ПАРИЖ 9

• 57 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Да и ние гледахме от различните градове из Европа манифестациите.
Аз съм изключително доволна от филмите,които бяха споделени тук. Мога да добавя,за тези от вас,които са почитатели на кулинарията, филмът Comme un chef с Жан Рено  Hug

# 616
Роца, много ми се искаше да присъствам и аз на тази манифестация.
Дано никога не се повтаря повода за нея!

# 617
Момичета, сега сигурно ще са още по-затегнати мерките на летищата, но да ви попитам, от всичко изчетено до тук,наистина ли проверката на Бове е много неприятна?  newsm78

# 618
Момичета, сега сигурно ще са още по-затегнати мерките на летищата, но да ви попитам, от всичко изчетено до тук,наистина ли проверката на Бове е много неприятна?  newsm78
Последния път(преди два месеца) нямах никакъв проблем с проверката. Даже се чудих да не съм сбъркала летището.  hahaha
Явно както навсякъде си зависи от персонала.

Сега очаквам затягане на мерките по всички френски летища! Сигурно и не само френските...

# 619
  • Варна
Как ще я караме хора!
Какво е бъдещето на белия и грамотния???
Света става все по неграмотен и агресивен ???!!!???

# 620
Момичета, в предходните теми през годините е писано за сувенирите,че са най-евтини на Монпарнас. Така ли е още?  newsm78 И също така там има ли такива малки картини/рисунки, които можеш да си купиш и да си сложиш в рамка,когато се прибереш в България.

# 621
Най-евтините сувенири са в Монмартър.Из уличките нагоре към Сакре Кьор има магазинчета,а ние си купихме от Площада на художниците (place du Tetre),който е съвсем близо до базиликата.Там също има доста магазини за сувенири,а можеш да си купиш и картини ,или да те нарисуват на място и да си вземеш рисунката.От цените на картините не съм се интересувала,нека някой по-запознат да каже.На площад Трокадеро пък има досадни негри,които нахално предлагат айфелови кулички -ключодържател,светещи ,и най-различни размери.С тях можеш да се пазариш за цената.

# 622
teda mars все ги бъркам Монпарнас и Монматр...за негрите и аз съм се подготвила вече,с написаното до тук, всеки това казва. Благодаря за споделената информация Simple Smile

# 623
  • София
Радмила Simple Smile, не се притеснявай, че ги бъркаш Монмартър и Монпарнас. Важното е в Париж да стигнеш до тях. Особено до Монмартър. За мен това бе едно от най-приятните места за разходки в Париж. Просто попадаш в един друг свят, различен от забързания ритъм на милионния град.
Сигурен съм, че много ще ти хареса. Там можеш да си купиш от уличните художници картини на различни цени. Просто не можеш да откъснеш очи от красотите около теб.

Или пък от десетките худ.галерии, които предлагат всякакви формати и размери, и с големина от 20см. до 2метра картини. Ние също от там си купихме няколко масла. Ето едно от тях.

Евтини сувенири освен в Монмартър може да намериш и в малките улички около църквата Сан Северин. Само на 500метра от Нотр Дам.

Там е пълно с две неща. Със заведения за хранене, най-евтините в цял Париж и с магазини за евтини сувенири. В тях също продават от малките размери на графики, масла и т.н.
ПС. Поздравления за вкусния ти блог Peace. Някои от манджите ти ги направихме и бяха изключително вкусни  Laughing

# 624
Аз съм пропуснала блога...давайте го, че обичам да гледам и ... не само да гледам.  Laughing

Роже, много ти е хубава показаната картина, а като гледам първата и  последната снимка ... ми се купуват билети.  Joy

# 625
  • София
Оххх, Мимиии, и на мен ми се купуват билети Simple Smile.
И много се замислям дали след Ница да не прескочим за няколко дни до Париж и от там да се приберем, а не през Милано. Юли в Париж около националния празник ще е супер!!! Peace
Ето ти блога на Радмила, тя и без това се притеснява да го публикува, да не излезе реклама. Надявам се да не ми се разсърди.  bouquet
Супер манджички има от свински вратни пържоли. Направо си облизах пръстите Joy
Ако пробваш някоя рецепта свиркай да я повторим Laughing
http://www.milaincookingland.com/

# 626
Рожеееее, не ти стига Ница и фр.ривиера, а искаш да добавиш и Париж.  Mr. Green
Мисля, че изобщо няма да сбъркаш, защото Париж през лятото е различен от Париж през зимата. Представям си ги вече ...всички заведения с местата навън, безброй хора поседнали покрай Сена кротичко си хапват и пийват. Имаше едно място покрай реката, където всяка вечер свири музика и хората танцуват - страхотно е! Особено, ако можеш и да танцуваш.  Joy
Разходките в Люксембургската или във Версай, представленията пред Сакре Кьор до късно вечер и т.н......
Спирам се, че наистина ще трябва да купувам билети.  hahaha

# 627
Оххх, Мимиии, и на мен ми се купуват билети Simple Smile.
И много се замислям дали след Ница да не прескочим за няколко дни до Париж и от там да се приберем, а не през Милано. Юли в Париж около националния празник ще е супер!!! Peace
Ето ти блога на Радмила, тя и без това се притеснява да го публикува, да не излезе реклама. Надявам се да не ми се разсърди.  bouquet
Супер манджички има от свински вратни пържоли. Направо си облизах пръстите Joy
Ако пробваш някоя рецепта свиркай да я повторим Laughing
http://www.milaincookingland.com/

# 628
Охххх, защо ми трябваше сега да го отварям този блог.  Joy    ooooh!  

Радмилкаа, супер ти е блога! Браво!
След посещението в Париж ще видим какво ново ще предложиш!

Сега остава да отворя и блога на Роца и съм ...  

# 629
  • пак на Рив Гош
Мимии, ти и да отвориш блога на Роца, кел файда, ново няма от Нова година насам  Laughing

Радмилка, поздравления и от мен!

Роже, Париж през лятото е най-хубав, стига да избягваш туристическите места  Wink.
Ако правилно си спомням, вече си снимал и Шанз-Елизе, та официалната трибуна на булеварда покрай националния празник няма да ти разваля снимките (както веднъж слушах да се оплакват едни американски туристи  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт