Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здрасти,
аз все още не съм от бременните, но се лекувам при Яначкова след смяната на двама лекари и съм доволна Simple Smile

# 601
и аз не съм от бременните,ама се надявам скоро да бъда Praynig

# 602
  • София
Подарявам Merional ампули 75 IU, 2 опаковки, срок на годност 05.2016 г.
Ако някой си самофинансира опита и е на стимулация с мерионал да ми пише ЛС Simple Smile

# 603
Момичета знаете ли кога излизат отпуска в клиниката в София

# 604
Всеки различно излиза отпуска .Трябва да питаш конкретния лекар кога какво планира.

# 605
 Simple Smile клиниката не затваря целогодишно

# 606
Здравейте дами Simple Smile, и аз се включвам.
Пациентка съм на д-р Савова от Септември миналата година и за сега съм страшно доволна.
За ендокринолог и аз препоръчвам д-р Яначкова.
А и каза че ни носи късмет Wink. Ще ви пиша след няколко седмици дали ми е била на късмет. baby_neutral
Иска ми се и да споделя , че съм изключително доволна и от акушерките.
Всички са сладурки и са много мили и отзивчиви.

Успех на всички ни.

П.С. Сигурна съм, че с повечето от вас всече сме се засичали, покрай цялото това чакане  Hug

# 607
Здравейте, искам пак да попитам за леите  Embarassed Колко време трае процедурата, в кабинета на лекаря ли се прави или в манипулационна. И боли ли много, в смисъл да се пие ли нещо обезболяващо предварително.  Tired  Благодаря предварително!

# 608
Здравейте, искам пак да попитам за леите  Embarassed Колко време трае процедурата, в кабинета на лекаря ли се прави или в манипулационна. И боли ли много, в смисъл да се пие ли нещо обезболяващо предварително.  Tired  Благодаря предварително!
В кабинета на лекаря се прави, трае, колкото рутинен преглед. Малко е гадно, не точно болезнено, но това си е според прага на болка на всеки. Аз бях пила профенид, но по друг повод, просто ми съвпадна с манипулацията. Вземи си превръзка, има леко зацапване.

# 609
 Здравейте, предстои ми стимулация и ме викат на 2-3 ден за преглед и за да ми дадат инжекциите, може ли някой който скоро е минал през стимулация да каже през колко време са прегледите, защото мисля в началото да пътувам! Благодаря ви предварително !

# 610
Здравейте, предстои ми стимулация и ме викат на 2-3 ден за преглед и за да ми дадат инжекциите, може ли някой който скоро е минал през стимулация да каже през колко време са прегледите, защото мисля в началото да пътувам! Благодаря ви предварително !
Това може да ти каже само лекарят ти, при всеки е различно.

# 611

Вече са ти отговорили, но да допълня - самото надраскване е около 1 мин, ако те заболи повечко, казваш на лекарката, тя спира да драска за 15-20 сек, после продължава докато завърши. Болката е само по време на надраскването, после не съм имала никакви оплаквания. Аз лично нищо обезболяващо не съм пила. От мен се изискваше да съм нахранена преди манипулацията.

# 612
Благодаря за отговорите!   bouquet Придобих по-ясна представа.  Hug

# 613
Момичета, на някоя от вас премахвали ли са полип чрез хистероспопия? Защото ние ще извършим процедурата в месеца на ИКСИ, което много ме учуди. Може ли малко информация колко струва, болезнена ли е, болнични? Благодаря предварително.

# 614
Хистероскопията е лека процедура, под спинална упойка. Упоена си от кръста на долу.
 Правила съм я 2013 год . Пускаш рутинни предопаративни изследвания, консултация в клиниката с анастезиолог и кардиолог. Назначава се дата. Минава за половин час някъде. После си в стая под наблюдение до вечерта, раздвижват те, дават ти вода, да хапнеш. Ако всичко е наред си тръгваш след преглед същият ден. Не боли. След процедурата упойката те отпуска за два часа. И после все едно нищо не са ти правили.

Общи условия

Активация на акаунт