Аз все още не искам да повярвам, че това ни внушават с думите на Елиф на гроба на баща и.
Но аз и одеве написах,че има доста недомислици.
Колкото до Берен, аз пък въобще не и повярвах, мъчих се да го гледам този филм(само и единствено заради вашето мнение),докарах докъм 50 серия и не издържах,не ми харесва и това е.
Колкото до Туба и Енгин във Гърция например са във възторг от двойката, но ти от преди не си я харесваш Туба, няма как сега да я харесаш.Аз имам много променливо мнение за нея, казвала съм не веднъж.Колкото до Енгин в моите очи той не е красив ,както е за всички тук.
Но е много чаровен и много сексапилен.Толкова много,че да ме накара да гледам цели 50 серии от филм, който не харесвам

Аааа, значи ме разбираш защо гледам, въпреки, че не харесвам сериала...Аз бих сложила на първо място талантлив...и още, и още...
Любовче сега ще гледам Облака и след като го изгледам ще ти кажа дали съм съгласна за талантлив.Защото моето мнение е,че всеки актьор , творец, художник и т.н има силни и слаби моменти.Никой не е на 100 % във всяка роля.Лично аз виждам в Енгин някои моменти на преиграване, както във КПА така и в КВФ. Но нека гледам АБО( всичките ми приятелки фенки на Енгин се кълнат,че е шедьовър) и тогава ще се изкажа по въпроса за таланта не Енгин.Пък ми се иска и да свършат евтините домати

Абсолютно съм съгласна. А и Енгин вече има един брилянтен филм за тази година - "Малък септемврийски проблем"...
А за Булута...Ех, този Булут - той ми е най-на сърце...Направо нямам думи...