Кърмене и цикъл

• 18 671
  • 19
  •   2
Отговори
# 15
ЛАМ е много полезна даже. Според древните китайци за времето, в което жената няма цикъл, не остарява:)

Аз лично не изпитвам липса на цикъл- колкото повече го няма, толкова по-добре.

# 16
  • До морето :)
И аз да питам. Малката е на 1г4м. Още я кърмя вечер, от скоро през деня давам в извънредни ситуации (веднъж на 2-3 дни). Цикъл още нямам. На годината ходих на гинеколог и той ми каза, че всичко е наред и това е от кърменето. Каката я кърмех 10 месеца, пак нямах цикъл. Когато я отбих и 10 дни след това ми дойде за първи път. Та въпросът ми е колко е рекордът без цикъл заради кърмене?  Joy Уж преди няколко дни ми се появиха типичните симптоми: пъпки, болки в краката и яйчниците, но може да е била и овулацията...

# 17
  • Северозапада
Моя вече е година и 7 месеца + 9 м. бременност.

# 18
Здравейте родих преди 7 месеца.И цикъла ми дойде веднага,тъй като и кърмя и е само бебето ми е на кърма.Месеца в който трябваше да дойде отново Цикъла ми ,той не дойде и има закъснение 13 дни .Направих си тест за бременност и той е отрицателен.На някой да му се случвало да е имал средовен по време на кърмене и да не му дойде ????Моля за информация и съдействие.От опитна майка!

# 19
Бебето ми е на 11 месеца. Първият цикъл ми дойде след три месеца, после след два, после след месец и половина, после пак два май беше. Според зависи колко често суче през нощта. Нормално е, спокойно

Общи условия

Активация на акаунт