Кърмене и цикъл

• 18 982
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
ЛАМ е много полезна даже. Според древните китайци за времето, в което жената няма цикъл, не остарява:)

Аз лично не изпитвам липса на цикъл- колкото повече го няма, толкова по-добре.

# 16
  • До морето :)
И аз да питам. Малката е на 1г4м. Още я кърмя вечер, от скоро през деня давам в извънредни ситуации (веднъж на 2-3 дни). Цикъл още нямам. На годината ходих на гинеколог и той ми каза, че всичко е наред и това е от кърменето. Каката я кърмех 10 месеца, пак нямах цикъл. Когато я отбих и 10 дни след това ми дойде за първи път. Та въпросът ми е колко е рекордът без цикъл заради кърмене?  Joy Уж преди няколко дни ми се появиха типичните симптоми: пъпки, болки в краката и яйчниците, но може да е била и овулацията...

# 17
  • Северозапада
Моя вече е година и 7 месеца + 9 м. бременност.

# 18
Здравейте родих преди 7 месеца.И цикъла ми дойде веднага,тъй като и кърмя и е само бебето ми е на кърма.Месеца в който трябваше да дойде отново Цикъла ми ,той не дойде и има закъснение 13 дни .Направих си тест за бременност и той е отрицателен.На някой да му се случвало да е имал средовен по време на кърмене и да не му дойде ????Моля за информация и съдействие.От опитна майка!

# 19
Бебето ми е на 11 месеца. Първият цикъл ми дойде след три месеца, после след два, после след месец и половина, после пак два май беше. Според зависи колко често суче през нощта. Нормално е, спокойно

# 20
Цикълът ми дойде след 2 години. Кърмех до две и половина. Точно на деня след втория рожден ден ми дойде, мислех че няма въобще да идва докато не отбия. Кърмата си продължи. След отбиването имах кърма почти месец (все едно тялото ми казваше - ето пазя тук още, ако размислите все пак:) цикълът ми беше супер нередовен. Така и не се регулира до следващата бременност..сега съм на второ кърмаче.

Общи условия

Активация на акаунт