Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 980
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Има  историята ми в темата- как се сбъдна мечтата ми за бебе, на последна страница.

# 586
  • София
Аз съм я чела! Ти си герой! Знам че се прави в трета градска такова изследване, в отчетната само на едно момиче и бяха назначили.

# 587
Герой не съм. Скоро четох, че е научно доказано, че майчиния инстинкт е по-силен от инстинкта за самосъхранение. И е вярно.

# 588
Току що се връщам от контрола в Св.Екатерина. Понеже ме познават цялата лаборатория, та ги питах за момичето- всички казаха- малшанс.

# 589
Току що се връщам от контрола в Св.Екатерина. Понеже ме познават цялата лаборатория, та ги питах за момичето- всички казаха- малшанс.

Така е в медицината не винаги 2и 2 прави 4. Никой не е застрахован и няма гаранции. както писах и в другата тема, ако е била в друга болница пак същото е щяло да се случи...Дано почива в мир момичето и да е живо и здраво бебето!

# 590
Според мен не става дума за лекарска грешка. Просто съдба.. каквото ти е писано на глава,на камък не отива...много жалко за момичето!  Cry

Ел съгласна съм с теб
+1 Weary

# 591
А да попитам дали след леи може да се ходи на море? В тази седмица, която е в промеждутъка между надраскването и менструацията. Чудя се дали може да стане някаква инфекция. newsm78

# 592
А да попитам дали след леи може да се ходи на море? В тази седмица, която е в промеждутъка между надраскването и менструацията. Чудя се дали може да стане някаква инфекция. newsm78

Според мен не е препоръчително. Това е малко като след аборт, налага се да внимаваш. Ако можеш да го избегнеш смятам, че е по-добрия вариант!

# 593
Здравейте момичета, може ли да ми кажете кои са ендокринолозите в клиниката и вашето мнение

# 594
  • София
Здравейте момичета, може ли да ми кажете кои са ендокринолозите в клиниката и вашето мнение
Аз знам др. Яначкова - много мила, приятна и позитивна като човек. Само веднъж се срещах с нея по повод гестационния ми диабет, който развих по време на бременността - обърна ми доста внимание, поговорихме, каза какво, как и кога да изследвам, обсъдихме диетата. След това обаче се насочих към др. Начев, който така или иначе ми следи ЩЖ, а и за да ползвам ресурса и базата на МД, ако се наложи - отделението по диабет. Начев не ми каза нещо по-различно.

# 595
Здравейте момичета,
лекарят ми ме насочи да запиша час за ранна фетална морфология при д-р Чавеева, но за желания период имаше час само при д-р Исаклиева. Имате ли някакви отзиви за нея?

# 596
  • Italia
Аз правих БХС при д-р Искилиева. Млада,лъчезарна и много мила. Обясни ми всичко много подробно. Другата седмица пак съм при нея за ФМ. Аз съм доволна  Peace

# 597
Благодаря, Е_len!

# 598
Аз знам др. Яначкова - много мила, приятна и позитивна като човек. Само веднъж се срещах с нея по повод гестационния ми диабет, който развих по време на бременността - обърна ми доста внимание, поговорихме, каза какво, как и кога да изследвам, обсъдихме диетата. След това обаче се насочих към др. Начев, който така или иначе ми следи ЩЖ, а и за да ползвам ресурса и базата на МД, ако се наложи - отделението по диабет. Начев не ми каза нещо по-различно.

Grinning още един глас за яначкова, пратиха ми я при един инцидент  Confused когато бях бременна още, обърна ми много внимание  Simple Smile
моя приятелка ходи при нея като беше бременна нещо да се консултира, също е доволна

# 599
Е мацки много ви благодаря.Имам час точно при нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт