С какво ви дразнят снахичките?

• 52 472
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
  • при късмета
До някое време ми беше забавно, но не и след последната теория на Popule. Направо ми загорча, че има жени, които мислят по този начин. Мъжете ги разбирам - на тях име по-лесно така, но жените...  Confused

ПП Хайде, поредният "мъдър" съвет на Popule.  ooooh!

Ау, недей така! Нали знаеш, че Popule е твърдо убедена, че е съвременна и модерна жена. Сигурно само за кухненската престилка се отнася, ама е важно да е съвременна.

Последния й пост си е ирония

# 331
  • Ямбол
На мен Popule като разсъждения по други теми ми допада, само по отношение на мъжете и снахите нещо ми се разминава.

# 332
  • при късмета
То само на тема мъже, семейство и роднини може да са ти остарели разбиранията.
Всичко останало ти е от сегашни убеждения. Живота е различен, политиката е различна, професиите и реализацията са различни, всичко не можеш да ги сравниш в минало време, защото не бяха същите.
Остарелите схващания могат да ти останат само по отношение на семейство и роднини и "задълженията" към тях и отношенията в тях

# 333
Добре, че се сетих. Специално влязох, за да ви предупредя:
Моля, не обсъждайте тази тема у дома с мъжете си. Можете да си навлечете сериозни последствия, които в един момент ще проличат, не веднага. Не им вкарвайте сами червейчето на съмнение. Лека вечер.

Кое да не обсъждаме, че не разбрах?

Последно - директен въпрос - снахата работи ли или е домакиня. Без разяснения, просто да или не.

# 334
Да пуснем анкета?
Аз гласувам- снахата НЕ работи, супер синът я издържа, нали това му е главната функция .

# 335
  • Ямбол
А аз залагам на, че работи. Обаче нашето момче естествено работи повече и на него само му се полага почивка.

# 336
Според мен работи, но явно взима по-малко от "нашето момче".  Mr. Green Явно по логиката на Popule, това е абсолютно достатъчно, за да трябва само тя да готви, чисти и т.н.

# 337
Н еса женени според мен ,иначе щеше да спомене сватба,дарове ,сметки.За това лесно се разочароват. Но познавам някой,дето си измисля целия живот ,съчинява си ситуации ,дето само той знае защо.Нищо няма да ме учуди.

# 338
Ясно че, че работи. Ако не работеше, щеше да е написано има няма 100 пъти.

# 339
  • София
Ясно че, че работи. Ако не работеше, щеше да е написано има няма 100 пъти.

yes И нямаше всеки път да пропуска да забележи въпроса.

# 340
  • Ямбол
Да, тя вероятно работи за удоволствие, а той се мъчи за цялото семейство. От там и тя е длъжна да му готви.

# 341
  • Пловдив
Да не би аз да съм тази снаха  Mr. Green /шегувам се, моята кандидат свекърва всяка седмица ни праща храна/ не работя, мъжът ми е човекът, който ни издържа, готвя, когато има нужда, не съм перфектната домакиня - няма и да бъда.
Радвам се, че ако някога някой попита моя мъж - как толкова време останахте заедно, няма да отговори, защото готви невероятно  Sick

Ако не тъпо то е смешно да се твърди, че истинската жена трябва да е невероятна кулинарка, а истинският мъж да носи парите вкъщи. Ако не обичам някого и няма какво да си кажа с този някого, парите му няма да компенсират тези липси. Както и ако аз съм "най-добрата" готвачка /няма такъв термин винаги има някой, който умее да прави нещо по-добре от теб във всяка една сфера/, но пък съм заядлива, надменна, нехегиенична и т.н. едва ли някой мъж ще го задържа...

# 342
Най-добре е да каже- тя работи от-до ,той от-до.....да е ясно кой  колко е зает.
Сигурно тя е по-малко ангажираната.

# 343
Най-добре е да каже- тя работи от-до ,той от-до.....да е ясно кой  колко е зает.
Сигурно тя е по-малко ангажираната.

В нейните очи винаги снахата ще е по-малко ангажираната.
А и може да по-малко ангажираната, но да прави всичко друго. Питах директно, но тя е пожела да отговори. Кой чисти, кой простира, кой прави всичко друго? А доколкото схващам тя И готви, просто менюто не е по вкуса на свекървата. Аз сериозно бих се притеснила, ако мъжът ми се отчита какво слагаме на масата. Не е нормално това, както и да го гледам...
Абсурдно е на една млада двойка без проблеми, да им се създават.

# 344
  • Пловдив
Дори и жената да е с по-малко работно време...ако да речем тя е хирург, а той автомонтьор, кой ще е по-изморен психически?!?

Общи условия

Активация на акаунт