С какво ви дразнят снахичките?

• 51 677
  • 712
  •   1
Отговори
# 315
На мен не ми отговори...да не би съм познала за синковеца?

# 316
  • София
На мен не ми отговори...да не би съм познала за синковеца?

Какво трябва да отговарям? Аз да не съм световен шампион по отговори? Сега ще потърся и повече няма да отговарям, че си имам и друга работа, освен цял ден да отговарям на въпроси от форума. Хм, отговорила съм ти, даже в предишното мнение. Лека от мен.

# 317
  • при късмета
Popule, според твоята логика ти напълно изключваш възможността мъжа ти да попадне на някоя готви по-добре, така ли? Какво правиш ти тогава, като мъжа ти това е единственото нещо на което държи и си е намерил по-добро? Помисли само как ще се чувстваш, ако мъжа ти те остави защото някоя готви по-добре от теб. Тогава същата песен ли ще пееш?
Или може би си най-най-най-добрата готвачка на света, абсолютно незаменима си в това отношение и по-добра от теб няма? Ако беше най-добрата готвачка на света с това щеше да се издържаш и теб щяхме да гледаме по кабеларките а не Джейми Оливер. Ама не си. Да го мислиш е надменно и наивно. Даже да си мислиш, че си това само за твоя мъж, пак е наивно.
Я започвай да пращаш мъжа ти на дегустации при тези които смяташ, че не готвят изобщо, камо ли добре и стой и гледай какво ще се случи  Laughing

# 318
  • Ямбол
....То и затова е пълно със самотни жени. Но, като си млад, самотата не тежи. Проблемът е като остарееш...а мъжете се оправят лесно. Те и старички винаги могат да си хванат млада, стига да са истински мъжествени - прочети по-горе какво съм написала за това тяхно качество. Wink
Дали е затова или за друго, не знам. Около мен няма много самотни жени. Освен това не е сигурно, че всички самотни са и не готвещи.
От друга страна обаче познавам много повече самотни мъже, може би чакат перфектната готвачка и робиня и така и не я намират. И интересно, че тези самотните са с добри доходи и добра работа.
Та теорията за незаменимата готвачка и мъжествения перко ми е неточна.

# 319
  • София
Скрит текст:
Една жена може да има много способности и качества извън леглото и кухнята изобщо

Може да има много качества, да. Аз говоря за качества, в които жената да е незаменима. Много държа това да бъде разбрано. Естествено, че генерализирам. Но, браковете, ако искаш да са истински, не траят само до края на 30-те години на партньорите, а продължават и в техните 40, 50, 60...Въобще, когато човек се жени, най-бързо минават първите години. Тогава е лесно. Трудното е като се обърнеш и си на 35 г. и са минали вече 10-ина години, откакто си се събрала с този човек, как да си задържиш семейството.
Една умна жена ще знае какво да направи в началото, за да й е лесно нататък. Но не трябва да я мързи. Бракът изисква постоянна работа, за да е добър. И работата е от двете страни. Wink

Ето с това съм много съгласна. Още в началото показах, че домът е общ, следователно грижите за него също, и сега ми е лесно. Например днес сготвих аз, след това мъжът ми изми чиниите и оправи кухнята.

ПП Обаче не разбирам какъв е този страх да прекратиш един брак или съжителство или сериозна връзка. Даже може да се почувстваш много по-спокойно, по-добре.

# 320
Незаменими са съвсем други качества.  ooooh! Незаменимо е да срещнеш жена с амбиции, ученолюбива, с общи интереси, с която имаш какво да си кажеш над каква да е чиния (т.е и над чинията с шопска салата и кашкавал, и над тази с агнешко печено със задушени зеленчуци). Готвенето се учи, общите теми и да си приятен събеседник на някого - много по-трудно или по-скоро не.

Хаха, още преди да заживеем официално заедно, колко пъти с ММ сме седяли над простичките спагети с доматен сос и гъби да си говорим за планини и метеорология и как нито един път не се е оплакал, че вместо да вися 2 часа в кухнята аз се вра при него да си говорим.

Мисля, че ако си възпитала сина си така, със сигурност на девойката й е трудно. Аз, докато се науча да правя свястни манджи, колко ли смотани съм направила - на всяка се е зарадвал и я е изял в мълчалива подкрепа.  Mr. Green Ако твоя син само сумти и се сърди, че манджите й не са като на мама, нищо чудно да й се е отщяло. На мен със сигурност щеше.

# 321
  • София
Да се гордея, че задържам мъж, защото съм незаменима готвачка...  Представям си и какъв мъж би бил той, след като това му е критерий Stop  Егати целта, егати гордостта, егати "мъжа". По-добре далече от такъв.

# 322
  • Ямбол
Ако за един мъж най-важното е манджата, то изобщо не ми го хвали.

# 323
Да се гордея, че задържам мъж, защото съм незаменима готвачка...  Stop 
Не си разбрала...лафа е: НЕЗАМЕНИМА си ЗАЩОТО си добра готвачка. Mr. Green

# 324
  • София
Добре, че се сетих. Специално влязох, за да ви предупредя:
Моля, не обсъждайте тази тема у дома с мъжете си. Можете да си навлечете сериозни последствия, които в един момент ще проличат, не веднага. Не им вкарвайте сами червейчето на съмнение. Лека вечер.

# 325
  • София
Да се гордея, че задържам мъж, защото съм незаменима готвачка...  Stop 
Не си разбрала...лафа е: НЕЗАМЕНИМА си ЗАЩОТО си добра готвачка. Mr. Green

Все същата глупост  Confused До някое време ми беше забавно, но не и след последната теория на Popule. Направо ми загорча, че има жени, които мислят по този начин. Мъжете ги разбирам - на тях име по-лесно така, но жените...  Confused

ПП Хайде, поредният "мъдър" съвет на Popule.  ooooh!

# 326
Добре, че се сетих. Специално влязох, за да ви предупредя:
Моля, не обсъждайте тази тема у дома с мъжете си.
Иначе си загрижен човек, това е хубаво.

# 327
  • Ямбол
Ако може само да им козируваме на мъжете ни и никакви приказки. кои сме ние, че ще си позволяваме да обсъждаме теми засягащи общото ни съжителство. Я марш всички в кухнята, какво сте се разглезили, ааааа.

# 328
  • София
Ако може само да им козируваме на мъжете ни и никакви приказки. кои сме ние, че ще си позволяваме да обсъждаме теми засягащи общото ни съжителство. Я марш всички в кухнята, какво сте се разглезили, ааааа.

Или ако ще приказваме, то да бъде с нежен тон, за да не се разстройват, щото са много чувствителни и няма да можем да ги задържим. А то нали мечтата на всяка жена е да задържи Великия мъж, защото иначе е половин човек. Учудвам се, че препоръката за заешката опашка все още не се е появила.

# 329
Великият мъж, който носи парите вкъщи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт