Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, още не съм изгледала цялата серия, както и не съм ви изчела докрай  Embarassed затова не мога да се включа с адекватни отзиви, но ви нося едни подсказки, за да се отсрамя Heart Eyes

Подсказка от Бисена:
Сами (очевидно новия шеф на полицията)  и Йомер имат предложение за Елиф.  Тя дали ще се съгласи?

Йомер: Ти ще ни помогнеш, а ние ще помогнем на теб.... Ще се оттървеш от тези хора.

Йомер преподава на Елиф уроци по самоотбрана.  След като са заедно, сближаването е неизбежно.
В последния епизод видяхме, че Аслъ се събуди.  Сега ще разберем и за състоянето й. Бих казала – интересно.
В последния епизод нямаше сцени с Бахар-Левент. Сега Левент ще вземе много важно решение.
Йомер научава за смъртта на Танер и както винаги веднага заподозира, че зад това се крие нещо друго.

Въпреки пречките, Нилюфер и Метин продължават да се срещат.
Нилюфер: Мога цяла вечност да те чакам, ще видиш…

В цялата тази бъркотия, може да видим нашата двойка на сватба, какво ще кажете?
Можеби ще танцуват…  Stuck Out Tongue
Йомер: Тя не знае такива танци,  yenge /снахо, акко, лельо, както знаете има различни преводи/. Тя харесва фламенко, танго, такъв тип танци… 

Скрит текст:
Sami (the new police chief obviously) and Omer have a proposition to Elif. Will she agree?
O: You will help us and we will help you... You'll get rid of these people.

Omer gives Elif self-defense lessons. As they are together convergence is inevitable. We saw that in last episode that Asli woke up. Now we gonna learn what's her condition, Interesting, I'd say.
There were not much Levent-Bahar in the last episode. Now Levent makes an important decision.
Omer learns about Taner's death, and as always suspect there is something else behind it.

Despite the obstacles.Nilu and Metin continue to see each other.
Nilu: I can wait for you endlessly, you'll see…

In all that turmoil we can see our couple on a wedding, what do you say?
Maybe they will dance…  Stuck Out Tongue
O: She doesn't know such dances, yenge. She likes flamenco, tango, such a things… 

newsm51
bebo_sn, благодаря не само за този, но и за всички преводи, които правиш...

# 211
  • София
Аз не оправдавам Елиф, че дълго време криеше истината от Йомер, но разбирам защо го направи. Да си припомним първите серии -тя бе като зверче, заловено в капан, притиснато в ъгъла. От една страна неочаквана и странна смърт на баща и,  отвличане, заплаха за живота на сестра и, принуда да извърши нещо незаконно. И един непознат мъж с който тя се запознава при доста неприятен сблъсък в полицията, човек, който не е от нейната среда. Няма начин да му се довери. А когато, го опозна и беше вече привлечена от него - точно пък това привличане и фактът, че разбра колко чист и честен човек е той, я уплаши да му признае грешката си, която предвид обстоятелствата около Сибел със сигурност щеше да отблъсне Йомер от нея. Не я оправдавам, само казвам че поведението и има обяснение. В този смисъл събитията, които наблюдаваме в сериала са логични. Да не забравяме, че хората не са идеални. Всеки допуска грешки, важното е в един момент да ги осъзнае. И отстрани винаги е по-лесно да се съди. Даже тези грешки на Елиф правят образа и по-реален,  докато Йомер е твърде идеализиран / може би го възприемам така заради Енгин    smile3503/

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 12:57 от Light /Свети/

# 212
Е, във всички сериали се намира причина главаните влюбени да са ту за малко щастливи, ту пак скарани. Това е нормален похват, затова Елиф не му каза навреме, а другата причина е , че тя самата искаше Йомер много и се страхуваше да му признае. даже това ми се струва много реално/ всяка от вас би ли признала така лесно на мъжа, от когото не иска да бъда отхвърлена, при това полицай. Първо се страхуваше за сестра си, после не й се ходеше в затвора. Аз намирам старха й за нормален, но самата тя успя да преодолее себе си и му каза. Не виждам защо Елиф да не е чиста душа, какви действия говорят против това? даже ме дразни, че тя е почти съвършена, а там, където греши, е супер добре оправдано, но така е  във всеки сериал/ добрите са ярко добри и грешките им са човечни и добре оправдани. Нали все трябва да са пример за подражание. мисля, че вие не харесвате много Туба и затова и героинята й не ви допада или харесвате прекалено Йомер заради Енгин. Не е лошо, но аз не се водя от актьорите, а се опитвам да се водя само от сценария.

# 213
Туба в случая няма никакво отношение към хересването и нехаресването от моя страна на Елиф. Жената си играе както трябва, показва това, което се изисква от героинята и. А това, че героинята не е както трябва (в моите очи) е заслуга единствено на сценария. Общо взето ми омръзва да повтарям, но май пак се налага: Елиф се превърна в разглезена, инфантилна и досадна, вече няма нищо общо с онази Елиф, която наблюдавах до 5-и еп. Това, че Йомер я харесва и следва капризите и прикрива грешките и, рефлектира и върху него като герой. Той също от профайлър и супер полицай се превърна в дечко, дето не знае горната глава за какво му трябва. Леко е реабилитиран в 14-и еп.... да видим докога ще съхрани разума си...

# 214
  • Пловдив

Зад кадър - колко им е приятно. Май половинката на Ахмет/Арда е до него на снимките.
Бебо, благодаря за подсказката.
...............................
Любов и ти си превеждала избирателно - пасажи от статии на момичетата от Универсала. Моля без забележки - ако искаш чети, ако искаш - прескачай.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 13:12 от mariana51

# 215

Сценарият, досега внушаваше, че Елиф, Нилюфер, с голяма лекота и умение лъжат.
За Елиф-многократно Йомер, а за Нилюфер- Йомер на корабчето.

Йомер, че е наивен, когато става въпрос за Елиф, за Нилюфер, защото е сестра на Елиф, за брат си...

Няма идеализиране на героите, аз поне виждам така нещата......и съм го споделяла доста пъти.

За режисьорската работа, че е много важна, също съм споделяла, но промяна няма да има.
Той е един и същ човек в първи и втори сезон. Hug

bebo_sn, благодаря!

# 216

Красиво

# 217
  • Пловдив

ТВ Дизи - репортаж "Мръсни пари и любов"

Откъс от репортажа по АТВ, предаването ТВ Дизи от 7 септември 2014. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 13:24 от mariana51

# 218
  • София
Мариана, Бебо, благодаря ви!

# 219

ТВ Дизи - репортаж "Мръсни пари и любов"

Откъс от репортажа по АТВ, предаването ТВ Дизи от 7 септември 2014. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. приятно гледане.

Момичета, благодаря ви! smile3525

# 220
  • Пловдив

Поздрав ит Илкин.

# 221

newsm51
За всички, които го пожелаха...

# 222
  • Пловдив

От феновете, живеещи с новия герой - Йомер, но нищо не е забравено.

# 223
  • София

"Когато теб те боли, и мен ме боли."

# 224

От феновете, живеещи с новия герой - Йомер, но нищо не е забравено.
Много ми харесва.

Light,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт