Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 504
  • 752
  •   1
Отговори
# 240

Свободни блузки... и все така стърчащо коремче... вече съм почти сигурна в това, че ни чакат изненади до края на месеца. Simple Smile))
Май тюхкането няма да е защото не ги оставят да се целуват и прегръщат на екран...  ooooh!

# 241

Свободни блузки... и все така стърчащо коремче... вече съм почти сигурна в това, че ни чакат изненади до края на месеца. Simple Smile))
Май тюхкането няма да е защото не ги оставят да се целуват и прегръщат на екран...  ooooh!
ТОЯ СЕРИАЛ Е СТАР ,НО ТИ ИЗГЛЕЖДА СИ ОТСКОРО И СИ ГО ПРОПУСНАЛА ОТ ВЧЕРА ПРАВИШ ЖАЛКИ ОПИТИ ЗА СЕНЗАЦИЯ.Shatci не ти се хвана на въдицата ,не ти ли светна ,че нищо няма да излезе от това при здравомислещите хора.

# 242
  • София
Аз какво общо имам с цялата работа  Shocked Разбира се ,че Туба не е бременна, това е абсурд. Корем може да има, но пък кой ли е нямал при газове и т.н. Не ме карайте да пиша щуротии, моля ви  Party 

# 243
Хе. Като не съм познала, хубаво - ще си изкараме нормално сезона. Simple Smile Виж, обратното ще е неприятно. За зрителите, не за Туба.

# 244

Скрит текст:
Ще танцуваме на някоя сватба.....

Скрит текст:

Страхотно изглеждат Йомер и Елиф ...  чака ни динамична / като винаги / серия ... newsm10

# 245
  • Пловдив

Имам предложение: всички недоволни фенки от играта на Туба да отидат на протест и кастинг пред или в Ай Япъм. С предложение да се замести/смени Туба.  Колко дубли ще трябват... Направо завиждам... Възрастова граница - 31 години. Да видим какво ще се получи - но веднага казвам: Енгин сигурно ще избяга. Поста ми е написан с много любов.

# 246
Хе. Като не съм познала, хубаво - ще си изкараме нормално сезона. Simple Smile Виж, обратното ще е неприятно. За зрителите, не за Туба.
Ще е неприятно за самотните моми и жени, които не могат да спрат и да си поемат въздух от злобата и завистта и двете чувства почивен ден нямат.

# 247
  • София

Имам предложение: всички недоволни фенки от играта на Туба да отидат на протест и кастинг пред или в Ай Япъм. С предложение да се замести/смени Туба.  Колко дубли ще трябват... Направо завиждам... Възрастова граница - 31 години. Да видим какво ще се получи - но веднага казвам: Енгин сигурно ще избяга. Поста ми е написан с много любов.
Да де, ама защо до 31 години  newsm78 Трябва да е по малка от Туба ли.  #Crazy

# 248
Ама има ли недоволни от играта на Туба?  Shocked Щото аз до тук съм чела само за недоволство от героинята Елиф, сътворена според сценария, стилистите, режисурата...  newsm78

# 249

Имаме два трейлъра, няколко снимки и подсказка за нечия сватба ? Да не са решили да оженят Арда и Пелин ?  Grinning

# 250
Ама има ли недоволни от играта на Туба?  Shocked Щото аз до тук съм чела само за недоволство от героинята Елиф, сътворена според сценария, стилистите, режисурата...  newsm78
Може би е от заболяването в темата и паметта ти изневерява, но ти като не можеш да наложиш мнението си и на руски се пробваше, но който го знае езика може да познае и стила.

# 251
  • Пловдив

Анджък де.... Пропуснала си много постове щом питаш.
...................
По този случай черпя - слагам го в спойлер, че е извън темата:

# 252
Айдаааааааа Simple Smile)) Ойде коньо у ряката. Simple Smile))
Изобщо няма да коментирам лични нападки. Своето мнение за играта на Туба съм писала поне сто пъти. Кой как го чете...

# 253

Нашите сладурчета кога се очаква да прескочат отново в Рим ? И доколкото си спомням - трябваше на имат среща на  "Фонтана на влюбените"   newsm03

На този колаж Елиф и Йомер са прекрасни ... ама всъщност май са Енгин и Туба  newsm78

# 254
  • Пловдив

Нашите сладурчета кога се очаква да прескочат отново в Рим ? И доколкото си спомням - трябваше на имат среща на  "Фонтана на влюбените"   newsm03

На този колаж Елиф и Йомер са прекрасни ... ама всъщност май са Енгин и Туба  newsm78

На Елиф й беше мъчно за Рим. Сега очакваме специалните "операции". Имаше такива новини за Рим - дори за 14 епизод. Предполагам, че след като Небахат напусна - почина скоропостижно/внезапно, направиха промени в сценария. да се надяваме на романтика и любов и в Рим.

Общи условия

Активация на акаунт