Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 917
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Такаааа, лежа аз в Тина Киркова и чакам да решат дали да ми махнат яйчника и тръбата, след остро възпаление, абцес в следствие на пункция и хиперстимулация. Включвам се само да знаете до къде ме докараха кадърните лекари на Щерев и по специално Мария Юнакова.

В сряда постъпих по спешност в болница Щерев, с режеща болка в яйчника. Прие ме Коновалова и ми предписа вливане с парацетамол и спазмалгетици? Не й направи никакво впечатление, че яйчникът е 9 см, колкото тенис топка. След 5 часа вливания аз съм още с болки- докторката едва не ме обвини в симулация. Единствено съчуствие срещнах от санитарката, която се разтревожи , че вия от болка.

Четвъртък сутрин- появява се Юнакова, която надменно ме прегледа и ме изписа с остри болки за домашно лечение с аспирин протект и анални свещички. Не обръща внимание на повишените левкоцити в кръвната картина.

Петък сутрин- не мога да стана, мъжът ми ме кара в Тина Киркова. Прием по спешност, високи левкоцити, яйчник 9 см с фолик киста 3,6. Веднага вливания на конски дози с антибиотик, за да спасят поне това, което може. Операция почти сигурно ще има,  лекарското мнение е, че е в следствие на пункция и хиперстимулация.
Така че, скъпи дами , заради тези лекари от прехвалената ви болница Щерев, които ме лекуват с аспирин, в момента аз и близките ми чакаме дали ще ме КАСТРИРАТ наполовина!

Свий текста

# 616
Мега, направо ми се дорева като те прочетох. Дано успеят да спасят каквото може и се оправяй бързо. Знаеш, че и с една тръба и един яйчник се забременява.

# 617
Мега, дано се оправиш.  Peace Изчетох публикациите ти - имала си неуспешно инсе в Щерев при някой от докторите мъже - май за Бъчваров пишеш. После имаш неуспешно ин витро там, като в един пост пишеш, че си вече в Малинов, а в друг, че си в Надежда. Видях, че си имала 10 фоликула, после пишеш 11. Да ти кажа, едва ли си била с хиперстимулация. Аз също бях с 10 и нямаше и наченки на хпер, доколкото знам за хиперстимулация, може да се говори когато са над 15. Много неща не са ми ясни и честно да си кажа, предпочитам всичко това да е някакъв черен ПР, отколкото ти наистина да страдаш. Peace Освен това д-р Юнакова, поне от това, което съм гледала, излежда адски мила и отговорна жена, и така се бори за това бебенце от Моето мечтано бебе.  Tired  Не мога да си представя как те е пуснала с 9 см яйчник и 3 см киста Peace
Скрит текст:
Освен и аз да влезна да се разрева в темата на Надежда, защото там потребителките с подобни постове или ги нападате или ги игнорирате.  Peace Да си поревем взаимно по темите, за да са достатъчно оревани и двете  Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 15:30 от alexa_5757

# 618
Като прочетох написаното от Мега и се втрещих.Защото аз съм пациентка, от близо 3 години , на д-р Юнакова и за мен тя е супер прецизна.Имам 2 стимулации + 1 успешен ЗЕТ,също така лапароскопия и сигурно стотина прегледа.Никога не ме е претупала,даже по-скоро аз съм настоявала за по-хард действие.
После прочетох написаното от алекса и вече съм тотално объркана.Не знам какво се случва,но реално причината за твойте болки ще се разбере след /ако ти направят лапароскопия.
Например при моето първо ин витро д-р Юнакова видя хидросалпингс отдясно още по време на стимулацията,но аз настоях да продължим.Усложнения нямаше,но и опита не беше успешен.Последва лапароскопията ,където се потвърди голям хидросалпингс и ми махнаха тръбата.Искам да кажа,че тя никога не спестява нищо,не премълчава.
Разбира се ,не казвам,че лъжеш,възможно е всеки лекар да допусне грешка .
Надявам се да се възстановиш бързо и максимално безболезнено и ще съм благодарна да ни държиш в течение за състоянието си!

# 619
Алекса, ако към мен ти беше поста- си свободна да ревеш където си поискаш. Скоро в темата на Надежда имаше момиче, буквално с извадени и яйчници и матка и да нея ми беше мъчно и го написах. Аз също съм страдала от конвейра в Надежда и съм го писала многократно.

# 620
Мега, дано се оправиш.  Peace Изчетох публикациите ти - имала си неуспешно инсе в Щерев при някой от докторите мъже - май за Бъчваров пишеш. После имаш неуспешно ин витро там, като в един пост пишеш, че си вече в Малинов, а в друг, че си в Надежда. Видях, че си имала 10 фоликула, после пишеш 11. Да ти кажа, едва ли си била с хиперстимулация. Аз също бях с 10 и нямаше и наченки на хпер, доколкото знам за хиперстимулация, може да се говори когато са над 15. Много неща не са ми ясни и честно да си кажа, предпочитам всичко това да е някакъв черен ПР, отколкото ти наистина да страдаш. Peace Освен това д-р Юнакова, поне от това, което съм гледала, излежда адски мила и отговорна жена, и така се бори за това бебенце от Моето мечтано бебе.  Tired  Не мога да си представя как те е пуснала с 9 см яйчник и 3 см киста Peace
Скрит текст:
Освен и аз да влезна да се разрева в темата на Надежда, защото там потребителките с подобни постове или ги нападате или ги игнорирате.  Peace Да си поревем взаимно по темите, за да са достатъчно оревани и двете  Peace

Скъпа алекса, не се сдържах да ти отговоря, защото се чудя на такива като теб. Ако искаш ела да поревем заедно в Тина Киркова, където съм и в момента, с надупчени вени, температура и  стойка с 5 банки. Ела на 3 етаж, клиника по гинекология да си поговорим за ПР, аз имам познания. Ела!
Иначе скъпа алекса, явно не можеш и да четеш или не разбираш:
Ноември- грешна цветна снимка в Надежда, безсмислена лапароскопия, лекуваща Шефкетова
Март- инсе при Юнакова- неуспешно
Края на Април- пункция, Май 2015 трансфер- плодовете сега бера с пълни шепи
След отрицателния тест- консултация в Малинов и още една клиника, с цел отговор на въпросите, които Юнакова пренебрегна и сега вече знам защо.
Бъчваров е адролог-уролог и прави прегледи на мъже, пише срещу 100 лв бележки за фонда, а не прави инсета
Миналата сряда- Юнакова ми изписва аспирин протект, анални свщички и ми правят вливки с бузколизин
Миналия петък- прием по спешност в Тина Киркова, където съм и по настоящем, където д-р Недялков прави чудеса да ми спаси поне частица от яйчника.

Така че може да си ревеш колкото и където искаш, но най добре ела ме виж скъпа, ела ме виж как не мога да стана, да вървя, да отида до тоалетна дори. Ела ме виж...

# 621
  • Italia
Mega 77 много съжалявам,за това което се налага да преживееш. Пожелавам ти бързо възстановяване. Сега ще ти кажа аз какво щях да направя- щях да си гоня правата до дупка, непростима е такава небрежност от страна на доктор. Аз също съм пациент на клиниката и до момента нямам оплаквания от екипа като цяло, но случай като твоя не трябва да се умаловажава и забравя. Има си начини болницата да ти платят скъпо за страданията,които са ти причинили! Още веднъж бързо възстановяване!

# 622
  • София
Мега, включвам се само да ти пожелая по- бързо възстановяване, дано имаш късмет и нещата не стигнат до по-драстичен край Hug Hug
Бъди силна и борбена, дано скоро този кошмар през който минаваш в момента приключи без сериозни последствия за теб.

# 623
Мега, на този етап отказвам да повярвам. Не ми се сърди персонално и не ме упреквай. Peace Аз съм била в спешно състояние заради извънматочната и реакцията е била светкавична. Не знам, може просто докторът ми да е читав. Почивай си сега и не се преуморявай. Това че имаш сили да пишеш така след подобно нещо е на добре, за мен значи че ще се оправиш, от сърце ти пожелавам, без да ти махат каквото и да е. Hug Когато бях на системи по друг повод нямах сили дори да хвана телефона да чета, камо ли да сипя упреци...После месеци бях съсипана. Да не говорим, че докато бях там н пъти идваха да ме наглеждат. Мога само да си пожелая персонално на себе си и на доволните пациентки на Щерев, винаги да останем така.  bouquet

# 624
Мега, на този етап отказвам да повярвам. Не ми се сърди персонално и не ме упреквай. Peace Аз съм била в спешно състояние заради извънматочната и реакцията е била светкавична. Не знам, може просто докторът ми да е читав. Почивай си сега и не се преуморявай. Това че имаш сили да пишеш така след подобно нещо е на добре, за мен значи че ще се оправиш, от сърце ти пожелавам, без да ти махат каквото и да е. Hug Когато бях на системи по друг повод нямах сили дори да хвана телефона да чета, камо ли да сипя упреци...После месеци бях съсипана. Да не говорим, че докато бях там н пъти идваха да ме наглеждат. Мога само да си пожелая персонално на себе си и на доволните пациентки на Щерев, винаги да останем така.  bouquet
Аз не сипя упреци, пиша за да се знае, защото не съм единичен случай, а ти отказвай да си вярваш. И още нещо, дори имах сили да говоря с адвокат. Ще ги съдя и ще си застана с името и документите. И още нещо, не си позволявай да коментираш моя случай , защото не твоите близки висят всеки ден в болницата!!!  Не пожелавам никому подобен момент като моя.

# 625
Мега, направо съм потресена от твоя случай. Много много се надявам всичко при теб да се развие добре Hug  Hug  Hug . Имаш нашата морална подкрепа. Бори се до край
Най- лошото е че никоя от нас не е застрахована от такива неща. Пожелавам ни никога повече да не се случва такива инциденти, много здрави и успех в процедурите   bouquet

# 626
Не писах за леите, за които толкова се притеснявах.  Tired Страхът беше по-голям от болката. Peace Дано сега и да помогнат.

# 627
Мега, на мен не ми повярваха, дано на теб ти повярват за надменното и некадърно отношение. Отлично знам как се чувстваш и се връщам назад с болка за лошия спомен... Стиснати палци за теб за бързо и безпроблемно оздравяване  bouquet

Някои хора просто искат да си заврат главата в земята и не приемат чуждо мнение, самонавиват се в убежденията си - дано да не последват нашата съдба!

# 628
Не мога да се съглася, че са некадърни и не смятам така. Ако беше така нямаше да се върна пак при тях. Разгледай сайта им имат международни акредитационни сертификати. Ако са такива некадърници няма да имат европейски отличия. Европа за добро или зло не е България. Peace Не съм заслепена и моята съдба в клиниката не е от най-розовите. Не знам извънматочна с махане на тръбите за какво минава. Сигурно за по-лек случай. Peace  Хубав ден!

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 11:32 от alexa_5757

# 629
  • гр. София
За жалост проблеми се случват навсякъде.  Confused Никой от нищо не е застрахован. Това, че една болница е частна, не значи, че там работят с магически пръчки. Всичко се случва. Навсякъде има определен процент проблеми и вероятност от проблеми. И когато, за беда, човек попадне в този процент, започва да гледа на нещата по съвсем различен начин.
Съжалявам, че е трябвало да преживеете тези неща. Пожелавам ви скорошно възстановяване и успех занапред!  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт