Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Ванеска, не знам. Може би са и слагали, но да не е бил достатъчен. Почти съм сигурна че е имала кофти  мутация, за която не е знаела. Знаеш, тия генетични се правят само при инвитро. При спонтанните бремености, никой нищо не прави, освен ако няма някакви проблеми. Няма как от нищото тромба да се образува и да направи емболия.

# 571
оффф така е много неприятно.

# 572
  • Italia
http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_emkvpkot
ето тук е цялата пресконференция на клиниката от вчера

# 573
http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_emkvpkot
ето тук е цялата пресконференция на клиниката от вчера

Благодаря, тъкмо се ровех да я видя...

# 574
  • София, Бургас
Според мен няма как всеки човек да знае каква мутация има. Най-вероятно е било така, но раждането по принцип не е съпроводено с изследвания за стотици левове. В такъв случай на всяка родилка, трябва рутинно да и се казва -добре си дошла, но айде трябва да изследваме дали случайно нямаш нещо увредено генетично..то освен емболия, съм сигурна, че има поне 10 подобни състояния, които могат изневиделица да се случат..това не е като да ти забравят плацентата както беше в Шейново..

# 575
Кате, принципно си права.
За Шейново- бащата на бебето, което вече е прекрасно 4 годишно момченце. Та таткото е добър приятел на племеника ми. Ми няма справедливост. Няма наказани. Няма и виновни. А малкия расте без майка.

# 576
  • Italia
Според мен не става дума за лекарска грешка. Просто съдба.. каквото ти е писано на глава,на камък не отива...много жалко за момичето!  Cry

# 577
  • СОФИЯ
Според мен не става дума за лекарска грешка. Просто съдба.. каквото ти е писано на глава,на камък не отива...много жалко за момичето!  Cry

Ел съгласна съм с теб

# 578
Аз също щях да съм част от лошата статистика, но знаех че имам такъв проблем и хората реагираха навреме

Миеринко, радост на очите  Hug

# 579
  • София
Сигма на всички слагат клексан още същата вечер, на мен ми слагаха 5 дни, плюс това момичето е било на АП през цялата бременност. Случва се. Ей са майка ми ме шокира със същата новина за момиче мой набор от моя град в мк 10 дни след секциото.

# 580
  • СОФИЯ
Миеринко, радост на очите  Hug

И за мен така  Hug Hug Hug

# 581
Мацето, аз казвам как го виждам през моите очи. Все още имам 3 тромба в левия си крак, но никога не съм стигала до емболия.

# 582
  • София
Да, ама ти казваш че е станало защото никой не и е разредил кръвта, а това много ме съмнява. Баба ми на 85 години образуваше всеки месец тромбове и не бяха фатални за нея. Да си жива и здрава и да не стигаш до емболия.

# 583
Първо казах, че не са, после, че не е било достатъчно.
И на трите ми запушвания съм била на фракси, но на малките дози. Трябвало е да и се направи изследване, за да покаже точната доза на хепарина.

Сега и да си пишеме, като се обърне колата, пътища много.

# 584
  • София, Бургас
Сигме, и как си разбрала въобще за това?

Общи условия

Активация на акаунт