ДУБАЙ 7-ма тема

• 80 381
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Вчера пристигнах в Дубай и съм доволна от полета с уиз. Не се притеснявай, ще си намерите места. Просто гледай да се качиш в първия автобус който отвозва до самолета. Ако си платиш разбира се , ще ти ги запазят. Но според мен е излишно, сама си прецени, но и без това ще си намерите двамата места. Успех и приятно изкарване Simple Smile

# 211
Здравейте, предстой ми пътуване в Дубай и се чудя знаете ли нещо за Emirates Grand  хотел и някой бил ли е вече там ?  Simple Smile

# 212
  • Belgium
lunna pateka, запазените места на борда на самолетите на Wizz Air се заплащат.

Така че, ако искаш можеш спокойно да си запазиш.

# 213
Да попитам скоро завърналите се... Нужно ли е да се запазват места на Wizzair предварително в сайта им? Знам, че тази авиокомпания няма запазени места и всеки сяда където поиска.. Така ли е и до Дубай и по тази причина става ли блъсканица при качване в самолета?   Все пак полета не е от най-кратките и сега се чудя дали да платя за запазени места. Не искам с мъжа ми да сме раздели по време на двата полета... newsm78

Горещо ти препоръчвам да запазиш места,и то тези ,които са до авариййните изходи по средата ,защото са най-широки. Не заради блъсканицата,а защото е ИЗКЛючИТЕЛНО ТЯСНО .
5 часа не са никак малко.

# 214
  • София
Здравейте и от мен отново,

Както по-рано споменах ще пътуваме в края на ноември. Още от сега обаче ни притискат от туристическата фирма да заявим екскурзиите и се чудим относно това посещение в Skyview Bar, доколко си заслужава и дали не може да се намери на по изгодна от предложената от фирмата цена която е 100 евро за посещение на Бурж ал Араб с включен коктейл?

И още един въпрос към тези, които може би са се възползвали от сходна оферта -  наистина ли в цената е включен само един коктейл или има и нещо друго?

# 215
Вчера пристигнах в Дубай и съм доволна от полета с уиз. Не се притеснявай, ще си намерите места. Просто гледай да се качиш в първия автобус който отвозва до самолета. Ако си платиш разбира се , ще ти ги запазят. Но според мен е излишно, сама си прецени, но и без това ще си намерите двамата места. Успех и приятно изкарване Simple Smile
Ема, били сме заедно..)))
И ние пристигнахме вчера..

Да, запазването и плащането си струва Peace
Доволна съм от полета.

# 216
Охх с тези запазени места,  май наистина е по-добре да запазя,  то така и така ще сменям багажа от голям салонен на чекиран... А ако не взема запазени места, как да разбера в самолета къде мога да седна (кои места не са продадени като запазени)? Да не стане така да седнем и после да дойдат със запазени места и да ни вдигнат.. newsm78 Няма да е приятно...

# 217
  • Sofia
В WizzAir май не може да запазите/купите място  Peace (поне аз не съм виждала Simple Smile
Може:
1. да купите услуга Wizz Xpress и да се качите сред първите пътници и да си изберете места
или
2. да купите услуга WIZZ XXLong - това са 12-те места на аварийните изходи

# 218
  • Belgium
Напротив може - ние летим с Wizz Air и ни предлагат точно опцията запази място срещу заплащане.

Но не възнамерявам да им давам допълнително пари.

# 219
Момичета и момчета, искам да ви попитам един по-странен въпрос. Мои роднини ще отиват на екскурзия на Дубай скоро и започнаха да се страхуват от Ебола след непрекъснати приказки и заплахи по медиите. Тези които ще ходите близките месеци страх ли ви е?

# 220
Последно като летях с Easyjet (също нискобюджетна авиокомпания), можеше да си купиш запазени места и аз се възползвах, но бяха на символични цени... За Wizzair София -Дубай и обратно - запазеното място е по 27лв на човек в една посока, т.е.ако вземем за двамата за двата полета е общо 108лв Това е страшно много като се има в предвид,  че си купуваме билети уж на промоция, а то като сложиш чекиран багаж и запазени места и цената е като на другите авиокомпании.... #2gunfire

# 221
  • Belgium
Дени, за сега няма официално потвърден случай на ебола в Дубай.

Не че докато аз отида това не може да се промени. Но за сега не ме е страх, ще видим като наближи датата. Имам приятелка, която в момента е на почивка в Занзибар (много по-близо до огнището на еболата) и тя не изпитва грам притеснение.

Относно цените на Wizz Air - те твърде често излизат дори отгоре на някои от редовните превозвачи заради допълнителните такси. За това и ги ползвам рядко, но в случая с Дубай хванахме изгодна цена, а и чартъра на Bulgaria Air излиташе в 05.00 сутринта  Shocked

# 222
  • Варна
Да се включа и аз  директно.
Досега места не съм запазвала с Wizz и винаги сме един до друг. Ако не успеете тогава на борда плащаш по 16 евро в брой или кр. карта.
Много ни харесва тук. Ходихме на  sky bar и коя песен мислите изсвириха - Назад моме Калино Wink)).  Запознахме се и с двойка българи там - българското присъствие беше осезаемо.
На Халифа като се качвате не трябва да имате храна в чантата. Имат скенер и си изхвърлих двете ябълки Sad.
Като се върна ще пиша подробно.

# 223
Понеже никой не ми отговори на тези въпроси да си ги задам пак,за да зная как да си оформя програмата.
1 В Биг буса раздават ли карти с упътване или да си я изтегля от сайта им.
2 Заслужава ли си да се хване Биг Буса в Абу Даби или с таксита е по добре.Мислим да посетим Джамията,непременно трябва да отидем до Ферарито,мъжо ми е голям фен и аз бях ,но докато се състезаваше Шумахер оттогава не съм гледала.И какви други атракции има там освен влакчето.Питам, защото се чудя дали да влизам понеже ме е страх от влакчета и едва ли ще се кача.
Биг буса спира ли на Emirates palace.Искаме и него да посетим.Ако има и нещо друго което може да се види ще е по добре с Биг буса предполагам

# 224
  • До морето
Здравейте,
наближава и нашето пътуване (25.11) и днес седнах да правя разни резервации. Като купувах билетите, прочтох всички теми на един дъх, ама то ва бше през май  ooooh! и сега всичко е каша в главата.

Засега съм успяла да купя билети за Бурж Халифа, залезът е в 17:28, аз букнах за 17:00, добре е нали? Писах и на Бурж ал Араб, да видим там какво ще стане  Praynig Имате ли представа дали отговарят бързо на запитванията си? Някой в една от предните теми беше писал, ч не са си купили куверти, а са били на свободна консумация? Моля, ако някой помни, да каже подробности?

От тук нататък смятах да запазвам за Аквапарка, за сафари и за Абу Даби, обаче все си мисля за времето и се чудя дали има смисъл да запазвам от тук или може и на място от хотела? Има ли големи разлики в цените, ако запазих от сега или на място? Иска ми се да имаме опции да разместваме програмата в движение  Rolling Eyes И всъщност като казвам от хотела, има ли някакви бюра на агенциите за сафари и как с запазва от хотела, или пак по интернет  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт