Нова година в Белград - съвети и идеи

• 2 400
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Опитвам се да организирам пътуване до Белград за четирима за Нова година.
Обръщам се към Вас с молба за съвети и идеи. Можете ли да ми препоръчате традиционно сръбско заведение, в което мога да направя резервация от България, с добра кухня, жива музика, новогодишна програма? Имате ли опит в пътуването до Белград, посрещали ли сте Нова година там? Ще съм благодарна на всяка информация, която споделите! Simple Smile
Извинявам се, ако грешно създавам тема, но с търсачката не успях да намеря нищо.

# 1
  • София
Посрещали сме НГ, но организирано от фирма. Имаше и други, които пристигнаха с личните си коли /т.е. без транспорта/. Бяхме в 5* хотел, а вечерта бяхме в голям ресторант на островчето, който е много известен, но не му помня името. Беше страхотно.

# 2
karmelita78 и ние организираме същото:) От две седмици чета,търся, проверявам..направо ми се зави свят. Хем,аз съм сърбкиня..
И на края се спряхме на ето това(Надявам се да не ми се скара някой, не е реклама, опитвам се да помогна..)
http://www.ionekatours.com/bg/offers/offer/388/%D0%9D%D0%BE%D0%B … %BB-Hyatt-5-.html
Ресторанта мисля че е този дето го спомена rimar  преди мен. Езеро. Голям, хубав с организирана програма,която нас ни радва. Храна и пиене на корем. А Белград по праници е хубав:))))
Ние ще пътуваме с собствен транспорт,щото мъжо не обича да се зависим от някой друг...
Има най-различни оферти, и аз мисля че си заслужават.
Надявам се да съм помогнала:)

# 3
  • София
mopi_dori, точно това е. Ресторантът е огромен, много добре беше организирана вечерята. И хотелът е същия - оценка 6+
Към нашата екскурзия имаше и семейства, които пристигнаха с техни коли, но другото си беше от организираното от фирмата, с която пътувахме. Останахме много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт