АСТМАТА - тема 28

• 56 151
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
И аз не знам вече. На теста излезе алергия към акари, но дали хремата е провокирана от нея, никой не може да ни каже май. Сега не мога да пусна и секрет, защото съм слагала аб капки, нали?Не знам към кой да се обърна вече. Дадохме сума ти пари за лекари и лекарства и ефект 0. Алерголожката ни даде вед метър за 2 седмици. Не знам, обаче, каква е нормата за дъщеря ми.

# 556
преди две седмици разбрах, че ще ставам мама за 2 път
Честита радост! Лека бременност и здраво бебче на финала ти жалая!  Hug
напоследък виждам много бременни жени, което ме радва безкрайно  Heart Eyes

Бързо оздравяване на болните!  Hug

# 557
caprice, благодаря Hug
Още от сега мисля какво ще правя и ако бебо боледува като кака си, тази мисъл ме побърква. Омръзна ми да обикаляме по лекари, да ни изписват куп лекарства и пак да няма никакъв ефект Sad

# 558
  • sf
Вълшебна пеперуда,  Hug поздравления, пожелавам ти лека и успешна бременност!
Не го мисли от сега боледуването на бебето, трудно е, ама мисли оптимистично , може пък с него да е съвсем различно  Hug
Чета ви редовно, но няма какво да пиша, надявам се и да нямам  Joy пу-пу
Бутаме първи клас  hahaha ходи на плуване и футбол. Редовно играе навян без яке, шапка , разгащен... В един гаден студен ден , че и с вятър, го заварих на обяд да играе в двора по тениска  ooooh! въобще закалката върви с пълна сила  Joy

# 559
  • Стара Загора
Моля ви ,препоръчайте ми пулмолог във Варна, където да заведа детето си на 2,2г. Имахме час при Грънчарова, но е в болнични до края на ноември.Да работи с направления по възможност. Благодаря предварително!

# 560
donsita за съжаление в училище е така...потни от задушните стаи, тичат навън по тениски...а и в училище никой не връща болните деца, напротив- настояват веднага щом могат що годе да си стоят на краката, да са в училище, че да не изпускат  Tired  Да ти кажа ли и колко си мият ръцете  Tired Изобщо...

# 561
  • sf
donsita за съжаление в училище е така...потни от задушните стаи, тичат навън по тениски...а и в училище никой не връща болните деца, напротив- настояват веднага щом могат що годе да си стоят на краката, да са в училище, че да не изпускат  Tired  Да ти кажа ли и колко си мият ръцете  Tired Изобщо...
Въобще не се и надявам  Joy Макар че Виктор твърди,че преди да отидат в стола учителката ги кара да си измият ръцете. Колко е качествено е друг въпрос  Mr. Green

# 562
donsita за съжаление в училище е така...потни от задушните стаи, тичат навън по тениски...а и в училище никой не връща болните деца, напротив- настояват веднага щом могат що годе да си стоят на краката, да са в училище, че да не изпускат  Tired Да ти кажа ли и колко си мият ръцете  Tired Изобщо...
Въобще не се и надявам  Joy Макар че Виктор твърди,че преди да отидат в стола учителката ги кара да си измият ръцете. Колко е качествено е друг въпрос  Mr. Green
И нашите ги мият, сигурна съм поне за дъщеря ми  Peace Иначе закаляването го одобрявам, все пак вече е поотраснал -е, по блузка в студа може да ми дойде в повече, но може пък да е един вид каляване, като е здрав Peace
И се правя, че не чувам, ако леко се закашля  bowuu като беше малък откачах всеки път, което знам, че се случва с повечето мами тук; но вече имам напредък, така че с израстването има надежда  Hug

# 563
Здравейте, дали има някой минал ТЕЛК във Втора градска болница и как е минал прегледа за вас?
След преустройството на Телковете, ни пращат там за преосвидетелстване. Различното е, че освен малкото документи, които ми искат са ни посочили и час 11и30, а не всички там в 8 и кой когато мине.
Ще се радвам да споделите ако сте били в тази болница.

# 564
Тъй като стана въпрос за реакция при кашлица има ли други като мен, които като чуят кашлящо дете им се свива стомаха и поглеждат с най-стресирания си и зловещ поглед ?  Laughing
Днес една мама с близначки ми разказва как ходила вече за незнам кой си път при личната, защото ту едната започва да кашля, ту другата и педи и казала: да взема да ти изпиша нещо успокоително, поне да спиш нощем и да не ги чуваш  Grinning Това в кръга на шегата разбира се.
При нас драмите със запушения и хъркащ нос продължават и взех направление за УНГ , сега пък няма часове, но се примолих да ни прегледа доктора в сряда, та ще идем да чакаме. Само го наблюдавам и се ослушвам да няма нещо надолу към дробчетата, но нощем кашля от секретите от носа, като му промия нослето се отпушва и спира.

# 565
  • Sofia
При нас е обратното - като ни видят с детето, обръщат количките в другата посока. Не че не ги разбирам де. Веднъж една майка, с която най-много се виждахме, се обърна към сина ми, който пълзеше около количката на нейното дете- Деянчо, нали няма да кихаш Mr. Green Ами оттогава не я търся, няма да стресирам жената я Laughing

# 566
И се правя, че не чувам, ако леко се закашля  bowuu като беше малък откачах всеки път, което знам, че се случва с повечето мами тук; но вече имам напредък, така че с израстването има надежда  Hug
То не е случайно, а защото преди всеки сопол или кашлица продължаваше в спазъм /поне при нас/, а сега им се разминава от време на време и им минава по-леко уж. Дано да са здрави и да забравим напълно за гадните болести.  Hug

# 567
caprice, благодаря Hug
Още от сега мисля какво ще правя и ако бебо боледува като кака си, тази мисъл ме побърква. Омръзна ми да обикаляме по лекари, да ни изписват куп лекарства и пак да няма никакъв ефект Sad
Hug ще се справиш!
аз иначе давам акъли, но за мен този страх е една от основните причини да не се решавам на второ дете Simple Smile

# 568
И моят е със спазъм. Сутринта свиреше много отчетливо. Аз да си кажа нямах нерви да се разправям с майки по площадките и не съжалявам. А и другите деца бяха по голям риск за Михаил отколкото той за тях кашляйки.

# 569
  • на плажа
Момичета, мога да ви предложа при спазъм да увивате с дълъг памучен шал гърдичките от подмишниците до кръста, но не много стегнато, а да можете да пъхнете 2-3 пръста. Така загрявате гърдичките и физиологично овладявате хипервентилацията. Много помага. Можете да оставите детето така да стои и задължително да диша само през нослето. Дано ви помогне! При мен работи.

Общи условия

Активация на акаунт