С какво ви дразнят снахичките?

• 52 526
  • 712
  •   1
Отговори
# 240
  • при късмета
То чуждото свободно време, все ни се вижда повече. То все е много като за друг се определя
От почивка имат нужда само синчетата, снахите не

# 241
  • София
Тя не го кара да ѝ готви, нали? Да не говорим, че ако мъжът ми така избирателно решеше да му свършва времето, нямаше да го издържа дълго време.

Ами май го кара да й готви, щото като няма какво да се яде...Аааа, чак сега разбрах какво ми говориш. Говориш ми, че който каквото си направи за ядене, това ще си яде! Браво ве! Чуднички сте направо! Laughing Свалям ви шапка! #Crazy

Една приятелка ми разказваше (направо беше бясна), че нейната снаха така правела - казвала на мъжа си, че тя не яде това, онова, но на него ако му се яде, да си го сготви....Леле малеееее...и това ми били семейства! Ох, къде е емотиконът за ръкопляскане.... Joy

# 242
Току що сготвих за няма  10 мин. Не аламинут, нормално ядене. Нищо замразено, пресни зеленчуци. Свински гърди с праз и моркови. Ще къкри цяла нощ, аз ще спя. Утре ще се топи в устата.
Толкова със "зает съм".
Силно подозирам, че мамин ще превърне съпругата си в готвачка. Въпрос на време. С тази база или ще я остави, или ще си я направи по мярка.

Popule
Цитат
А не ти ли е по-чудно какво прави снаха ми с времето си, от което има доста свободно? Thinking Щото на мен пък това ми е чудно
Нямаше да ми хрумне такъв въпрос. Дали тя се посвещава на темата "Какво прави сега свекърва ми с толкова свободно време като я отървах от една грижа?".

# 243
  • София
Тя не го кара да ѝ готви, нали? Да не говорим, че ако мъжът ми така избирателно решеше да му свършва времето, нямаше да го издържа дълго време.

Ами май го кара да й готви, щото като няма какво да се яде... Я, новост  Whistling
 Аааа, чак сега разбрах какво ми говориш. Говориш ми, че който каквото си направи за ядене, това ще си яде! Браво ве! Чуднички сте направо! Laughing Свалям ви шапка! #Crazy
Въобще не говоря такова нещо, прочети пак. Няма как да го кажа, след като не готвя.
Една приятелка ми разказваше (направо беше бясна), че нейната снаха така правела - казвала на мъжа си, че тя не яде това, онова, но на него ако му се яде, да си го сготви....Леле малеееее...и това ми били семейства! Ох, къде е емотиконът за ръкопляскане.... Joy
Тук съм съгласна. Ако единият не се съобразява с предпочитанията на другия, а само със собствените си...

# 244
  • София
Нямаше да ми хрумне такъв въпрос. Дали тя се посвещава на темата "Какво прави сега свекърва ми с толкова свободно време като я отървах от една грижа?".

Че защо да ме е отървала от една грижа? Аз сама съм се отървала от грижите. Който както си го направи, нали знаеш. Wink Но понеже си говорим и тука съвети летят към сина ми как можел при все, че си скъсва задника от работа и да готви, та затова се поинтересувах съвет по отношение и на снахата - да и запълним с нещо свободното време - да не се отегчи прекомерно - виж колко съм загрижена. В правилната тема съм този път, нали? hahaha

Ами май го кара да й готви, щото като няма какво да се яде... Я, новост  Whistling

Че защо да е новост? Човекът се прибира и снахата почва да се пънка какво да поръчва...щото няма какво да се яде. Ми на него почва да му писва от купешка храна и какво му остава...да вземе да си сготви. Да видим, да видим дали и колко ще продължи това.

# 245
  • София
Аз го запълвам с четене.

Новост е, разбира се, чак сега го казваш.
Около нас има две ресторанта, които много харесвам как готвят и много често предпочитам храна от там, отколкото повечето домашно-готвени неща.

# 246
  • София
Аз го запълвам с четене.

Може, може...Не те ли заболява главата от толкова четене? А може би ще защитиш докторат?

Предполагам, че прозорците са хванали вековен прах ама кво толкоз ся...битовизми... Mr. Green Бъзикам те, между интензивния труд в четене на някоя глава на интересна книжка, все си намерила време да забършеш джамовете...

# 247
  • София
Нямам проблеми с главата и очите - чета от ел. книга  Wink

Прозорците ги михме с мъжа ми скоро. Защо реши, че само аз ги мия?

ПП Всъщност, сега се сетих, че имаше период от няколко години, в които ги миех сама. Тогава живеех сама.

# 248
  • София
Нямам проблеми с главата и очите - чета от ел. книга  Wink

ПП Всъщност, сега се сетих, че имаше период от няколко години, в които ги миех сама. Тогава живеех сама.

Мъжът ти има доста свободно време. Това е добре, но е лошо за теб. Ти си заетата, явно.

# 249
На теб какво ти влиза в работата какво ще ядат и за какво си харчи парите сина ти, нали сте отделни семейства? Дали на теб ще ти е приятно снаха ти или който и да е,  да те мисли дали си достатъчно добра за твоя мъж?

# 250
  • София
Скрит текст:
Нямам проблеми с главата и очите - чета от ел. книга  Wink

Мъжът ти има доста свободно време. Това е добре, но е лошо за теб. Ти си заетата, явно.
За мое съжаление няма толкова свободно време, не знам откъде ти хрумна това погрешно заключение. Даже декември беше толкова зает, че ако това беше продължило и сега, доста вероятно нямаше да сме заедно. Иначе отн. моята заетост отново бъркаш - на моменти е, не е постоянно. Но какво общо има това с поддръжката на дома ни? Ние го цапаме - ние го чистим. Просто е. Ние правим сметките - ние ги плащаме. И т.н.

# 251
Синът и се минава, хем ходи на работа, хем домакинства. Не и излизат сметките, за какво и е снаха, само да му харчи парите на съкровището Grinning Друго си е да се върне при маминка - нахранен със здравословна домашна храна, не се мори да шета и да се трови с използвачки Peace

# 252
  • София
Синът и се минава, хем ходи на работа, хем домакинства. Не и излизат сметките, за какво и е снаха, само да му харчи парите на съкровището Grinning Друго си е да се върне при маминка - нахранен със здравословна домашна храна, не се мори да шета и да се трови с използвачки Peace

Нали? Знаеш ли колко пъти съм се чудила защо масово жените, които работят, и домакинстват основно те Thinking

(последното не е съвсем майтап)

# 253
Темата е с какво Ви дразнят снахичките. Popule казва, че се дразни от нежеланието на снаха и да готви.
В какво  се опитвате да я убедите? Че не трябва да се дразни, че не трябва да се меси, че не трява да се притеснява или че не трябва да пише в тази тема?

# 254
  • Ямбол
....
В какво  се опитвате да я убедите?...
Че не само жената трябва да готви в един дом, който се обитава от двама.

Общи условия

Активация на акаунт