Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 534
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нека да оставим настрана тези заяждания и да се върнем на темата. Аз вече се настройвам за 15-епизод:

# 271
дива-ойка,
я не се затормозявай.   bouquet Аз в други теми не пиша. Интересите ми спрямо тв-сериалите са ограничени.

В момента си плакна очите с Булута... няма да ми омръзне. Simple Smile

# 272

Йомер не му се разказва, но приятелите са настоятелни.....

# 273
  • Пловдив

"Новите мистър и мисис Смит"

В туитър вървят едни разговори: Тази гора в която ще се усамотят, била на много красиво място - на брега на Черно море, с много красиви плажове. В 16 епизод май ще видим нещо като сближаване отново. Колко е верно - но всички благодарят за хубавите новини.

https://www.youtube.com/watch?v=NR3hlzfCCAg

За спокойна вечер - По Мега тв - Енгин от гостуването в Гърция по времето на БЧ. Танцува момчето.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 00:09 от mariana51

# 274

"Новите мистър и мисис Смит"

В туитър вървят едни разговори: Тази гора в която ще се усамотят, била на много красиво място - на брега на Черно море, с много красиви плажове. В 16 епизод май ще видим нещо като сближаване отново. Колко е верно - но всички благодарят за хубавите новини.

https://www.youtube.com/watch?v=NR3hlzfCCAg

За спокойна вечер - По Мега тв - Енгин от гостуването в Гърция по времето на БЧ. Танцува момчето.

Благодаря!

Стана ми приятно, всички присъстващи дами му се усмихват насърчително и одобрително.
Умее си момчето, стига да реши.

Лека нощ.

# 275
  • NICE,FRANCE
Марианка,благодаря за страхотното видео Party
По нощите съм се ухилила като зелка Laughing
Ама е голЕмо сладурче де Hug

# 276

Добро утро момичета !  Two Hearts

Слънчев и спорен ден !

Дали няма да ни дадат трети трейлър ... честно казано след подсказката и снимките от 15 серия по-добре утре да ни изненадат ! newsm03

Хаяско  Two Hearts не се  включи вчера, дано при нея всичко да е наред !

Скрит текст:
Отива си лятото ...

Скрит текст:

# 277
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Още един ден до СРЯДА. Днес ви пожелавам само усмивки в очакване на още нещо.

# 278
Какъв ще бъде този ден?
Дано успешен и слънчев!
Нека имате ръка до себе си за всичко!

Предстои Сряда,нов епизод и напредване в разкритията  или потъване  в още тайни.
Все неща ,които няма да се изплъзнат от нас/вас.(Аз много подробности пропускам,като съм зяпнала тая ,,Ask,,...) Laughing

Скрит текст:
Напоследък са се навъдили едни ,,никове,, ,като вируси.
Та за тонус прелагам;от хапчетата на Марта- Еngynomicin
 по 1 на ден или при нужда,много смях и подходящи течности,според вкуса и времето Wink

Марта-   ,mariana  
       Two Hearts  wavey Two Hearts                                  

# 279

Добро утро мили момичета!  wavey

Здравейте Марта, Марианка, Джия.

Вторник е - един ден ни дели от 15 епизод и като ви чета не само аз го чакам с нетърпение.
Днес е малко вероятно да ни поднесат още нещо, но ако има - добре дошло. На нас
никога нищо не ни е в повече.

Лек, успешен и усмихнат ден на всички. newsm51

# 280
Здравейте,

Лек и приятен ден ви желая!

# 281
  • Пловдив

Появи се "учителят". Нищо не разбрахме за лелята. Нито в подсказките, нито в трейлърите.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askin-15-bol … olacak/215610/34/

От днес: "Какво ще се случи в епизод 15 на "Мръсни пари и любов"?
Йомер в търсене на истината"

..................
Почти подсказката на Бисена. За да сме точни помолих момичетата от Универсала за превод.

Зад кадър.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 10:54 от mariana51

# 282

Добро утро със слънчевата усмивка на Енгин/Керим.

Скрит текст:

Simple Smile)))

# 283

Очаквам как Йомер ще търси истината, като емоционално е свързан със Сибел и сега с Елиф.
Трудна задача за професионалист, дано Началника е читав и ефективно му помогне. Hug

# 284
  • Пловдив

Нали Таййар даде диска с коз срещу Елиф - провокирайки Метин, че Елиф иска да се отърве от него. В диска - запис на Аслъ как бута Зеррин и смъртта й. Така Таййяр смята, че за да спаси Аслъ, Елиф ще се прибере в къщи и няма да отиде в полицията или да разкаже за записа на Йомер. Вероятно така Метин отива при Елиф /от трейлърите се разбира/. По това време Йомер ще се появи на вратата на Елиф. Ще успее ли Йомер да хване Метин?
....................
Това е новото и в статията "Какво ще се случи в 15 епизод?".

Общи условия

Активация на акаунт