Внучките отдавна спят, аз разтребих КПП-то, деди е на работа, а младите-на вечеря. Ей, чак ми е чудно да е толкова тихо у дома...А днес и аз бях за малко на тръстиката. Имах един много сладък малък пациент, който влезе в кабинета със силно стисната уста, но постепенно разчупихме леда... Разреши ми да му видя зъбките, получи за това подарък-малко гумено самолетче. Пожелах му да стане пилот, а той ми отговори: Аз вече съм станал герой

БОРЯНЧЕ, на теб може и да не ти се получи видеото, но по-важното е, че веднага получи дружеско рамо от Дидиа

АЙША, радвам ти се на способностите-хем се забавляваш, хем '' пИчелиш ". Виж колко сме различни. То и за това може би се привличаме. Мен за такова не ме търси, но затова пък, когато си почивам, си дълбая мозъчните гънки, като решавам судоку или кръстословици. И трябва да не се предаваме, че иначе ще ни се полират мозъците. Пази Боже!!!
ДИДИА, изтръпнах като прочетох, че си се попарила в банята, но после реших, че си се напарила

ДЖИЛИ,

ТАНИТА, посмях се, като видях една снимка във ФБ-отбор красавици, грабнали метли. Ей, използвайте ги по предназначение, а не като превозно средство

КАРИ, ЯНЧЕ, МАРИНКА,

КРЕМЧЕ, караш ме да се замисля и аз за един Делимано кукър.

РИМАРЧЕ, как са децата ти? Дано бързо да се вдигнат! Давай им да пият лимони и мед-витаминна атака.
Момичета, мислех да пиша още, но ММ се върна от летището, децата - и те се прибраха. Отивам да сложа на деди вечеря и да гледаме заедно мача.
Лека нощ, милички!