~Divergent~ ~Дивергенти~ Всичко за филма и актьорите

• 22 185
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
Плами то не зависи от мене, само от него си  hahaha

Да тъй е ама  Crazy Joy Joy Joy

Какви сексуалните алегории в творбите newsm78,че те там не правиха секс или поне не го е описала авторката,само си лягат един до друг,все нещо става и работата се отлагаше  Whistling

# 16
  • Пловдив
Какво беше за отхвърлянето на подчинената женска роля на Трис в двойката 4-Трис и така нататък. Не е точно сексуални алегории, по-скоро е за традиционната женска роля и женско поведение.

# 17
# 18
  • Пловдив
Бумър, според мен тича и по двата бряга, не е чист гей Simple Smile

# 19
Аааа за Тео още нямам мнение, до момента нищо не съм открила да говори че има залитания, но...  и нищо не съм открила, че няма.

Единственото, което ми се набива в очите е, че има официално само една приятелка, а това в Холивуд, колкото и да е дръпнат англичанин, пак си е подозрително  Joy

# 20
# 21
  • на кого му пука
Колкото аз съм гей толкова е и Тео.За Шай по съм склонна да приема че е би.Според мен след като тя се изцепи в някакво интервю ,че можела да се влюби само в личност без значение дали е мъж или жена,Тео като че ли се почувства длъжен да прави подобни коментари.А и той има малко изчанчено чувство за хумор не се знае какво е искал да каже и как са го възприели.
В крайна сметка ще се разбере де.
Сега искам да съм на нейното място. newsm48

Скрит текст:

# 22
Абе видяхме и тея с дългия списък приятели   Whistling

А де  hahaha hahaha hahaha
на никой да нямаш доверие тия дни

# 23
  • КиТ
Абе видяхме и тея с дългия списък приятели   Whistling

А де  hahaha hahaha hahaha
на никой да нямаш доверие тия дни

Ми да си го казват овреме,не тука да ни заблуждават  Crossing Arms
Между дургото вчера й слушах една нова песен хич не ми хареса  Rolling Eyes по й отиваше да пее кънтри  Heart Eyes

Я новия трейлър Crazy нищо общо с книгата,да видим  Whistling
https://www.facebook.com/video.php?v=595460693913992

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 18:57 от Pelenė

# 24
Точно навреме зачесахме темата за новия трейлър  Peace

# 25
  • на кого му пука
?!?
Нали и двамата родители умряха ?Това един вид като сън ли се явява или е пак някаква мозъчна симулация?Аз втората книга си я оставих да я чета точно преди да гледам.

# 26
Абе те че умряха, умряха, но аз се радвам да видя Ашли Джъд отново  Grinning

# 27
  • КиТ
?!?
Нали и двамата родители умряха ?Това един вид като сън ли се явява или е пак някаква мозъчна симулация?Аз втората книга си я оставих да я чета точно преди да гледам.

Четох коментари,че това може да е няква зона на страха,ама пък във втора книга други работи вършиха newsm78 Ще ги видим накрая кво са направили  Peace

# 28
  • на кого му пука
Ей ви някакви интерактивни постери.

http://www.slashfilm.com/divergent-series-insurgent-3d-motion-posters/

Не мога да кажа че ме кефят особено.

# 29
Разбрахте ли - излезе първият трейлър на продължението на "Дивергенти" - "Бунтовници". Вижте го http://showstories.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт