Публично кърмене на дете

• 52 431
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
и тук ги има, е да - рядкост са и са предимно на чужди фирми, но ги има Simple Smile

# 1 486
Мисля, че бебета нямат работа на работното място.

Те кърмените не са като другите. Докато твоето играе на пясъчника, кърменото 5-6 задачки в офиса отметнало.

# 1 487
  • София

Те кърмените не са като другите. Докато твоето играе на пясъчника, кърменото 5-6 задачки в офиса отметнало.
     Joy Joy Joy Joy Joy Днес сте жестоки,колкото и да ми тече носа истински ме разсмяхте.Съжалявам не е по темата ,но не се сдържах

# 1 488
Аз пък мисля, че една майка е много по продуктивна, ако детето и е в близост... Доказват го не едно и две проучвания... Именно затова и има много фирми, които наемат помещения в близост, които ползват за забавачка...

Това е съвсем различно.
И го адмирирам. Peace

Ставаше дума бебето да е в работно помещение.

# 1 489
  • Пловдив
не знам за Вас, но лично не познавам майка, която ако има възможност бебето (детето) да е при нея, би предпочела да не е newsm78
...не зависимо дали кърмено, хранено с млека за кърмачета или на изцяло заместени хранения

хепи мама, има и забавачки, които са точно при родителите... Но това зависи вече от естеството на работата...
Преди години и в моята сфера е имало детски градини при родителите... Съжалявам, че не съм родила тогава... А всъщност с носталгия си спомням, да времето прекарано при майка ми, докато беше на работа... Точно това, явно, насочи професионалните ми интереси Simple Smile

...отплеснах се - темата е да кърменето на вън Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 15:48 от sweet_maniche

# 1 490
Аз ходя на работа, за да си почина от децата.  Mr. Green

# 1 491
не знам за Вас, но лично не познавам майка, която ако има възможност бебето (детето) да е при нея, би предпочела да не е newsm78...не зависимо дали кърмено, хранено с млека за кърмачета или на изцяло заместени хранения

Аз не бих предпочела.
Или ще гледам бебе, или ще работя. Peace

# 1 492
  • на брега на морето
Joy Joy Joy Joy Joy Днес сте жестоки,колкото и да ми тече носа истински ме разсмяхте.Съжалявам не е по темата ,но не се сдържах
Щом си се разсмяла до довечера ще си оздравяла. Сложи си в ноздрите по едно мъъъъничко топченце захаросан мед; после щипе и не е приятно, но пък е трепач.

# 1 493
  • Щастлива мама на 3 слънца
не знам за Вас, но лично не познавам майка, която ако има възможност бебето (детето) да е при нея, би предпочела да не е newsm78
...не зависимо дали кърмено, хранено с млека за кърмачета или на изцяло заместени хранения

определено и аз мисля така , имам много приятелки ,който си имат бизнес и си взимат децата и бебетата с тях . Какво по хубаво детето ти да е до теб и да наемала съм персонал + децата им . я се разболяло я нямало градина днес или подобно и си седят в магазините с мама . Майката е спокойна и обръща внимание на едно 3-4-5-6 г детенце и си върши чудесно работата .Не виждам какъв е проблема дете да е на работно място дори и бебе . Отделно детето ми стана много общително защото всеки му обръща внимание и му говори на различен език, там където имам магазини хотелите са 5 звездни и условията и удобствата са по добри от вкъщи дори . А всяка нормална майка би си завела детето от 8 до 10 на плаж или от 17 до 19 ч .

# 1 494
  • Пловдив
не знам за Вас, но лично не познавам майка, която ако има възможност бебето (детето) да е при нея, би предпочела да не е newsm78...не зависимо дали кърмено, хранено с млека за кърмачета или на изцяло заместени хранения

Аз не бих предпочела.
Или ще гледам бебе, или ще работя. Peace

# 1 495
  • София
Щом си се разсмяла до довечера ще си оздравяла. Сложи си в ноздрите по едно мъъъъничко топченце захаросан мед; после щипе и не е приятно, но пък е трепач.

Мерси ей сега ще поставя,че направо е непоносимо.  bouquet

# 1 496
  • София
Майката е спокойна и обръща внимание на едно 3-4-5-6 г детенце и си върши чудесно работата .Не виждам какъв е проблема дете да е на работно място дори и бебе .

Работното място не е детска градина и там хората не са се събрали, за да си гледат децата, а да работят.  В семейното магазинче можеш да си вземеш детето за разнообразие, но в офиси на голяма, малка, средна българска или чуждестранна фирма с нормална натовареност, това е последното нещо, което един разумен човек би направил. За производствената сфера да не говорим. Абсурдно твърдение.

# 1 497
При нас деца не се допускат, камо ли бебета.

# 1 498
  • София
Има някои идиотски дни, като онези майски матури, когато просто няма къде да си денеш детето, освен в офиса. За ученици говоря.

# 1 499
Аз пък си взимам бебчо в офиса. Спи си в коша от количката, аз докато отметна задачите. По-точно казано, отмятам задачи докато спи Simple Smile))). Ходим на разходки до банки, пощи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт