Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

Фунда харесва Хиджран 

Мехмет в ново дизи

# 616
# 617
Ринка, радвам се, че Фунда харесва Хиджран - ще се наслаждаваме на красиви колажи. Дано и на Мехмет Йозгюр да му потръгне с новия сериал. А не знам защо Пелин не снима нейния, ами се разхожда в Милано и качва снимки в инстаграма си? Да не би да са им спрели вече сериалчето, или имат пауза покрай Байрама?  newsm78

# 618
Пелин в Милано, Мурат отново с млади момичета-приличат ми на пиарките от вчера, а Аслъ се рее край морската шир като влюбена Хиджран.

Ще се опита Мурат да прати лалето с покъщнината и по дяволите.дали ще успее да се отърве от миналото и се наслади на новата тръпка.

ВанинаPeace

Ринка,  Peace няма начин да не се хареса сериала на Фунда,тя е романтична натура,поне така ми говорят колажите и

# 619
Ели, Хиджран не се рее сама край морето - явно са на романтична разходка с Мурат.  Grinning

# 620
Алекс тъкмо щях да ги сложа тия сладури, разкошотия Joy Joy Joy Мурат все пак ги е пратил ония всичките където им е мястото Joy Joy Joy Joy Joy и се наслаждава на Хиджран и живота отново в синьо и покрай синьото море. Саит  обясни, че този цвят синия е хубав,щастлив  . Мурат е в него постоянно, някаква съдба ще е това

Скрит текст:
дали не прекаляваме с коментарите покрай страстите Хиджранови  в темата.Все пак има тема за сериала, а и тук потребителите влизат с желание да научат нещо ново около и за Мурат

# 621
А ето ги и девойките от мениджърския екип на Мурат - различни са от тези на снимката с него. Тези фотки са качени преди 4 ч. - едната в инстаграма на Гьозде, другата в инстаграма на Дамла. Празнували са рожден ден.

А ден преди Мурат, при тях е била и Джансу - от инстаграма на Гьозде.

# 622
Алекс,много млад екип!!!

И нещо което е постнала току що Зарани

Това сега не знам как да го напиша, но ще го напиша няма как - 4-ти епизод на Хиджран ще е последен.

От туитъра на Оя Доан, пуснато преди близо час
Senaryosunda sorunlar vardı ama bunu hak etmemişti. Bana Artık Hicran De 4. Bölüm final yapıyor

Има проблеми в сценария, но не заслужават това. Наричай ме вече Хиджран ще направи финал с четвъртия си епизод.

https://twitter.com/oyadogan/status/517328784824205312

# 623
Ели, сигурно е съдба, защото Саит каза на Мурат, когато той взе синьото стъкълце, че не трябва да се прехласва прекалено по красотата, защото може да пропусне да зебележи режещите ѝ ръбове. А за прекаляването - ами то всички от редовно пишещите тук, без Ринка, гледаме Хиджран. И аз постоянно слагам снимки и коментари за нея, както и за Пелин - нали темата не е само за Мурат, а и за всички останали сускунларци. Аз не пиша в другата тема, ако решите, че няма да коментираме тук, просто ще си гледам и ще си пазя "мъдрите" мисли за себе си. Но не мисля, че трябва да се ограничаваме, нека и останалите да си кажат мнението.

Еееее, докато съм писала, ти си ни донесла тая лоша вест. Как може да го спрат само след три излъчени епизода.  А Курт Саит днес му гледах рейтинга, много по-зле са от Хиджран и не го спират - 24-то място в Тотала и 9-то в АВ. А на Хиджран онзи ден беше 16-то в Тотала и 3-то в АВ. И как да не се ядосам - иде ми да ги гръмна тези от канал Д  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано поне да му направят някакъв завършен финал, не да го зарежат наникъде. И какви проблеми може да има със сценария още на третата серия, като Аслъ беше казала в интервюто си преди началото, че е чела сценария на първите 6 еп., значи поне толкова има написани и готови. А и от тогава едва ли са стояли и не са написали нищо.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 19:28 от Alex_B

# 624
Този-онзи Сон

.  А Курт Саит днес му гледах рейтинга, много по-зле са от Хиджран и не го спират - 24-то място в Тотала и 9-то в АВ. А на Хиджран онзи ден беше 16-то в Тотала и 3-то в АВ. И как да не се ядосам - иде ми да ги гръмна тези от канал Д  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано поне да му направят някакъв завършен финал, не да го зарежат наникъде.

Точно това пишех и аз,ами там е Къванч дето едва се движи. Влиза излиза и нищо не прави. Кръгла нула като артист. Да ме извинят фенките му, и аз гледам сериала, но той си личи, че не играе, по скоро сякаш му е досадна ролята. А рейтингът на сериала почти през цялото време на излъчване не е никак на ниво.

Жалко ,много жалко, но нали са се наредили още незная колко нови сериала.
Не ми се мисли  newsm78 чакаме от сума ти време   нещо ново като дизи с Мурат и накрая да има подобна съдба. Дано не е в този ТВ канал
Канал Д са безцеремонни, що за мениджмънт правят, и кой ли може да ги разбере.Много голям пазар много батисват без време, няма пет-шест и  

това -онова

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 19:40 от eliNIM

# 625
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Eй, убихте ме днес с това инфо  smile3512 smile3512 smile3512

Първо, това че днес момчето е гледало в съда как бившата му жена е отказала да даде показания, че не е купувал дрога за нея и второ, че дизито на Аслъ ще го спират щото имало проблеми със сценария. Та нали Аслъ и другите бяха казали, че са чели сценария до 5-ти епизод и им е харесал. Тая дама Оя Доан дето се смята за голям спец и ги пише едни такива ту  срещу  един актьор, ту срещу друг, от къде има това инфо. smile3516 newsm61

А  на въпроса на Ели в спойлера. Мисля, че всеки може да си пише където иска. Аз специално немога да пиша редовно в повече от една тема. Избрала съм си темата за сускунларците. Това че чета инфо от други теми и понякога пиша и там е по скоро изключение от колкото практика – поне така е за мен. Харесвам момичетата и техните вкусове и коментари в темата за Кайъп и след него, но колкото Аслъ е тяхна любимка, толкова е и наша. Ние не спорим с тях. Колкото повече хора я харесват толкова по-добре. Същото е и за Мурат и за Берг и за Мехмет и за Сарп. За съжаление в момента идиотските роли на Берг не ме интересуват, а никой друг от сускунларците освен Аслъ и Пелин няма водещи роли в дизита  smile3521

Развали ми се настроението newsm09

Ей на и Мурат се чуди вече да се хаби ли в ново дизи и накъде да тръгва  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ако ще е по това ТВ по добре да не започва. Да се хване с някой чуждестранен режисьор, я саудитец я грузинец и  да прави нещо друго, а не турски дизита. Peace

# 626
Относно публикациите от  днешното заседание с руски превод
Сегодня в Стамбуле возобновились судебные слушания по делу "Наркотики и знаменитости". Сегодня дал покзания Мурат Йильдирим. Он заявил, что никогда не употреблял наркотики и что слово "фильм", о котором он говорит в подслушанных телефонных разговорах обозначает фильм который он смотрит и это не кодовое название "наркотиков". Он заявил, что никогда не употреблял наркотиков и что после инцидента он сделал 5 разных тестов - препараты не были выявлены. Поэтому он ставит под сомнение результат тестов, которые ему сделали во время задержания в августе 2013 года - " в тот день тестировали многих и поэтому итоги могут быть неправильными". Он согласен пройти повторное тестирование крови и волос. В суде свидетелем была вызвана Бурчин Терзиоглу, бывшая жена Йильдирима. По турецким законам она , как бывшая жена, имеет право не давать свидетельские показания и она воспользовалась этим правом. Отказавшись давать показания, она покинула зал суда. Также свидетелем по делу сегодня была вызвана актриса Озге Озпиринччи- бывшая подруга Энгина Дюзянтана ( который тоже проходит как подозреваемый по этому делу) .Она дала свидетельские показания в пользу бывшего возлюбленного и заявила, что он не употребляет наркотики.

http://vk.com/turk_dizileri[/b][/i]

# 627
Eй, убихте ме днес с това инфо  smile3512 smile3512 smile3512

... освен Аслъ и Пелин няма водещи роли в дизита  smile3521

Освен да загледам и Пелин и тъкмо ще  науча някое име и  отново Сон.
Хубаво се бях зарекла да не гледам  не завършен турски сериал, ама пусто любопитство. bowuu Ох, пък и ми харесаха тия тримата като екип , а защо не бащата, Лале. Да не пропусна Макбуле  hahahaс нейния кандидат зет, дето не успяхме да го видим що за камионджия е  Joy Joy Joy

Новината е публикувана и във фейсбук страницата на сериала
Kanal D dizinin senaryosunda sorunlar oldugu icin 4. Bölüm final yapma karari aldi...
Izleyiciler olarak tepkinizi göstermek icin twitterda yapilan TT'ye katilabilirsiniz. Twitter'a #BanaArtikHicranDeDevamEtmeli yazarak destek olabilirsiniz.

Katilan herkese tesekkürler.

https://www.facebook.com/BanaArtikHicranDeFun?fref=ts

# 628
Ванина, и на мен ми се скърши настроението, направо не мога да повяравам. Това ще е първият спрян сериал от тези, които започнаха през септември, а не мисля, че е най-лошият, да не говорим, че има много други с далеч по-лош рейтинг. Наистина недоумявам какво им става, че го спират. Жалко за добрия екип, а Аслъ, горката, направо не ми се мисли какво ѝ е.  Cry

Ели, струва ми се, че няма нужда да се напрягаш и със сериала на Пелин - неговият рейтинг е още по-трагичен. Но той е по СТАР тв, може и да не го спрат така скоропостижно, кой да ти каже?  newsm78

А за Мурат не знам какво да мисля - хем искам да го видя по-скоро на екран, хем ще умра от яд, ако се случи нещо подобно и с неговия сериал. Да не говорим, че с тази негова партньорка, дето са му избрали, продължавам да мисля, че няма да им се получи много-много химията, имайки предвид натовареността им в отношенията покрай връзката и на двамата с Бурчин. Не мога да разбера и тя защо не е дала показания - дали така са ги посъветвали адвокатите?  newsm78 Надявам се да е така.

Да видим първо какво се е получило с филма му, пък после ще му мислим и сериала.  Току виж получил Оскар и тогава никой няма да смее да му пипне сериалчето, какъвто и да му е рейтингът.  Joy Joy Joy

# 629
Превет момичета, напоследък набързичко влизам да прочета какво пишете. Супер сте с хубавите коментари и колажчета.
Алекс, толкова пъти е коментирано в тази тема, че се пише за всички "сускунлари" и техните проекти и ти пиши не спирай, че аз какво ще чета, моля теееееееееее

newsm51 newsm51 newsm51

За Бурчин мисля, че така са ги посъветвали.

Много жалко за сериала на Аслъ, аз чаках да започне превод на български, тъй като са ми интересни коментарите, които правите за него, но ...

Общи условия

Активация на акаунт