С какво ви дразнят снахичките?

• 52 567
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
Lucie, и моята свекърва често казва , ако се беше оженил за З.  - голямата любов на ММ преди мен, тва и тва щеше да стане, щяхте да сте и пр. пр. Изобщо не се дразня... Аз въпросната З. я познавам и й казвам ама тогава - изтъквам недостатъците на това евентуално съжителство, за което си мечтаеше преди време.

И понеже това ми е втори брак, да ти кажа майка ми повече ме дразни като почне със сравненията - как сега нямало да живея тук, как децата ни щели да знаят няколко езика... И това пред мъжа ми - един вид го изкарва некадърник. Та на нея бих й сложила емотикона с пищова.  Mr. Green

Нека ти минава покрай ушите. Аз се научих, значи - може!

# 196
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Биляна, не знаех, че си ме чела и друг път, благодаря за хубавите думи.

Еми-Бадеми, хубаво е, че се замисляш дали и твоята свекърва не се засяга, че не обичаш да ходиш у тях. Това е хубавото на споделянето тук, че човек вижда и чужди гледни точки и може да се замисли за някои неща....
Аз не се засягам, още повече, че снаха ми не обича да ходи и у майка си. Просто искам да виждаме от време на време сина си за повече от десет минути, без това да му причинява семейни скандали.

Лошото на тези отношения е, че за да са добри, трябват двама души - колкото и единият да се старае, ако другият не откликва, нищо не се получава...

# 197
Я да повдигна малко тая темичка...

Май има свекърви,които не знаят  къде са се пооплачат от снахите .

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 15:24 от zhani

# 198
  • Mediterraneo
Има, в другата тема  Crazy

# 199
  • София

О, забравила съм тази тема. Пренасям се тук. Оказва се, че снахичката ми не готви. Синът ми вече взе да я забелязва тая работа и взе да се дразни. Поизпусна се тук там. Аз си мълча, обаче се безпокоя, че горкият взе да се оплаква от стомашни болки.

# 200

О, забравила съм тази тема. Пренасям се тук. Оказва се, че снахичката ми не готви. Синът ми вече взе да я забелязва тая работа и взе да се дразни. Поизпусна се тук там. Аз си мълча, обаче се безпокоя, че горкият взе да се оплаква от стомашни болки.
Охх хмиличкия той..... ами да вземи да си сготви нещо....  chef  chef  chef

# 201
  • София
Скрит текст:

[/quote]

yes  Разбира се. Ако иска домашно готвено, веднъж ще го направи той, друг път жена му и така.

# 202
  • Mediterraneo
ааа, как ще готви, да не е пу..о?!

# 203
  • София
 Laughing Тази велика логика ме кара да се чудя колко трябва да е смотан един мъж, след като едно готвене поставя под въпрос мъжествеността му.

# 204
  • Mediterraneo
Много смотан! Според мен. Ама аз на този етап съм само снаха...

# 205
  • София
Скрит текст:

Охх хмиличкия той..... ами да вземи да си сготви нещо....  chef  chef  chef

yes  Разбира се. Ако иска домашно готвено, веднъж ще го направи той, друг път жена му и така.
[/quote]

Той няма време, тя има.

# 206
Popule, и моята не готви, мрази да й мирише на лук и пр. пр. Синът ми се опитва да ми се оплаква - отрязах го. Да се оправят! Понякога прескача у дома да се нахрани. И по скайп ме пита кое как се готви - отговарям.

Аз непоискани съвети не давам, казала съм го и на двамата!!!

# 207

Стига де, как така ще готви? Че майка му за какво е?  Crazy

Popule, не се май, ами хващай тенджерите, купи си канчета и хуквай да носиш домашна храна и да изхранваш младежта, че образува ли се веднъж язвата, лесно не се лекува.
Снахата не я мисли - женските стомаси са железни, ама мъжките са едни чувствителни такива, не може да ги хранят как да е. А всички знаем, че от на мама манджичките по-добро няма.  Hug
(Изключение правят само някои частни случаи, когато на баба манджичките взимат превес, ама пък до какви семейни войни води това, мани, мани...)
Затова - само на мама манджата, че да е мирно село, упс!, семейството.   NaughtyPeace

# 208
  • София
Popule, и моята не готви, мрази да й мирише на лук и пр. пр. Синът ми се опитва да ми се оплаква - отрязах го. Да се оправят! Понякога прескача у дома да се нахрани. И по скайп ме пита кое как се готви - отговарям.

Аз непоискани съвети не давам, казала съм го и на двамата!!!

И аз съм решила да следвам тази политика. Мълча си и това е. Тяхна си работа, ама моят взе да го боли стомаха...та не знам какво ще правят.

Охх хмиличкия той..... ами да вземи да си сготви нещо....  chef  chef  chef

Стига де, как така ще готви? Че майка му за какво е?  Crazy

Popule, не се май, ами хващай тенджерите, купи си канчета и хуквай да носиш домашна храна и да изхранваш младежта, че образува ли се веднъж язвата, лесно не се лекува.
Снахата не я мисли - женските стомаси са железни, ама мъжките са едни чувствителни такива, не може да ги хранят как да е. А всички знаем, че от на мама манджичките по-добро няма.  Hug
(Изключение правят само някои частни случаи, когато на баба манджичките взимат превес, ама пък до какви семейни войни води това, мани, мани...)
Затова - само на мама манджата, че да е мирно село, упс!, семейството.   NaughtyPeace

Тая работа няма да стане, как Сийке. Ще има някакви междуособици, но да видим кво шсе случи. Аз съм непричом и не съм от таз планета.

# 209
Аз пък не разбирам жени, които не готвят. Какво значи "не мога" или "не обичам" да готвя!? С това не казвам, че само жената трябва да го може или върши, но малко малоумно ми звучи подобно оправдание на собствения мързел и егоизъм.
Добре е и двамата да могат и да са взаимнозаменяеми в кухнята.
Ако ли пък заедно връзват престилките и се пощипват пред печката, най-добре Mr. Green

ПП. Обърках темите, ама то така е, като едно и също бистрите и в двете Joy

Общи условия

Активация на акаунт