На море в Гърция 2014 - XI

• 61 833
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние не оставяме бакшиш,закръгляме до 1,2 евро,но не повече.И да ви кажа не смятам,че 5евро са дребен бакшиш Rolling Eyes
Паспорта ни е готов,така че утре,най късно другиден отпрашваме newsm44

# 166
  • софия
Сойка Присмехулка, добре дошла в отбора!  Peace
Завистнички и злобарки Mr. Green

# 167
  • София

вземете поне да се ограмотите...и островите не знаете smile3502

# 168
  • София
Ние навсякъде по заведенията плащахме с кредитна карта.Персонала винаги е бил любезен,имаше комплименти накрая на някои места,не съм забелязала пренебрегване заради липса на бакшиш или малък такъв.Веднъж се случи да не им работи постерминала и платихме в брой,закръглихме.
Мен пък много ме учуди това,че в повечето заведения имаха работещи терминали.Не очаквахме.
Аз искам пак да попитам тези,които тази година са почивали в Сани Ризорт.Какви са цените на напитките - вода,сок, бира например? Искаме да правим резервация за края на август,нач.на септември догодина и да можем да си направим сметка за бюджета горе-долу.
Благодаря !

# 169
момичета, привет  Hug
искам съвет за 3-4 дена ще се подвизам в Атина, ако е рекъл Господ, може и за малко повече  Wink
та имам питане къде може да плажувам или до някое островче да отскокна, ако ми се отвори по-голям прозорец  Thinking
благодаря предварително   bouquet

# 170

вземете поне да се ограмотите...и островите не знаете smile3502

k@li, шъ мъ извиниш, ама какво прави тоя на емотикона ти, че не зацепвам  newsm78 ? Към тия неграмотници ли е насочено действието?

# 171
  • София

Виж тук: http://www.athensguide.com/beaches/

За 3-4 дни не бих губила време за ходене до остров, има доста неща за гледане на сушата  Peace.

# 172
Анабел май дъвче дъвка и прави балони.
Оф днес пак съм на тръстиката и не мога да обърна достатъчно внимание на завистничките и злобарките. Гледам и че пак са ме игнорирали и не са ми отговорили на въпросите. Аре бе Блед, на Кроки си казала с какво си ми помогнала в пътуванията в Гърция пък на мен не искаш да кажеш. Смили се бе. Не помня. Старост нерадост!  Grinning

Кали помнят ли се 100 острова, че и повече? А и ние колкото и да са на брой не ги отмятаме. Плажуваме си по цял ден на тях и не броиме бройката.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 16:37 от Анонимен

# 173
Tуцка, мерси   bouquet

# 174
Да "отметна" и аз няколко острова  Wink. В полунощ се върнахме от Скиатос. За пет дни не се спряхме - дори изкарахме по 2 часа и на Скопелос и Алонисос.  Въпреки, че времето беше меко казано променливо, видяхме това, което си бях набелязала.

# 175
  • София
Yandeh73, Nory,, Предстои ми кратка почивка в Урануполи следващата седмица. Нямам предварително направена резервация. Бихте ли ми препоръчали добро място за настаняване, досега не сме посещавали полуострова. Може и на лични.
Кетка, евентуално като се върна. На другите два полуострова и около Керамоти - да, но тук точно никога не съм ходила. В момента разглеждам този сайт: http://ammoulianibg.com/островът/ , за съжаление даденото разписание е до 7 септември и не съм проучила как е в момента.
 Карам мъжа ми да си вземе въдицата, ако няма слънце поне той да се забавлява, но тъй като досега в Гърция не е улучвал нещо заслужаващо си хвалба, май не му се носят всичките му там такъми, захранки и прочие. Все пак ако знаете място наоколо, където е сигурен риболова ще съм благодарна.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 16:51 от nory

# 176
  • София
nory  сега почва сезона на заргана, нека мъж ти си вземе такъмите. Моя още жали, че успя да хване само един по-голям и пет-шест малки в събота,защото той тепърва тръгва. Наши приятели почиваха на къмпинг на Атон  миналата година или по-миналата след 10-15 септември и бяха вадили зарган по една-две кофи.

# 177
Аз също не съм посещавала Атон и околността. Мястото изглежда интересно. В програмата ни освен плажове (надявам се на слънчево време) и риболов сме включили посещение на по-важните забележителности в околността, както и разходка около манастирите (при хубаво време). По тази причина ще е по-добре да сме на сушата, Амулиани също е в програмата ни от места за разглеждане. Ще чакам с нетърпение.
Хубави слънчеви дни на всички, които са в Гърция близките дни.

# 178
  • някъде ... тук ...
nory, подкрепям Тодоричка. Бомбарда и бели червеи са му нужни Simple Smile

# 179
тодоричка, ах зарганите  Grinning, ММ е стегнал такъмите вече, макар, че има още цяла седмица до нашето пътуване. Миналия октомври, в Керамоти, имаше успешен риболов - заргани и октоподи, та сега няма търпение.

Общи условия

Активация на акаунт