Хубавата ни игра ще се играе и през есента!

• 21 328
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Гиговче , страшеееен подарък имаш , супер е , да ти е честит  Hug  

Мижче  Hug  

Аз си пуснах гласа вече , но всички заглавия са много сладурски и хммммм еротично книжно -перачески  Joy  Големи глупости пиша  Laughing

Другарче , като си получиш подаръка може да ме биеш с него по главата , направо ме е срам  Embarassed Искам медал за най - лош подарък  Embarassed  Laughing

# 736
Вчера си изпратих подаръчето. Утре ще е при другарчето. Дано да ми се зарадва.

# 737
  • на североизток от Рая
 Честити подаръчета на Гигова и Незито. Какви хубави неща сте получили. А този градински комплект...., нали съм си градинарка-цветарка,  newsm56, легна ми на сърцето. Браво за идеята, Маришка!  Hug И цветенцата са прекрасни.

Паяче, имаш страхотен вкус.  Hug

Тези заглавия,  Thinking, искате ли честното ми мнение?  Mr. Green Да се изкажа като една консерва.

# 738
  • Benelux / Varna

Тези заглавия,  Thinking, искате ли честното ми мнение?  Mr. Green Да се изкажа като една консерва.

Споко бе, Нели, аз съм ти другарче Simple Smile Има за всеки вкус Wink

# 739
  • Пловдив
Точ, може ли онзи втория релефен мургав младеж да го пуснеш баш като ще съм навън по нощите без мъж  Crazy

Много ми хареса заглавието на evilan, с него хептен ще забием темата ни в челните места по посещаемост  hahaha

Ох, аз пера...ама с пералнята  Crossing Arms
След малко трябва да влизам в банята и да започвам да се оправям, че иначе ще закъснея, амо то тук с това пране и четене  Crazy

Честито на получилите подаръци, страхотни са.

Нара, в нашата игра лоши подаръци НЯМА!  Naughty

# 740
Ее, те не са ли за майтапа  Laughing

Аз съм за Есента пристигна с книжка в ръка(,) и подготовка за следващата ни игра!. Преди и няма запетая Simple Smile

# 741
  • София
Привет, банда!
Честито на тези, които имат поводи за празник днес - нека са живи и здрави! Честито и на момичетата, които са получили чудесни изненади - разкошно е всичко, което видях  Heart Eyes!

Аз бях два дни у дома, че ме напипа някакъв вирус, но утре жива-умряла трябва да съм в офиса.
Още не съм получила подарък, но го очаквам с нетърпение. Чета за проблеми с пощите - дано всичко е ОК с пратките ти Деси, неприятна ситуация.

# 742
  • София
Нелчо, за да си и ти ОК в заглавието, което се очертава победител ще добавя и това в червено  bowuu
Така как ти звучи:

"Новата игра очакваме, четем, перем и обилно изплакваме"

Мисля, че няма нито една дума, която да не е истина  Naughty

@ Merry - благодаря за забележката. Копирала съм заглавията така, както са ги дали авторките им.

# 743
Минавам само да гласувам и да

# 744
  • на североизток от Рая
  Laughing, Мижжж, то точно това заглавие май най-много ми допадна /ако мога да кажа, че нещо ми хвана окото  Mr. Green/. Но не ми се сърдете, аз просто не си падат по такива заглавия, нещо ще ми се загуби идеята на играта, заприличаха ми на заглавия от едни други теми, където всичко ми звучи инфантилно, спам и просто убиване на време. Шеги обичам, обаче по-друг вид някак. Тези голи космати или обезкосмени мъжове никак не ми ловят окото. Не са у нас, толкУз.  Sunglasses
Скрит текст:
Одъртяла е класната сигурно.  Crazy
Ама каквото и да е, играта си е игра, хубаво ми е.  Hug

Гласувах за последното, заради `четем`.  Grinning

# 745

Камиче, надявам се поне малко да съм успяла да те зарадвам и усмихна!
Признавам си че ми беше малко трудно с избора, защото много рядко се появяваш и не знам почти нищичко за теб, за хобитата и за вкусовете ти, така че стрелях на тъмно както се казва...дано да съм улучила поне малко Hug

Пак ще се включа като успокоя емоциите Peace

Гигова, честит подарък!
Има нещо символично, че в един и същи ден и получаваш, и подаръкът ти бива получен, така си мисля. Много се радвам, че така стана и ми е супер приятно, че радостта е двойна!  Hug
Пък въобще не ми стигат думи да кажа колко много ми харесва изборът ти; честно все едно си ми надничала зад рамото! Благодаря!   bouquet  Two Hearts newsm81
Съжалявам, че в последно време съм рядък гост тук, но няма как, да мине и октомври и ще имам повече време и няма само да наминавам набързо.
И обещавам за Нова Година да се отчитам - Вагнер иде скоро newsm47

# 746
  • Пловдив
Мери, мерси за редакцията на предложеното ми заглавие.  Peace

# 747
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на именниците - да са здрави и щастливи  bouquet!
Честити подаръци на Гигова и Незито - прекрасни са!
Очакват ме още 3-4 дни гърч и после се надявам на почивка и повече време за вас и книжките.

Нели, как са първолаците? Имаш ли глас  Laughing? Моят се изкъпа и легна в 8 без 10  Shocked - това никога не е било и вече спи. Но днес е стоял на "чина на изгнаника" - много бил говорил - нищо ново под слънцето, явно там ще пусне корени  Whistling

# 748
  • Benelux / Varna
Но днес е стоял на "чина на изгнаника" - много бил говорил - нищо ново под слънцето, явно там ще пусне корени  Whistling

Ох, душичка! Да ти е жив и здрав!

# 749
  • София
Писах, писах.... браузърът гръмна и всичко се затри  ooooh! Crossing Arms
Така че сега сбито.

Честит празник на всички, малки и големи, които празнуват на днешния свят ден!
Да сте живи и здрави, и да красите с хубавите си имена  Heart Eyes newsm67

Страхотни подаръци от Гигова, Паячето и Мариша, и толкова щастливи Камиче, Нези и Гигова на свой ред!
Разделителят с котака е уникален - един ден да имал и той fun и да му било ужасно! Култово  hahaha

Много мразя да ровя в пръстта, аз съм го споменавала, че не гледам нещо, което след това няма да ям.... Но като ги видях тези инструменти с красиви дръжки ми се ПРИкопа и на мен.  Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao Ох, не мога!
Днес в темата е голям смях!
Но сериозно - подкрепям Нелчето в мнението й, че Паячето има невероятен вкус. Моята пеперудка съм си я прибрала при книгите, защото синът има навика да си играе с магнитите на хладилника и досега е счупил не един и два. А така всеки път като си отворя мини-библиотечката вкъщи и виждам подаръчето, и ми става много мило  Heart Eyes
Там седят и бижуто от Нели и разделителите от Мижка от предните игри.

Моето другарче също да поглежда за известие,нищо ,че е заето с други неща.  Wink
Ей сега те заподозрЕх!
Ще поглеждам, дам  Flutter

Страшна анкета имаме  Joy
ИзГЛАСих се за предложението на Еvilan. Като го прочетох, в такъв смях избухнах, че ММ чак дойде да види на какво се смея. Е как да обясня сега  Joy Joy Joy
А истината е, че май аз повлякох крак с моето "предложение"  Embarassed Беше на шега, защото много ме бяха разлигавили колегите около мен, писах от телефона и не дадох свястно предложение за заглавие. Другият път, (обещавам, Нелче!), ще съм по-крИейтив  Blush

И накрая само да ви споделя, че моят първокласник днес вече е с ново гадже  ooooh! hahaha
Вчерашното му се подиграло днес, че ченгелчетата му били грозни, а пък класната го била похвалила и това не било вярно. Той се фръцнал и нацупил на момиченцето, и край! От днес сме с ново гадже!  Laughing

Сбито ли казах, че ще бъде  ooooh! Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт