ПАРИЖ 9

• 57 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Реджи, да продължа и аз малко със спама Grinning. Амааааа наистина е голям сладур Алекс Peace
А пък като знаем каква хубава нова тема с още повече информация ще ни пусне Мимии как да не спамим Simple Smile.
Та какво викаш, Реджи? Joy
Ааа, че ние сме били вече на 50 страница!!!
Сега и Роца ако пусне някоя курабийка за следобед ще е супер Joy

# 736
  • Milano
Реджи, да продължа и аз малко със спама Grinning. Амааааа наистина е голям сладур Алекс Peace
А пък като знаем каква хубава нова тема с още повече информация ще ни пусне Мимии как да не спамим Simple Smile.
Та какво викаш, Реджи? Joy
Ааа, че ние сме били вече на 50 страница!!!

Викам да създадем традиция...последната страница на темата да е за спам. Laughing

Що не вземе да преплува на другия бряг това момче? Joy

# 737
  • София
Реджи, +1 за предложението ти Peace
А колкото за другия бряг отговора е много лесен.
Защото трябва някоя/и хубава/и българска/и девойка/и (множественото число е за предпочитане, от много глава не боли Joy) от форума да резервира/т апартамента му, той да отиде сам на чек-ина и.... след това всичко е в божиите.. и не само ръце Joy

# 738
  • Milano
Реджи, +1 за предложението ти Peace
А колкото за другия бряг отговора е много лесен.
Защото трябва някоя/и хубава/и българска/и девойка/и (множественото число е за предпочитане, от много глава не боли Joy) от форума да резервира/т апартамента му, той да отиде сам на чек-ина и.... след това всичко е в божиите.. и не само ръце Joy

Joy

Виж, че от предложението чак сайта се бъгна. hahaha

За следобедните сладки...курабии не обичам...виж макарони няма да откажа (Роца Laughing).

# 739
  • пак на Рив Гош
Майтап си правите вие, ама в хладилника ми отлежават едни макарони от снощи  Laughing. Ще ги снимам утре за новата тема.
За детските рисунки ще пиша повече довечера, че сега съм на работа Simple Smile

# 740
  • Milano
Майтап си правите вие, ама в хладилника ми отлежават едни макарони от снощи  Laughing. Ще ги снимам утре за новата тема.
За детските рисунки ще пиша повече довечера, че сега съм на работа Simple Smile

Амиии, майтап...при мен няма ''отлежаване'' щом става въпрос за сладкиши. Laughing

Има ли сняг в Париж?

Ивето май си докара лошото време.

# 741
В очакване на новата тема  Hug Hug Hug Hug

# 742
Алоооооо, спрете се веднага, че не ми е готова темата(хм, не, че не е готова, а не е започната още  Embarassed )!   hahaha   hahaha   hahaha

Който смее да напише още един пост в спам ще го пратя да вади новините от тази тема и да ги подготви за новата тема.  hahaha   hahaha   hahaha
С предимство ще е regina di cuori, понеже има да стяга багаж и няма време!  Joy   Joy   Joy

Започвам ... да правя вечерята на децата(няма да я снимам, за разлика от Роца, която може да си позволи да снима ... макарони   Mr. Green  ), а чак след това ще се занимавам с новата тема, та ... търпение.  Laughing   Hug

# 743
  • Враца
Хора, самолетът от София за Париж още не излита, а трябваше да е излетял по разписание преди 3 часа!
Дали е заради снега? Какво може да се случи, може ли да не летят? Дали наБове ще има възможност за транспорт до Париж? Дали в хотела ще могат да се настанят през нощта- около 3-4 или в колкото стигнат?

# 744
Roje, специални благодарности! Благодарение на теб си уредих среща с Alexander в Париж след около месец! Почвам подготовка и да знаете, че ще имам въпроси Wink

# 745
Хора, самолетът от София за Париж още не излита, а трябваше да е излетял по разписание преди 3 часа!
Дали е заради снега? Какво може да се случи, може ли да не летят? Дали наБове ще има възможност за транспорт до Париж? Дали в хотела ще могат да се настанят през нощта- около 3-4 или в колкото стигнат?

Сега погледнах сайта на летището...
Никаква информация, освен това, че самолета рулира...

За превоза от Бове - мисля, че няма да има проблем - предполагам, че ще са съобразят със закъсняващият поелет.
За настаняването в хотела - няма да има проблем, ако има денонощна рецепция избрания хотел.

# 746
  • пак на Рив Гош
Реджи, няма сняг в Париж. Вчера прехвърчаше на няколко пъти при нас на село, но не се задържа, въпреки че температурите са около нулата.

И преди Мимии да ме е насмела за спам - макароните имат нужда като ги слепиш, да престоят една нощ на хладно, да попие кремът в черупките, да се омешат ароматите, да си поговорят и разберат помежду си  Laughing

# 747
  • Враца

Сега погледнах сайта на летището...
Никаква информация, освен това, че самолета рулира...

За превоза от Бове - мисля, че няма да има проблем - предполагам, че ще са съобразят със закъсняващият поелет.
За настаняването в хотела - няма да има проблем, ако има денонощна рецепция избрания хотел.

Мими, мерси за успокоението!
Погледнах преди малко сайта на софийското летище, и видях, че в 9.04 е излетял.
Дано хотелът им да има нощен администратор. Не можах да се свържа по телефона с приятелите, бяха ги изключили след като ми писаха СМС.

# 748
  • София
Мимии, като гледам колко нещо изписахме доста помощници ще имаш Hug. Ама ние не бягаме от работа, ако трябва и до Париж ще идем, за да я свършим.
Тъкмо ще опитаме на Роца от вкусотиите, че така само като ги гледам и чета, и огладнявам Joy
Трън в очите, наистина е много неприятно това забавяне, предполагам, че е заради силния сняг и вятър. Дано успеят да излетят по-скоро. Просто през зимата си е малко на късмет newsm78
Янита, много се радвам, че си успяла да резервираш студиото на Александър.  Ще сте отседнали на Шанз Елизе Simple Smile, какво по-хубаво от това да си в сърцето на Париж денонощно Simple Smile

# 749
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт