С какво ви дразнят снахичките?

• 51 585
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Рибозом, нямаш сърце! Сега Popule няма да може да заспи от мечти да си й снаха  Mr. Green
И аз днес готвя, капама Flutter Flutter Flutter

# 571
Аз пък съм направо ядосана. Как може хората толкова много да ядат и да са толкова слаби??? Ние ако готвехме толкова, трябваше да се возим по един в асансьора.
Не е честно това просто  Mr. Green

# 572
То многото готвене не значи непременно много ядене. А и какво сравняваш с Янтра - те са куп народ вкъщи. Мъжища все Grinning

# 573
За нея да, ама Рибозом Simple Smile

# 574
  • София
Аз пък смятам да подготвям дъщеря си за снаха на някоя претенция като Популето.  Mr. Green Ей ся ще я хвана да ми направи топчетата за супата. Вече се нави, обясних й, че е все едно с пластелин да си играе.

# 575
Горките деца

# 576
Аз пък смятам да подготвям дъщеря си за снаха на някоя претенция като Популето.  Mr. Green Ей ся ще я хвана да ми направи топчетата за супата. Вече се нави, обясних й, че е все едно с пластелин да си играе.

Ето една отговорна майка, която мисли в перспектива  Joy

# 577
Популе да я питам- младите като се взимаха, венчаха ли се в храм?

Щото то православният брак не е ядене-пиене и това да сядаш на всяко ядене с готвено си е направо грехота. А целта на брака е не да им е безкрайно комфортно и на двамата, ами да се стегнат и малко да намалят заедно ядене, пиене, тия три неща. Другото е ояждане.

Аз затова понякога пренебрегвам готвенето, щото то си има и дни за въздържание.

Между другото, адски пълнея, ако се храня редовно на всяко ядене, в примерен домошарски стил.

# 578
Ето една отговорна майка, която мисли в перспектива  Joy

Тогава пък ще се изредят да пишат - тая снаха иска да умори синчето от ядене! 150 кила стана, а тя само притичва и му угажда  Joy все снахата ще е виновна, няма друг начин.

# 579
Гледам, че за готвенето си говорите.

Не си губете времето в дискусии важно ли е или не е важно една жена да може да готви Simple Smile

Важно е.

И ако някой мъж ви каже, че не е важно - лъже ви. (малко като да питаш жена важен ли е размера на...)

И.. не че тези, които не могат (не искат, не знаят, мързи ги.... ит .н.) да готвят, ще останат без съпрузи... Естествено, че не.

Но... жената отличник умее да сготви нещо вкусно и топло за семейството си. Това си е най-древната й сила и призвание да държи семейството единно около топлината на домашно приготвената храна. То е част от магическата сила на една жена. Онова... неуловимото Simple Smile

Не умее ли, максималната й оценка е 5.

И това не е голяма драма. За много мъже 5 си е напълно ОК.

(За протокола - вкъщи готвя по-често от жена си, защото обичам. Но и тя може. И го може много вкусно.)

# 580
естествено, че е важно една жена да може да готви. Само че аз твърдя, че на 23 - 24 години то не е сред приоритетите/ако няма деца, разбира се/

# 581
# 582
Бих казала, че ако жената е отличник и има вътрешни качества, то готвенето е по подразбиране и е страничен ефект.

Защото може една жена да е научена да готви, но ако не идва отвътре, то ще е голям тормоз- няма да е тази, дето ще ви храни, а тази, която ще ви доведе до наднормено тегло.

А за младо семейство хич не трябва да е приоритет. Те да не са се събрали да плюскат...

# 583
Рибозом, и аз като тебе. С четирима мъже вкъщи готвя, та дим се вдига. Добре, че само това от домакинската работа ми харесва. Но писва, бе, хора! Обаче аз и ям доста покрай тях, просто не мога да устискам и диетата все е от утре. Добре, че още не ми се отразява особено, но четиридесетака чука на вратата и ще трябва да почна да се ограничавам...
Що се отнася до драмата на Популето - за мен такава няма - тя сама си противоречи из темите - има два брака, ама дълги, по над 20 г., а тя самата е само на 47; пък синът с отговорна работа и изкарва много пари, ама мама му  помага; пък готвена храна предпочита, но тя самата за Бъдни вечер взима от топли витрини...
Извън нейния казус аз смятам, че ако някой в двойката е по-свободен, е добре той да поеме по-голямата част от домакинството.

# 584
Да бе Simple Smile

Не знам кой е Сиромахов, но пък аз ще кажа друго:

Ако един мъж търси прекалено много страст от една жена, то той през 2-3 години просто си търси друга жена.

Общи условия

Активация на акаунт