С какво ви дразнят снахичките?

• 52 469
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
Син на бгмамма автомонтьор? Невъзможно. Те са от лорд нагоре.

# 346
Син на бгмамма автомонтьор? Невъзможно. Те са от лорд нагоре.
Пък и както го описва Популе нейничкия...вади големи пари, едва ли се въргаля под колите.

# 347
Зависи. Доста автомонтьори вадят по-добри пари от хора с уж добри професии...
Но дано не мисли като нея. Защото едини ден като има дете, ще го лишава от грижите си, само защото е донесъл една банкнота отгоре.
А и както стана ясно, проблемът е в менюто, снахата баш си му готви и прислужва. Може би трябва в неделя да й представят седмично меню, което да одобрява  Mr. Green

# 348
  • при късмета
И аз назад писах, че чуждото свободно време все ни се вижда повече.
Popule никога няма да признае, че тя може и да е по-изморена от сина й. Според мен това е причината да не иска да каже, че работи. Веднага след това ще дойде и въпроса "какво".

# 349

Popule никога няма да признае, че тя може и да е по-изморена от сина й.
Да. Тя си каза, жената трябва да готви и точка.

# 350
На мен пък ми е любопитно какво работи синът на Популе. Стана ясно, че работи много, уморен е, заема важен пост, изкарва много пари, а в другата тема стана ясно, че е доста млад. Каква ли ще е тази работа, много ми е чудно.

# 351
Скрит текст:
Една жена може да има много способности и качества извън леглото и кухнята изобщо

Може да има много качества, да. Аз говоря за качества, в които жената да е незаменима. Много държа това да бъде разбрано. Естествено, че генерализирам. Но, браковете, ако искаш да са истински, не траят само до края на 30-те години на партньорите, а продължават и в техните 40, 50, 60...Въобще, когато човек се жени, най-бързо минават първите години. Тогава е лесно. Трудното е като се обърнеш и си на 35 г. и са минали вече 10-ина години, откакто си се събрала с този човек, как да си задържиш семейството. Една умна жена ще знае какво да направи в началото, за да й е лесно нататък. Но не трябва да я мързи. Бракът изисква постоянна работа, за да е добър. И работата е от двете страни. Wink
[/spoiler]

Пълни глупости, без извинение. Тезата ти е изначално сбъркана с идеята, че трябва да полагаш специални усилия, за да си задържиш семейството (разбирай мъжа), щото, виждаш ли, вече си минала 35 години и, освен като готвачка, няма как да привлечеш вниманието му.  ooooh!
Изобщо ли не ти минава през ума, че на някои мъже любовта може и да не минава през стомаха?
И, че за някои жени качеството на връзката може да е по-важно от запазването й на всяка цена?
И не ми излизай с тезата, че съм млада и неразбрала още великите истини от твоите представи за успешен брак - за 24 години такъв, никога не съм привлякла вниманието на мъжа ми с манджи, даже напротив - получавала съм често забележки, ако си губя много време в кухнята. Храненето за него е необходимост, не повод за любовни трепети, непреходен възторг и вечна привързаност.

# 352
Ясно че, че работи. Ако не работеше, щеше да е написано има няма 100 пъти.

yes И нямаше всеки път да пропуска да забележи въпроса.

Ех, момичета, така и не успявате вие да оцените Мамин Златен,който е на има-няма 27 години, но изкарва страхотни пари и носи жена си на ръце! Същата жена, за която се е оженил има-няма 6 месеца след запознанството им, но това е върховна проява на здрав разум според Популе. Същият преуспяващ и зает млад мъж живее в апартаментче, предоставено от Мама. А апартаментчето клето не може да побере ДИВАНА, купен от Мама. Е, как да сготви снахата, като ДИВАНЪТ в това маломерно пространство е препречил входа към кухнята?! И те така, глад и мъка! Мъкааааа! Mr. Green

# 353
  • София
Ясно че, че работи. Ако не работеше, щеше да е написано има няма 100 пъти.

yes И нямаше всеки път да пропуска да забележи въпроса.

Ех, момичета, така и не успявате вие да оцените Мамин Златен,който е на има-няма 27 години, но изкарва страхотни пари и носи жена си на ръце! Същата жена, за която се е оженил има-няма 6 месеца след запознанството им, но това е върховна проява на здрав разум според Популе. Същият преуспяващ и зает млад мъж живее в апартаментче, предоставено от Мама. А апартаментчето клето не може да побере ДИВАНА, купен от Мама. Е, как да сготви снахата, като ДИВАНЪТ в това маломерно пространство е препречил входа към кухнята?! И те така, глад и мъка! Мъкааааа! Mr. Green

Аха. До работата и обратно.

# 354
Всеки с проблемите си.  Laughing
Аз лично готвя почти всеки ден, при това доста засукани манджи. Интересно ми е, често търся нови рецепти, готвенето е единствената домакинска дейност, която не ми тежи. Обаче... Майката на Милото ме скастри, защо съм готвела толкова често.  Rolling Eyes Вместо да се зарадва, че синът й консумира разнообразна и прясно приготвена домашно приготвена храна, тя се тревожи, че хабя прекалено много ток.  Confused

# 355
  • София
На мен пък ми е любопитно какво работи синът на Популе. Стана ясно, че работи много, уморен е, заема важен пост, изкарва много пари, а в другата тема стана ясно, че е доста млад. Каква ли ще е тази работа, много ми е чудно.

Нищо такова не може да ти е любопитно и знаеш ли защо? Защото аз съм свекървата. Не е ваша работа да си врете носовете в семейството на сина ми, а е ваша работа да ме посъветвате АЗ какво да направя.

Аз за момента не правя нищо, няма и да правя за вбъдеще. Син ми е и ми е кофти за това, че има стомашни болки от лоша храна, но си мълча. Вие, ако бяхте на мое място, как бихте постъпили?

Пак подчертавам, темата е как да постъпи свекървата (която е майка и като всяка майка й е зле, щом на детето й е зле), а не как да постъпи младото семейство (как ще постъпят си е тяхна работа, независимо от това, как ще постъпи свекървата). Wink

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 10:34 от Popule

# 356
  • Ямбол
.... Син ми е и ми е кофти за това, че има стомашни болки от лоша храна, но си мълча. Вие, ако бяхте на мое място, как бихте постъпили?
....
Popule, наистина ли задаваш този въпрос?
Да беше някое малко бебе или дете, че да питаш за съвет, но това е мъж, пълнолетен със собствено семейство, който сам решава какво да яде. Той не е на отглеждане при снаха ти, то е голям човек и сам може да преценява какво яде така, че да не го боли коремчето. Ако има проблеми, то може да не са от храната, може да е от това, което е ял като малък и сега да се обажда я гастрит, я язва. А може и да е от храната, но всеки голям човек сам взима решение какво да яде, а не каквото му сипе гледачката.

# 357
  • София
.... Син ми е и ми е кофти за това, че има стомашни болки от лоша храна, но си мълча. Вие, ако бяхте на мое място, как бихте постъпили?
....
Popule, наистина ли задаваш този въпрос?
Да беше някое малко бебе или дете, че да питаш за съвет, но това е мъж, пълнолетен със собствено семейство, който сам решава какво да яде. Той не е на отглеждане при снаха ти, то е голям човек и сам можа да преценява какво яде така, че да не го боли коремчето. Ако има проблеми, то може да не са от храната, може да е от това, което е ял като малък и сега да се обажда я гастрит, я язва. А може и да е от храната, но всеки голям човек сам взима решение какво да яде, а не каквото му сипе гледачката.

Пак не се разбрахме нещо. Питам аз, като свекърва, която е и майка, как да постъпя? С други думи, ако детето ти го боли стомахът, ти как ще постъпиш? Не си мисли, че като порасне, детето ти ще престане да ти бъде дете и няма да виждаш в него дете. Явно още не го осъзнаваш, но ще ти кажа, че чувството е абсолютно същото - и на 50 и на 100, синът ми пак ще си ми остане дете и ще го обичам пак по този начин. Та, идея? Бих предпочела съвет от свекърва, щото на младите жени, които не са станали все още свекърви, тази материя им е неясна, още не са били свекърви и не могат да ми влязат в положението.

П.С. Лекарят е казал, че от храната му се е раздразнил, все още няма по-сериозни проблеми, но да внимава.

# 358
  • Ямбол
То от болка до болка има голяма разлика. Най-добре е лекар да каже. Но това голям човек трябва да може да се сети, не да пита мама.

# 359
  • София
То от болка до болка има голяма разлика. Най-добре е лекар да каже. Но това голям човек трябва да може да се сети, не да пита мама.

Пак не се разбрахме. Понеже не си свекърва, затова не разбираш. Ти, ако си на мое място, как ще постъпиш, това питам?

Общи условия

Активация на акаунт