С какво ви дразнят снахичките?

• 52 539
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
...ооо не иска,прави се на мно'о куул- лейзи бонс.  hahahaДа си се оправят тогава. Crossing Arms Stop

Там в едно и също олио се пържи до откат,а и се слагат какво ли не буклуци.От запръжките на готовите храни какви киселини могат да ти излезат и ако редовно си на купешко не си за завиждане,ама.... Stop

# 226
Аз разбирам да е било преди 20 години, жив да го ожалите, но в наши дни има хиляда разрешения на проблема...топлите витрини, доставката и ресторанта са само началото...

Абсолютно! Затова и не се и дразня. Не е бебе да го кърмя под час, а и а като се замисля на техните години и аз гледах към коя кръчма да се насочим вечер. Чак като се появиха децата започнах да се уча...

# 227
  • София
Аз разбирам да е било преди 20 години, жив да го ожалите, но в наши дни има хиляда разрешения на проблема...топлите витрини, доставката и ресторанта са само началото...

Дай някоя друга идея освен топли витрини, доставка или ресторант? newsm78 Като изключим свеки обаче. Peace

# 228
  • София
Пържола на грил тигана; рибно филе пак там; яйца на очи; принцеса с кашкавал и домат - ето му 4 яденета, които може да си направи другата седмица за по 10 минути. В петък може да излязат Grinning

# 229
Има десетки магазини които предлагат пресни продукти полуготови еко и био ,органик морганик каквото се сетиш....и най нескопосаната готвачка ще сготви. Ако е напълно загубен случай има курсове по готварство...има безброй кулинарни канали по кабелната...ако няма идеи ще се родят.Кулинарни списания...интернет блогове, сайтове не само мамата...
Както казах ако се беше родила преди 20 години снахати бих я оправдала, че няма откъде да се научи.

# 230

Дай някоя друга идея освен топли витрини, доставка или ресторант? newsm78 Като изключим свеки обаче. Peace
Зеленчуковите замразени миксове, изсипва един в тенджера, вари го и само се добавя застройка и сол,.... почти никакво усилие..  Peace Peace
 Реално има за 2 минути работа - да изсипе и да сложи подправки..., варенето не го смятам,все пак не се седи над тенджерата докато се вари...  Peace

# 231
  • София
За последен път пиша, този път бавно:
Той няма време, тя има. Толкова от мен.

П.С. За информация на неготвещите - една манджа, домашна, отнема около 1 час за приготвяне. Някои и повече. Част от времето е техническо - топлинна обработка, почистване на продукти и пр. Само при Ути нещата се случват веднага. Та така.

Хм, той вече няма време за жена си, тя пък нарочно не иска да му готви. Не знам кой пръв е оплескал така нещата, но... прибързаните бракове...

# 232
Свекървата казва, че синът и няма време да готви...не че няма време за жена си.

# 233
  • София
Е, той ако все няма време да готви, пък за друго има време, някак много избирателно му свършва времето. Затова реших, че няма как само за готвене да не му стига.

# 234
  • София
За последен път пиша, този път бавно:
Той няма време, тя има. Толкова от мен.

П.С. За информация на неготвещите - една манджа, домашна, отнема около 1 час за приготвяне. Някои и повече. Част от времето е техническо - топлинна обработка, почистване на продукти и пр. Само при Ути нещата се случват веднага. Та така.

Хм, той вече няма време за жена си,

Този извод пък откъде направи? newsm78

Аз по-скоро казах, че няма време да готви.

Колкото до другите предложения, май не се четем пак. Казах, че синът ми е отличен готвач. Просто не му остава време да готви. Човекът работи и като се прибере, има нужда да си почине. Колкото до снаха ми, казах, че подозирам, че тя умее да готви, просто не желае, защото така й е по-лесно и може би, да не го разглези... Sad

# 235
  • София
Отговорът е точно над твоя пост.

# 236
  • София
Отговорът е точно над твоя пост.

Миленака, не знам с какво се занимаваш, но някои хора работят по много и то отговорна работа.

# 237
  • София
Познавам такива хора. Единият е лекар в травматологията на Пирогов. И готви. Затова ми е странно как така избирателно му свършва времето на сина ти.

# 238
  • София
Познавам такива хора. Единият е лекар в травматологията на Пирогов. И готви. Затова ми е странно как така избирателно му свършва времето на сина ти.

А не ти ли е по-чудно какво прави снаха ми с времето си, от което има доста свободно? Thinking Щото на мен пък това ми е чудно.

# 239
  • София
Тя не го кара да ѝ готви, нали? Да не говорим, че ако мъжът ми решеше да му свършва времето така избирателно, нямаше да го издържа дълго време.

ПП Това ми дава идея. Мразя да гладя. Дали да не реша, че перманентно нямам време за гладене?

Общи условия

Активация на акаунт