На море в Гърция 2014 - XI

• 60 823
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Магда сърбите я резервират още от предишното лято (поне за високия сезон), затова. Има такива къщи, но не са много.

# 691
Магда сърбите я резервират още от предишното лято (поне за високия сезон), затова. Има такива къщи, но не са много.

И в прословутото Вурвуру...

# 692
Какво интересно има в Кавала за един уикенд време / препоръчайте хотел и заведения/ newsm78

# 693
  • София
http://whata.org/blog/predi-i-sled-kak-se-renovira-grytski-kurort-ot-60-te

Някой знае ли къде е това местенце?

# 694
Макриамос на о-в Тасос.

# 695
  • София
Благодаря  bouquet

# 696
  • София
Ей на това му се вика разсипия  hahaha Трябваше да бутнат къщичките и да построят 5 звезден коптор на минимум 7 етажа и изглед към басейна и балкона на съседа Simple Smile Задължително ОИ, където гръцката кухня се свежда до престояла мусака и замразена риба. Щяха да го пуснат на бг агенциите на прИмоция и щяха да си напълнят хотела с жадни за "лукс" туристи  Laughing

# 697
  • София
Moharet  Joy , много точно казано Wink)

# 698
  • София
Винаги, когато пътувам в онзи район изпитвам смесени чувства - от една страна ме е яд за разбития живот и погубените имоти на семейството ми в Северна Гърция, от друга си представям как щяха да изглеждат безбрежните лозови масиви покрай морето, ако бяха български. Хотел до хотел, ризорт до ризорта #Cussing out

# 699
  • Варна
Ей на това му се вика разсипия  hahaha Трябваше да бутнат къщичките и да построят 5 звезден коптор на минимум 7 етажа и изглед към басейна и балкона на съседа Simple Smile Задължително ОИ, където гръцката кухня се свежда до престояла мусака и замразена риба. Щяха да го пуснат на бг агенциите на прИмоция и щяха да си напълнят хотела с жадни за "лукс" туристи  Laughing

Nека все пак не забравяме въпроса за личния избор.Трябва да си паднал от Марс като си избираш почивката да не разбираш какво значи хотел с 400 стаи , 5 басейна и 7 ресторанта или семеен хотел със 7 стаи.

# 700
Здравейте,
може ли някой да ми препоръча самолетна компания на прилични цени от Солун до Наксос. Тази година пак се връщаме към Кикладите но предпочитаме да започнем от Наксос. Аеген летят само до Миконос и Санторини. Чакам помощ  ooooh!

# 701
  • София
Не съм попадала на компания, която лети от Солун до Наксос  Peace

# 702
Не съм попадала на компания, която лети от Солун до Наксос  Peace

явно няма. това което намирам са полети до миконос и санторини, ние така летяхме лятото, но през следващото лято искаме да пропуснем миконос и да обиколим наксос. Може би полета трябва да бъде до и от Санторини и от там до Наксос Парос.

# 703
  • София
Да, това е вариант, има много удобни фериботни линии между Санторини и Наксос. Но все пак изчакай с резервациите - тази година Астра имаха доста интересни полети от Солун за летния сезон.

# 704
Да, това е вариант, има много удобни фериботни линии между Санторини и Наксос. Но все пак изчакай с резервациите - тази година Астра имаха доста интересни полети от Солун за летния сезон.

Да ние с тях летяхме от солун до санторини от там пътувахме с фериботи през парос до миконос и обратния ни полет беше от миконос за солун с аеген. но буквално един месец преди пътуването организирахме всичко и имахме проблем особено на миконос да си намерим стая или къмпинг. Затова сега сме седнали от сега да планираме и резервираме и с идеята че цените ще са по/ниски. Астра ги гледахме също те въобще не са обявили полет за момента за санторини и само аеген летят за момента, а там се вдигат всеки ден цените за края на юли когато искаме да летим.

Общи условия

Активация на акаунт