си легнах и ме посрита доста сполучливо, успокоих се общо взето

, а мама е точно в 23 г.с.
).
ама какво да се прави - ген. Въпреки че първите два пъти качих 18-20 кг. Дрехи засега няма да купувам. Но да си призная и не съм им фен, особено на гащеризоните, май по-грозно нещо не е измисляно (лично мнение) Мисля , че с повечко фантазия бременната жена може да изглежда не като хипопотам в чувал