С какво ви дразнят снахичките?

• 52 590
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Янтра, за мен лично поста беше шеговит и добронамерен.
Това, че ти си го възприела по друг начин е лично твое усещане.
Не виждам да постигна нещо като скочи и ти срещу потребителката. Simple Smile
Как може подобни неща да ви правят впечатление и да се взимат несериозно, не разбирам...
Зависи в какво настроение съм. Тогава не съм била в настроение да подмина.

# 181
Янтра, за нищо не умирам все още....но и твоето изказване е не по-малко неадекватно от другото.
Така мислиш ти. Ни в клин, ни в ръкав, някаква потребителка ми размахва червени картони и надува свирки. И аз трябва кротко и мирно да се съобразя, така ли? Или да подмина нахалството?
Не че сте ме викали за рефер и не че съм фен на тази вечна киселячка Янтра. Обаче... в случая е права. Това е форум и всички обикновени потребители са равни. Янтра и на мен не ми се кефи никак, обаче не помня някога да ме е "гонила" от тема или да си е позволявала да ми казва какво да говоря и какво не.

Иначе, който иска, нека си дава червени картони. Ако иска и сини може да дава, и зелени... Ефектът ще е все същият. Никакъв.

# 182
nofelet, то и коментирането и възмущаването от това как друг влязъл и казал за какво ще се говори, е без никакъв ефект. Simple Smile

# 183
  • София
Абе вие всички ли сте се вкиснали???
Размахването на червени картони и свирки беше НА МАЙТАП (за който не е разбрал)!!!
Шеговито разгонваше снахите да си пишат и оплакват в темата за оплакване от свекървите, и всички "снахи" я разбраха, само Янтра - НЕ Joy, и nofelet  Joy
Нофелет, ти СНАХА ли си? та и ти се пенявиш? newsm78

# 184
Абе вие всички ли сте се вкиснали???
Размахването на червени картони и свирки беше НА МАЙТАП (за който не е разбрал)!!!
Шеговито разгонваше снахите да си пишат и оплакват в темата за оплакване от свекървите, и всички "снахи" я разбраха, само Янтра - НЕ Joy, и nofelet  Joy
Нофелет, ти СНАХА ли си? та и ти се пенявиш? newsm78
Неразбраната шега не винаги е камък в градината на неразбралия я. Може просто да й е било слабо качеството.

# 185
  • София
Съгласна съм с Янтра и nofelet.

# 186
Наистина, влязох да прочета темата, беше ми любопитно. Ама от 13 страници успях да видя само 2 мнения на свекърви. Всичко останало беше коментари. Не че имам нещо против, ама развалихте смисъла на темата...

# 187
Няма как днес да преобладават мненията на свекървите тук. Ела след 10-15на години, пък тогава да видиш кво е то свекърва и как се одумва снаха. Всичките днешни мили и онеправдани снахи, дето сега са в другата тема, ще са се прехвърлили тук, сигурна съм Mr. Green

# 188
  • Под липата
Няма как днес да преобладават мненията на свекървите тук. Ела след 10-15на години, пък тогава да видиш кво е то свекърва и как се одумва снаха. Всичките днешни мили и онеправдани снахи, дето сега са в другата тема, ще са се прехвърлили тук, сигурна съм Mr. Green

O, да!  Mr. Green
Уви, темата няма да съществува, а героите няма да са разпознаваеми, но съм убедена, че каквито сме снахи, такива ще сме и свекърви. В женската природа е, не можеш да избягаш.
За себе си съм решила, да гледам да съм колкото се може по надалеч, наистина да се постарая да се разбирам с момичето, ако синът ми действително се задоми и да не правя поне онова, което ме е дразнело в моята свекърва.
 Дистанция му е майката... и уважение, независимо от различията.

# 189
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Попрочетох ви, момичета, виждам, че повечето сте проекто-свекърви.
Дааа, на теория нещата винаги изглеждат другояче. И аз си ги представях едни, те пък излязоха други.
Да започна оттам, че съм двойна свекърва, а съм имала три снахи - единият ми син ми доведе две.
Мен много малко неща ме дразнят, защото по принцип съм от хората, които не търсят на другите кусурите - търсиш ли, ще намериш, пък аз не искам да намирам. Такъв ми е характерът, обичам малко да идеализирам хората, по-щастлива се чувствам така. Едната снаха не ме дразни с нищо - много е точна, човечна и добронамерена.
Другата обаче ме поболява - с това че ревнува мъжа си от нас, родителите му. Иска го само за себе си, не й е приятно той да се вижда с нас. А не обича да идва унас, защото не й било "интересно". Когато той дойде, защото баща му има нужда от някаква помощ, в следващите 5 минути тя вече се е обадила поне веднъж да го пита кога ще се прибере и да измисли нещо - я пазаруване, я нещо друго, така че той  стои на тръни и бърза да свърши работата (обикновено нещо с компютъра), за да си спести скандалите. На мен ми е жал за него и затова не го закачам за нищо - искам да живее спокойно с жена си и дъщеря си. Но чувствам, че не е напълно щастлив, защото той ни обича (по принцип сме такова семейство, че всички се обичаме - баба, дядо, ние с ММ, двамата ни сина и приходящите в семейството - обичаме да сме заедно и страхотно си прекарваме) и му е приятно с нас, обича да ни вижда. Даже не ги каня много, за да не го принуждавам да се чуди какво да измисли, за да отклони поканата...Не може да се вижда и с брат си много-много, защото тя не обича гости, та двамата с брат си се виждат навън...

# 190
Е, най- сетне някой по темата  smile3501
svetal4o27 , тази снаха дето те дразни, мога ли да попитам, тя съпругата на сина, който ти е довел 2 снахи ли е Wink

# 191
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
svetal4o27 , тази снаха дето те дразни, мога ли да попитам, тя съпругата на сина, който ти е довел 2 снахи ли е Wink

Не. На другия син е.

# 192
svetal4o27, радост си окото ми! Обожавам да те чета. Hug

Доколкото аз разбрах, две една след друга на единият ти син. Проба, грешка, поправка, нали, Свет?

Не знам като не подписали, а вече 4 години живеят заедно с последното момиче дали все още съм "проекто". Даже последният път говореха за бебе, та... да са живи и здрави. Да ви кажа   създала съм си един вътрешен комфорт, който някакви битовизми трудно могат да ми го развалят.

Сега се сещам, че постоянно ходят у сватовете, обаче мен това не ме дразни. А и те им пълнят колата с еко храни. Синът ми, отивайки в офиса често идва, че и на нас носи. Не мога да се оплача, че не го виждам. Всичко пак опира до това как сме си възпитали децата, независимо от пола.  Аз освен пари, друго не  мога да  дам, понякога и това не мога, та не мога да се сърдя. А, да, и морална подкрепа. От където жената - от там родата.  Mr. Green

# 193

Не. На другия син е.
Извинявам се, ако въпросът ми е бил личен, но просто докато четях се зачудих дали и моята свекърва не си мисли същото за мен, защото и аз не обичам да ходя у тях. Но всеки път като отидем на гости започва да ми показва кое нещо било подарък от "снахата", кое "снахата" го направи, как "снахата" постъпи... и т.н. Да отбележа, че въпросната снаха е първата съпруга на ММ, с която са разведени от десетина години. И това дразни... как да искам да ходя там... но нямам нищо против ММ да ходи и да седи там колкото си иска... малко свободно временце и за мен  book

# 194
  • София
Еми-Бадеми,  Hug това е най-гадното, което може свекървата да направи - да споменава "неволно" бившите на синчето си #2gunfire
Моята свекърва (лека и пръст) все питаше мъжът ми "какво прави Цонка?", и после обясняваше на всички присъстващи надълго и нашироко колко била готина  Grinning тая пуста Цонка, и все току поглеждаше многозначително към мен  Mr. Green ... и така в продължение на 30 и повече години, а той вече не помнеше дори как е изглеждала въпросната Цонка hahaha
Сега ми е смешно, ама навремето направо истерясвах от тези приказки Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт