Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 418
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Ъ... серия за серия - бива. Ама аз съм максималистка. Искам да има последователност в сериите. Искам да вярвам на това, което се случва с героите. Simple Smile)) Е те тук нишката ми се къса и няма шанс да се навърже и занапред, мисля. По простата причина, че за мен сценарият не е подготвен като единно цяло, има някаква хрумка, към която се добавят етюди според настроението и лобито, и рейтинга, и кой знае какво още... И лично мен не ме трогва нито линията с Нилю и Метин, нито ми се гледат извращенията на Таяр. "Добрите", които ми беше приятно да гледам - кръга Демир, както го наричах - също изпаднаха от приятностите след вкарването на Хюсеин в отбора на "лошите". Ами че тоя мил и загрижен батко стана по-гаден и от Таяр вече... ега ти...  ooooh! Аде, опушка Ахмет, щото е имал някакъв мотив извън присвояването на диамантите, да речем... те са му бонус от убийствато. Гръмна и Сибел, за де не го издаде - просто нямаше друг начин. Малшанс за нея, че в тоя момент беше в колата на Ахмет. Хубаво, примирявам се и чакам да ми разкрият какво точно го е превърнало в убиец... Ама това, че си е създал и още eoно семейство, което, за разлика от горката Мелике, не е принудено да спи в леген в буквалния смисъл на думата, това... това вече ми иде в повече. Пък и мама Елван... що трябваше да готви халва в къщата на човек, когото не е виждала през живота си (Зерин) на помен, на който е гост, ама гост? Е те това кому беше нужно? Тази така симпатична жена изведнъж се превърна в натрапница. Защо, бе, джанъм?
Да не говорим за това, че Елиф я съсипаха окончателно в очите ми. Това момиче освен за креватни сладости с Йомер, за друго няма вече грижа. Холдингът си живее живота благодарение на нейното НЕучастие; като гръмнаха баща и пропя, като треснаха майка и затанцува... Ех, Боже мили!... Ама не ще да стреля в дървото, за да не го нарани! Чувствителна, та чуствителна...
 doh doh doh

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 17:50 от marytza

# 691

Ще видим кой на кого има доверие, но се държат за ръце... Simple Smile

# 692
Скрит текст:
Новости из турецкого шоубиза...

Сегодня празднует День рождения сценаристка Пынар Булут Дерен, жена Керема Дерена, работавшая с ним над сериалами Эзель, Молчание, 20 минут и фильмом Маленькая проблема Эйлюль. Пынар и Керем Дерен - сценаристы нового сериала с Муратом Йылдыримом и главная потеря АйЯпым в этом сезоне (т.к. перешли работать в Endemol).

Ндам... да е жива и здрава Пънар. Желая им успех в новия проект.  Напуснали са Ай Япъм.

# 693
Големи бъбривки сте ми днес .Аз докато се правя на домакиня вие сте изписали сума нещо.
Кюриосити,благодаря за рейтинга,защото гледам и трите филма - двата по нашите канали,само КРА онлайн.

# 694
Здравейте момичета!
Реверанс и благодарност към vanesa..,че ме направи част от нейното
специално и изпълнено  със силни емоции изживяване!Чувствам го ,като свое -толкова ме зарадва!

Картината ,която ме впечатли в епизода:

..е на Дервиш.
Един от най -известните дервиши (суфии) е Джаллаледин Руми.Той казва:
,, Влюбенитe  имат само една... религия,...една вяра -Любов!,,
Не мога да знам дали сценариските тенденциозно използват картината ,за да могат да въведат
 идеята  или е съвпадение.Но тези думи на Руми  ми подреждат някои иначе озадачаващи моменти.
Истината е ,когато двама са във вихъра на привличането и страстта ,дано и Любов,
света около тях се изкривява и те просто ,, нямат очи,, за реалността!(Понякога само единия ,понякога и двамата.)

п.п.Докато ви изчета и времето ми свърши.
Приятна раздумка и омайна вечер! Two Hearts

Скрит текст:
Влюбените имат една напълно своя религия.Тяхната единствена религия ,тяхната единствена вяра е Любов!-Руми

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 19:15 от Giya

# 695
Здравейте момичета!
Реверанс и благодарност към vanesa..,че ме направи част от нейното
специално и изпълнено  със силни емоции изживяване!Чувствам го ,като свое -толкова ме зарадва!

Картината ,която ме впечатли в епизода:

..е на Дервиш.
Един от най -известните дервиши (суфии) е Джаллаледин Руми.Той казва:
,, Влюбенитe  имат само една... религия,...една вяра -Любов!,,
Не мога да знам дали сценариските тенденциозно използват картината ,за да могат да въведат
 идеята  или е съвпадение.Но тези думи на Руми  ми подреждат някои иначе озадачаващи моменти.
Истината е ,когато двама са във вихъра на привличането и страстта ,дано и Любов,
света около тях се изкривява и те просто ,, нямат очи,, за реалността!(Понякога само единия ,понякога и двамата.)

п.п.Докато ви изчета и времето ми свърши.
Приятна раздумка и омайна вечер! Two Hearts

Giya,здравей!

Ако наистина това искат да ни внушат, че"нямат очи за реалността", ще плащат.... Sad
Тогава или единия ще го няма, или ще се разделят..... Sad

# 696
Здравей harmoni..!
По-скоро любовта има своя логика,но уви и това се плаща!

Two Hearts

# 697

Сериалът е вълнуващ и най-важното реалистичен !

Енгин като комисар Йомер - различен и харизматичен !

За екранната му партньорка ще кажа, че достойно му партнира -  затова Йомер и Елиф са прекрасна и завладяваща двойка !!!

Скрит текст:

# 698

Пак са го спипали някъде... Simple Smile))

# 699
# 700

И двамата играха добре.

# 701
На мен ми стана жал за Бахар, когато гледаше Левент, който пък гледаше Елиф и Йомер докато се качват на колата.Знам, че тя го набута при Елиф, но пак ми стана жал.Страхотно го изигра Тувана този момент

# 702
Мили родни картинки сме, момичета. Simple Smile)) Целият свят сподели снимката на Енгин, само ние тук, най-върлите му фенки, я игнорираме, щото Марица я е поставила. А тя не харесва КРА... вай... да се смее ли, да плаче ли човек вече, не знам. Simple Smile))

# 703
Мили родни картинки сме, момичета. Simple Smile)) Целият свят сподели снимката на Енгин, само ние тук, най-върлите му фенки, я игнорираме, щото Марица я е поставила. А тя не харесва КРА... вай... да се смее ли, да плаче ли човек вече, не знам. Simple Smile))

Извинявай!
Благодаря!

Нищо лично! Simple Smile

# 704

Пак са го спипали някъде... Simple Smile))
newsm51
Ааа, Маричке, аз чак сега я видях, знаеш, че вече не влизам толкова често в темата - каквото и да напиша или да преведа се отминава с гробовно мълчание от корифеите...Нищо де, не си го слагам на сърцето...
А момчето си е навсякъде хубаво - хайде, раздай сега и кърпичките...

Общи условия

Активация на акаунт