Откъде да закупя?

• 1 292
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте !
С приятеля ми си закупихме апартамент и сега го обзавеждаме . Идеята е , че искам за стаята ни да си сложа дамска класическа тоалетка , но по мебелните магазини няма . Случайно някой да знае къде в София можем да намерим такава тоалетка ? До цена 300 лева например .
Прегледах темите и не видях да има такава , така , че се надявам , че съм на правилното място Simple Smile

# 1
Виж в мебели Виденов или Рум Кремиковци. Имам някакъв бегъл спомен, че съм виждала.

# 2
# 3
има в ИКЕА виж в сайта или на място много са хубави

# 4
Ще погледна . Но по принцип в икеа не са много качествени нещата , поне с такива впечатления съм останала . Все пак ще видя . Иначе в мебели виденов и този в кремиковци бяха първите места където проверих к нямаше Sad

# 5
Аз съм на съвсем друго мнение по отношение качеството на мебелите в ИКЕА, но пък всеки си има право на мнение.

# 6
Така е разбира се . Ам аз май не се изразих правилно . Просто обзавеждаме къщата в малко по- луксозен стил с бутикови мебели , а не с такива , които ги има масово . И затова Икеа не е моят магазин Grinning но това си е вече до вкус разбира се Simple Smile

# 7
Направо си я поръчай някой дърводелец да я направи, хем ще е такава каквато искаш, хем по евтино.. Simple Smile

# 8
И аз мисля че да си го поръчаш е най-добре. Така хем ще бъде желания стил хем желания цвят и качество на дърво.
Иначе в Интернет открих една фирма в Габрово. Напиши в google и тоалетка и излизат доста и в нов и в стар стил.  Laughing

# 9
  • Варна
Dafini accento - това ми е любимия сайт за разглеждане, но не съм си купувала нищо все още.
Координатите им са със софийски тел.

# 10
Здравейте !
Ами днеска се разхождах в центъра , търсих си обувки и случайно попаднах на един магазин за дома , който беше доста голям и цените бяха горе долу прилични , ако трябва да сравнявам с другите ,  в които съм пазарувала.... взех им визитка и видях , че имат фейсбук сайт и разгледах някои от нещата им , имат доста неща , които другаде не съм виждала и имат някакви много готини керамични тавички за печене , които са по - сладурски от тези , които са по кауфланд и карфур . Иначе това им е тоалетката

https://www.facebook.com/TopHomeShop/photos/pb.453422508023228.- … d=779617108737098

върви комплект със табуретката за 260 лева , което е супер . имат и бяла  , ама се чудя дали пък бялото няма да се цапа много ? компактна е , което е хубаво .

Общи условия

Активация на акаунт