Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 989
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Кофти, жалко за момичето. Четох пресата, болницата сама е свикала лекарска комисия и оказват пълно съдействие. Реагират за пореден път като европейска болница. Напълно е възможно да става дума за нещастен инцидент. Не знам как е раждането там. Но за мен те са единствената болница на която гласувам доверие в България, що се касае до репродукция. Peace

# 556
Жалко за жената. В някои сайтове излагат информация, че причината е тромб. Ако е така-наистина е нещастен случай. Доста ми стана мъчно.
Мир на душата и.

# 557
 Naughty не трябва да се правят изводи само от един случай, явно е имала усложнения жената. винаги може да изникне нещо, никой не е застрахован  Confused

# 558
Инвитро, имам две неуспешни инсеминации и решихме да престъпим директно към инвитро. Бях в стимулация тази седмица, но нещата тотално се объркаха, не по вина на Савова, държа да го подчертая, на първие преглед я нямаше, друг док ме прегледа и назначи лекарствата и в петък се видях с нея и тя я прекрати.

Сега ще си почивам малко, ще прочистя главата и тялото, че от януари съм през месец в стимулация и ми дойде в повече и юли или септември стартирам.

Успех на теб, може да се засечем юли  Hug

O да, даже съм почти сигурна че ще се засечем, на мен ще ми е първото ИКСИ и съм малко притеснена!!! Имаш ли впечатления от д-р Савова, аз съм доволна засега, но никога не съм имала процедура.

# 559
Аз съм много доволна от нея, напасва процедурите спрямо твоя организъм, открита е, обяснява подробно кое, как, защо, можеш всичко да питаш. Единственият недостатък е голямото чакане пред кабинета, но си струва.

Във връзка с починалата родилка-аз бях в петък там, видях близките, видях и реакцията на целия персонал вкл. Доц. Щерев. Сега прочетох и за казаното на пресконференцията и ще изчакам резултата от аутопсията. Ако причината действително е тази, която съобщават, съдба... Да почива в мир жената, да намерят близките спокойствие и да расте здрава малката. Аз ще продължа да съм пациентка на клиниката и ако успеят да мимнаправят мечтаното бебе, там и ще раждам.

На първата ми среща Савова каза следното- мога да ти обещая, че ще направя всичко възможно, за да имаш дете, но не всичко е в нашите ръце. Божа работа е.

# 560
Леле, това за починалото  мимиче е ужасно! Някой има ли повече информация какво се е случило?

# 561
  • Italia
Ужасна новина от клиниката. Да почива в мир момичето...

# 562
  • София, Бургас
Във вторник съм там. То дотогава ще е ясно всичко, но все пак ще питам, ако е удобно. Направо ми дойде малко в повече..след случая с бебчето в другата болница а сега и това в моята, направо ми се иска да си държа бебето в корема да не се случи нещо..

# 563
Бегло познавам починалото момиче-бяхме на сватба на обща приятелка... Да почива в мир!
Дано причината е емболия и болницата няма вина.

# 564
случват се такива неща навсякъде, има една приказка, но много вярна - родилката е с единия крак в гроба  Tired

# 565
  • София
Много жалко  Sad Да почива в мир момичето! Ако е от тромб, поне си обясних защо в МД ми изписаха след секциото да си продължавам фраксипарина още 14 дни, като даже ми увеличиха дозата на 0.6, направо бях  Shocked, но явно е имало защо...
Дано не е по вина на клиниката, защото много си ги обичам всички и много съм благодарна за сбъднатата ми мечтичка, затова не желая да чувам подобни новини  Confused
Иначе аз лично не бих родила там или в която и да е частна болница, с изключение на Токуда, най-вече заради неонатологията и въобще цялостният капацитет на подобна болница като специалисти и техника.

# 566
Много е тъжно...  Мир на душата и!  Да родиш, да се радваш... Наистина всяко раждане крие своите рискове... Вярвам, че са направили всичко по силите си. Голям шок е за семейството и, а и за бъдещите родилки.Аз в  Щерев раждах (преди 4 месеца )  и ако някой ден имам второ бебче пак там ще отида.

# 567
А някой има ли представа д-р Тимева как почива лятото. У мен е останало впечатлението, че също е през август.
Здравей!  Аз съм пациентка на д-р Тимева и по принцин август почива 2 седмици. Но ако има нещо ще ти каже, кой ще я замества.Тя е тази, която сбъдна мечтата ни са имаме бебче и тя е тази, която бе до мен на раждането. Желая ти от цялото си сърце успех!  Нека всички тръгнали по дългия и труден път  да осъществят мечтата си!  Hug

# 568
Без да се заяждам, но за да се стигне до емболия, значи тромба се е образувал. А той се е появил именно, защото след секциото никой не и е разредил кръвта.
Мир и на момичето и много ми е мъчно, че едно дете остава без майка.

# 569
Без да се заяждам, но за да се стигне до емболия, значи тромба се е образувал. А той се е появил именно, защото след секциото никой не и е разредил кръвта.
Мир и на момичето и много ми е мъчно, че едно дете остава без майка.

Сигме, мислиш ли, че не са и слагали Фраксипарин? Това си е протокол който се следва след секцио и не ми се вярва да не е спазен  newsm78 Дано  намери покой момичето.

Общи условия

Активация на акаунт