На море в ТУРЦИЯ - тема 33

• 126 945
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
esstela,аз започвам сериозно да се притеснявам за вас. След този хотел в който ще бъдете скоро,сериозно си стеснявате потенциалните места занапред. Един от малкото възможни варианти май се очертава Мардан Палас за лятото.... Laughing

# 601
  • Варна
Хаха,стига де,има толкова много хубави хотели още,но от този клас хотели ще посещаваме само зимата,че летните цени са много люти  Mr. Green

# 602
  • София
esstela не е ли рисковано януари да се ходи на море, интересно ще ми е да споделиш после, ще чакам с нетърпение отзиви Simple Smile

# 603
  • ВАРНА
Надяваме се на хубаво време с Естелчето,а за отзивите и снимките от този прекрасен хотел,не се и съмнявайте,ще ги имате в изобилие  Hug

# 604
  • Варна
esstela не е ли рисковано януари да се ходи на море, интересно ще ми е да споделиш после, ще чакам с нетърпение отзиви Simple Smile

Да,така си е,но ние не отиваме на море,избрали сме да има подгряващ вътрешен басейн,за да има все пак някакво забавление,да е близо до Анталия,защото ще имаме повече свободно време да разгледаме интересни места,аквариуми,делфинариуми,молове и най-вече,че цената на Роял Холидей сега е по-достъпна и ще можем да му се насладим,ако сега платя 1500 лв с всичко,лятото ще е към 3500, има си и предимства,е,разбира се,не бихме отказали да е 29-30 градуса,както се е случвало,обещали сме си с Лора,ако морето става за къпане,да си направим снимка Mr. Green
Само малко,ама много малко се притеснявам да не вали сняг във Варна на 4.01.2015,но и много,ама много силно се надявам да си изкараме страхотно,ще сме 14 човека,след малко отивам да купувам самолетните билети Crazy

# 605

Да,така си е,но ние не отиваме на море,избрали сме да има подгряващ вътрешен басейн,за да има все пак някакво забавление,да е близо до Анталия,защото ще имаме повече свободно време да разгледаме интересни места,аквариуми,делфинариуми,молове и най-вече,че цената на Роял Холидей сега е по-достъпна и ще можем да му се насладим,ако сега платя 1500 лв с всичко,лятото ще е към 3500, има си и предимства,е,разбира се,не бихме отказали да е 29-30 градуса,както се е случвало,обещали сме си с Лора,ако морето става за къпане,да си направим снимка Mr. Green
Само малко,ама много малко се притеснявам да не вали сняг във Варна на 4.01.2015,но и много,ама много силно се надявам да си изкараме страхотно,ще сме 14 човека,след малко отивам да купувам самолетните билети Crazy
Дами, спомнете си: мечтите се сбъдват! Дано да ви е хубава почивката /макар и през зимата/. И тъй като ще имате много време за разходки, направете дълъг и подробен списък на всичко, което си заслужава да се види в Анталия.

# 606
  • Русе
Видяхте ли, че Ориент 99 са качили цени за някои ранни записвания?
http://www.orient99.com/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0 … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 607
Видяхте ли, че Ориент 99 са качили цени за някои ранни записвания?
http://www.orient99.com/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0 … D1%86%D0%B8%D1%8F
С този депозит от 75% до края на декември хич не ми харесва  Crossing Arms

# 608
  • Резерват "Северозапад"
Повечето хотели и цени не са качени, а за 75% авансово плащане точно за Коледа и НГ - не са познали Mr. Green...миналата година така се бях засилила още декември платих, но не беше толкова голяма сумата. После на същите цени си стояха офертите поне още 2 месеца Tired. Единствено виждам смисъл да платя декември, ако хотела още януари е Stop sale Peace

# 609
Повечето хотели и цени не са качени, а за 75% авансово плащане точно за Коледа и НГ - не са познали Mr. Green...миналата година така се бях засилила още декември платих, но не беше толкова голяма сумата. После на същите цени си стояха офертите поне още 2 месеца Tired. Единствено виждам смисъл да платя декември, ако хотела още януари е Stop sale Peace
Точно ние още не сме доплатили Новогодишната почивка а трябва да им дам още 75% за лятната  Mr. Green

# 610
какви са тези цени на ориент тази година
мислех за дидим-но явно няма да можем да си го позволим
1700-1800 началото на юни  Shocked

# 611
Миналата година платих през Февруари ,сега същия хотел и същата дата ,пак с Ориент е точно с 56 лв. повече на човек . Май тази година Турция ще вдигне цените доста. За същото чета и при руснаците . Да не им излязат криви сметките  Mr. Green

# 612
Има ли ходили тази година в Bodrum Holidei SPA.Цената която са пуснали от Турс клуб за нашия период е доста добра.Освен плажа който е чакъл има ли някакви забележки.

# 613
  • София
Момичета, как е водата като температура в Бодрум в края на май?

# 614
Феичка, аз съм била през майските празници в Мармарис.Той не е отдалечен много от Бодрум и началото на май времето беше страхотно 32-33 градуса.Обаче водата си беше студеничка. Къпахме се, особено в басейна. И в морето ставаше за къпане, няма да забравя като се разхождахме с кораб и той спря в открито море- една кристална вода, сина ми скочи и се поокъпа, беше му доста хладно, защото се беше поизпекъл на палубата, аз само рискувах да се потопя, но в края на май си става за почивка.От години си правим едно ранно море през юни и едно в края на лятото- не издържаме юли и август на горещините.

Общи условия

Активация на акаунт