Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 993
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Възможно е да има леко зацапване, но чак кървене- не....Лезиите не би трябвало да повлияят  дължината на цикъла! Успех!

# 541
Здравейте, имам въпрос към момичетата, които са правили леи (надраскване на лигавицата) преди опита,  после имали  ли са кървене след процедурата и цикълът има ли вероятност да подрани?
След надраскването и двата пъти имах зацапване /кафеникакво и оскъдно/;
1вия път ми дойде точно в очаквания ден /на 29ти ден/, 2рия път 2 дни по-рано от очакваното /на 27ми ден/.

# 542
Момичета, знаете ли лятото извършват ли се в болницата ИКСИ, защото ще взема заповедта си някъде юли, имат ли отпуск лятото? Визирам д-р Савова

# 543
  • Burgas, Bulgaria
Д-р Савова обикновено взема отпуск през август 2 седмици, но за тази година по-добре питай на информация.

# 544
Вчера бях при док Савова и я питах, знае ли как ще почива лятото и тя каза, все още не... Утре пак съм при нея на разговор и ако се отдаде възможност пак ще попитам и ще пиша тук.

# 545
Вчера бях при док Савова и я питах, знае ли как ще почива лятото и тя каза, все още не... Утре пак съм при нея на разговор и ако се отдаде възможност пак ще попитам и ще пиша тук.
Много ще съм ти благодарна, и без това заповедите по фонда се бавят, въпреки че парите са 1000 процедури повече, подадохме месец септември още не сме взели, има 300 номера до нас, и сега и да им хвана и почивката.... А даже не мога да се свържа и с докторката от два дни, все звъня на регистратура за обратна връзка и нищо!

# 546
А някой има ли представа д-р Тимева как почива лятото. У мен е останало впечатлението, че също е през август.

# 547
  • София
Здравейте,
Присъединявам се към вашата група. След не особено добър опит в друга клиника, в четвъртък беше първата ни среща с д-р Магунска. Останахме много очаровани от нея. С мъжки фактор сме и на 04 юни ще правим HALO test, след това консултация с Бъчваров и подаваме документи по фонда.
Много бих се радвала, ако някой сподели впечатленията си от д-р Магунска.
Успех на всички по пътя, който са поели Hug

# 548
Aз съм пaциенткa нa др. Гaневa, но се е случвaло когaто тя отсъствa дa ме преглеждa др. Мaгунскa, включително няколко пъти по време нa стимулaциите. Много съм доволнa, с хубaви впечaтления съм от нея Simple Smile

# 549
На мен ми прави лапароскопия заради извънматочна. Аз си я оценям като много успешна операция. Нямах никакви усещания веднага след лапарото, много бързо се възстанових и нямам никъде белег. Млада лекарка е, но като мини-инвазивен хирург и давам много висока оценка. Peace

# 550
Само да кажа за Савова- ще работи юли, поне за сега, и аз се глася за тогава Hug

# 551
Само да кажа за Савова- ще работи юли, поне за сега, и аз се глася за тогава Hug
Rainbow Simple Smile какво точно ще правите с доктор Савова? Ако не е тайна де

# 552
Инвитро, имам две неуспешни инсеминации и решихме да престъпим директно към инвитро. Бях в стимулация тази седмица, но нещата тотално се объркаха, не по вина на Савова, държа да го подчертая, на първие преглед я нямаше, друг док ме прегледа и назначи лекарствата и в петък се видях с нея и тя я прекрати.

Сега ще си почивам малко, ще прочистя главата и тялото, че от януари съм през месец в стимулация и ми дойде в повече и юли или септември стартирам.

Успех на теб, може да се засечем юли  Hug

# 553
След като вече има починала родилка в болницата, вече съжалявам, че толкова време си мълча за злощастното ми раждане в Щерев и тежките последици, които усложненията при планираното ми секцио доведоха ... Слава Богу, детето е добре. Не исках да плаша читателките, които достатъчно са стресирани - но един съвет - бягайте от там /за раждане говоря/! Със сигурност над 90% са доволни от условията и организацията при раждането - не искам да споря с тях, просто казвам, че има ли усложнения за родилката, положението е зле.

Но не мога да си кривя душата, понеже бебчето ми е от успешно инвитро в същата болница, и въпреки смесените ми чувства, съм безкрайно благодарна на екипа за щастието, с което ме дари!

# 554
 Shocked кога е починала родилка?

Общи условия

Активация на акаунт