Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 912
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, колко струва изследването на НК-клетките в Щерев?   bouquet

# 646
Ами момичета,Юнакова е по-дистанцирана като отношение,Но не я подценявайте.На мен например още на първия преглед,в който носех папката с направеното до момента,в прав текст ми каза-Няма какво да си губим времето,действаме за ин витро.И то при положение,че тогава бях с неизяснен стерилитет.Тя го изясни по-късно!
Аз съм нейна пациентка и много си я обичам,не само, защото съм бременна с нейна помощ,още преди това и бях фенка.А при следенето на бременността също съм много доволна.
Според мен,просто и с лекарите трябва да има химия.Трябва да е двустранно харесването.
Аз като си я избирах в началото,отворих снимките на всички лекари и си я избрах.
Скоро,живот и здраве,ще раждам момчетата при нея.Тя ги вкара,искам тя фа ги изкара! Grinning

# 647
Зависи точно кои неща ти изискват за изследване.Но те пращат кръвта за изследване в Св.Иван Рилски.Аз си ги пуснах директно там и си спестим 100 лв.

# 648
  • Italia
Декември пусках НК клетки в лабораторията към клиниката! 180 лв!!  #Crazy

# 649
Декември пусках НК клетки в лабораторията към клиниката! 180 лв!!  #Crazy

bouquet   Crazy ooooh!

Зависи точно кои неща ти изискват за изследване.Но те пращат кръвта за изследване в Св.Иван Рилски.Аз си ги пуснах директно там и си спестим 100 лв.

Ами казаха ми просто да пусна НК-клетки, никакви други уточнения  Crossing Arms

# 650
Пусках миналия месец - 165лв точно. Горе в лабораторията на болницата. Излезнаха ми в норма като %, но като абсолютен брой имам завишение-примерно при горна граница 320, при мен са 460. Лекарката каза, че преди трансфера ще правим нещо. Лично мен не ме притесняват, не знам дали трябва да им отдавам значение. Спокойна съм, че като процент съм в долните граници. Peace
E_len ти като бременна би ли споделила резултатите. В граници ли беше всичко?  bouquet

# 651
  • Italia
Алекса при мен НК клетките бяха в норма. Изследването така и не го взех,остана в досието  Thinking Заедно с НК клетките пуснах и генетични,общ панел, пак на стойност 180 лв, там вече излезе проблема с тромбофилията..

# 652
Моите Нк бяха завишени,но не са пред мен, за да ви кажа с колко точно.
Терапията беше-7 дни преди трансфера и в деня на положителния тест вливане на интралипид.
Не съм пускала контрола,за да проверя как се повлияват.

# 653
  • София
Аз пусках нк клетки в "Ив. Рилски" около месец преди да направя ЗЕТ, под 100 лв. платих. В "Щерев" ми казаха 165 лв.
При мен бяха завишени с 1% над референтните стойности и абсолютният брой също беше доста завишен.
Лекарите казаха нищо да не правим, че вливанията може повече да ме объркат. Не съм пускала контроли, но не се отразиха на бременността ми.

# 654
# 655
Браво, дано всичко е наред до края! Надявам се че другото недоносено бебче на първата двойка също е добре, не видях нещо да са писали наскоро? Дай Боже всички да успеят!

# 656
  • София
Недоносеното, Александра, беше скоро при Гала, добре е,шишкавее расте. Стаменов беше там също, там я прегледа.

# 657
Супер, това е чудесно! Като гледах тази жена какво е преживяла тръпки ме побиха. Браво на малкия боец Александра, голяма хубава и силна мома да порасне Grinning

# 658
  • София
На мен тази история ми е много при сърце, тя се роди и аз след няколко дни влезнах в болницата за задържане, следях я историята постоянно докато лежах, в деня в който родих нея я изписаха от МД и дойдоха в Щерев да я изпишат също.  Heart Eyes

# 659
Здравейте момичета. Записвам се тук с едно питане за д-р Кунев от Щерев в Русе. За съжаление утре ми предстои абразио при него заради"кухо яйце"Нямам инфо за доктора, но Русе ми е близо и затова отидох там. Моля дайте малко инфо. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт