На море в ТУРЦИЯ - тема 33

• 126 936
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
Уаууу, какви цени на Аполо  #Crazy
2 бона с автобус до Бодрум за 2 възрастни дете на 11 год, със самолет ще е 3000лв вероятно  Rolling Eyes

# 586
Изчакайте,до 20.11. всички фирми ще са качили цените си за лято 2015г. Ще имате най-малко месец(първите РЗ са до края на годината), да решите къде и кога за новия сезон.

# 587
то ще почакаме, но ако и другите туроператори извадят подобни цени, нашето семейство със сигурност няма да почива в турция
разликата с миналата година е 300-400лв за същия период  Shocked

# 588
Ясно е ще се изчака още малко.Аз се настройвам на Новогодишна вълна  Wink

# 589
Изчакайте,до 20.11. всички фирми ще са качили цените си за лято 2015г. Ще имате най-малко месец(първите РЗ са до края на годината), да решите къде и кога за новия сезон.

Знам, че съм нетърпелива, но защо не качат хотелите БЕЗ ЦЕНИТЕ, за да можем да ги "разгледаме" отрано !?  Rolling Eyes  На сайта на Турс Клуб не успях да видя нищо  Embarassed

# 590
Да не се настройваш негативно  Laughing
Хотел + цена е друго, вече можеш да планираш и резервираш.

# 591
Аз от любопитство поглеждам с едно оченце и към Бодрум, но ако ми кажете, че и там е по-кофти от Мармарис-направо си заковавам на Пашата, или Грийн нейчър, освен ако не са ги "пресолили" и тях тази година.

# 592
  • Бургас
Аз от любопитство поглеждам с едно оченце и към Бодрум, но ако ми кажете, че и там е по-кофти от Мармарис-направо си заковавам на Пашата, или Грийн нейчър, освен ако не са ги "пресолили" и тях тази година.

Не е в никакъв случай по-кофти от Мармарис. На твое място бих го посетила, а и е една идея по-близо от Мармарис.
Ти хубаво си се ориентирала към Пашата, но там няма пързалки /предполагам сина ти иска да има такива/, няма територия, няма зеленина, тип градски хотел е. Наистина много го хвалят този хотел, макар че на мен външно ми изглежда доста посредствено  Rolling Eyes

# 593
Честно казано синът ми в Грийна се спусна само веднаж на пързалката и то по мое настояване.....той сега нали вече се брои за възрастен и се прави на голям. Остава и да засуче мустака  Joy
Ами аз не съм твърдо решила де.....може и Бодрум да е, но като гледам цените на Турс клуб са излезли и са доста по-високи от тези, които миналата година гледах за Мармарис.

# 594
  • Стара Загора

Пашата  Мармарис -наистина ли няма пързалка? По снимките мисля, че видях една.

# 595
  • Варна

Пашата  Мармарис -наистина ли няма пързалка? По снимките мисля, че видях една.

Напиши името на хотела в ю туб,ще ти излязат всякакви клипове,там ще видиш всичко Peace

Само да не ни мине котка пътя,но искам да се похваля,че януари,малко след Нова Година ще се позабавляваме 6 дни в Роял Холидей,транспорта ще е същия,с кола до Истанбул и после самолетче до Анталия,дано случим на хубаво време с Лорчето Wink

# 596
esstela нямате милост с lora  Wink от нея ще чакам много снимки  Heart Eyes

# 597
  • Варна

Не е вярно,ние с Лора експериментираме,за да може после вие спокойно да ваканцувате в тези хотели Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 598
  • Plovdiv

Не е вярно,ние с Лора експериментираме,за да може после вие спокойно да ваканцувате в тези хотели Mr. Green Hug Hug Hug Hug
  От твоята уста в Божите уши Естела! Hug Hug Hug

# 599
  • Варна

От твоята уста в Божите уши Естела! Hug Hug Hug

С този,май ударихме десятката,поне аз не съм била в по-висок клас,нямам търпение да сбъдна тая мечта,макар и през зимата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт