Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Привет, мили мои прекрасни Сускунларки!

Ели Hug HugАлекс Hug Hug Ринка Hug HugВанинка Hug HugЕни Hug Hug Кети Hug Hug

Покрай тръстиката съвсем забравих за днешното дело на нашия любимец ooooh! ooooh! ooooh!

Благодаря ви за споделените статии за въпросното дело  bouquet  bouquet  bouquet

Ето накратко за какво иде реч в тях..Само да ви кажа, че превеждам онова, което засяга нашия  Мурат Йълдъръм..

Днес  в 19 Върховен наказателен съд в Истанбул беше гледано делото  срещу актьорите Кенан Имирзалъоглу, Мурат Йълдъръм, Сарп Апак, Еенгин Гюнайдън, Хакан Йълмаз..Всички те са обвинени в употреба, търговия и доставяне на наркотици..
 Ето какво каза Мурат Йълдъръм: На 35 години съм. Дойдох в Истанбул  да следвам в университет..И докато следвах в университета, започнах да се занимавам с актьорство..Първоначално го правех заради самия себе си, но сега върша тази работа и заради родината си. При положение, че не бяха намерени наркотици нито в дома ми, нито в колата ми, нито върху мен и също така, че при положение, че не съм се срещал нито веднъж с търговец на наркотици, съм обвинен в разпространение на наркотици..Причината да съм тук е тази, че аз като един актьор в телефонен разговор казах, че гледам филми..В полицейското управление ме попитаха: Колко често гледате филми?  Казах им, че след мача гледаме филми..Именно заради тези мои думи ме съдят сега.
Председателят на съда каза на Мурат Йълдъръм, че има медицински рапорт, в който се казва, че Мурат Йълдъръм е употребявал наркотици.. 
Мурат Йълдъръм: Аз никога не съм употребявал наркотици..Веднага след отвеждането ни в полицейския участък ни направиха 5 теста.В нито един от тях не бяха открити наркотични вещества..В този ден през пет минути ни правеха тестове. Обстановката там беше силно напрегната и объркана..Именно в такава обстановка ни бяха правени  тестове..Там имаше голяма навалица..Искам отново да ми се направят тестове..Не съм употребявал наркотици..Желая да ми се направи тест  с косъм..

Адвокатът на Мурат Йълдъръм е казал, че веднага след случай със задържането са взели рапорт от Съдебния медицински институт..Прокурорът  му отвърнал: Да бяхте се обърнали към съда и по този канален ред да бяхте направили тестовете.. Адвокатът: Не се сетихме за това..

Мурат Йълдъръм  е казал, че е пушел ръчно свит тютюн..

Мурат Йълдъръм: Употребявал съм такъв тютюн общо 4 месеца..И моите телефонни разговори са от това време..За 8 месеца само 6-7 пъти съм споменавал думата,, филми ,,  в телефонните си разговори..Но тези мои разговори нямат нищо общо с наркотиците..

И докато даваше своите показания Мурат Йълдъръм забеляза, че прокурорът не го гледа и Мурат му каза: Но вие не ме слушате!
Но адвокатът му  посочи председателя на съда и му каза: Г-н Съдията те слуша!

След Мурат Йълдъръм започна изслушването на свидетелите..Като свидетели бяха привикани двамата полицаи, които са претърсвали къщата на актрисата Дуйгу Йетиш..След тях в салона влезе бившата съпруга на Мурат Йълдъръм - Бурчин Терзиоглу.. Съдията я попита: Ти полицай  ли си? Учудената Бурчин отговори, че не е..Също така каза, че тя няма родствена връзка с обвинените, но е бивша съпруга на Мурат Йълдъръм..Съдията й каза: За това, че сте бивша съпруга на Мурат Йълдъръм, вие не сте длъжна да давате показания. Ако желаете можете да го направите, но ако не желаете можете да си вървите.. Бурчин Терзиоглу отговори: Не желая!
И Бурчин Терзиоглу, която отказа да даде показания като свидетелка, напусна салона без да погледне дори и за миг Мурат Йълдъръм, който седеше  на обвинителната скамейка..

# 631
Теси, радвам се, че си се отбила!  Hug Навестявай ни по-често с коментари.  Grinning

Лили, златна си!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet Сега ще се върна да изчета какво си ни превела, че най-после да ми се изясно какво се е случило. Но първо ще сложа едно ново инфо, което се появи преди няколко минути на официалната страница на Хиджран във ФБ и в официалния ѝ туитър акаунт. Дано си все още тук, за да кажеш дали правилно ми превежда гугъл, че няма все още окончателно взето решение за спирането му?

Final kararı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Net ve kesin olan bir karar yoktur. Bilgilerinize..

https://www.facebook.com/banaartikhicrandetv/posts/6778887389545 … notif_t=notify_me

Всеки момент ще започне мачът Лудогорец - Реал, да стискаме палци на нашите момчета и да им пожелаем много късмет, че ще им трябва със сигурност!  Grinning

# 632
Алекс, за Гришо съм закъсняла, но за Лудогорец стискам палци.. Синът ми си дойде от Германия за този мач..В момента вече сигурно е седнал на мястото си на трибуните  на националния стадион. Много жалко, че билетите за хубавите места бяха продадени под масата.. Ние едва успяхме да се сдобием с билет за най-задните редове на стадиона..

Не мога да повярвам, че Хиджран ще бъде финализиран..  Хубаво го започнаха сериала, за какъв проблем при сценария говорят тези хора от Канал Д..И моят любимец Керем Бюрсин ще играе в сериал на този канал.. Дано и него не го спрат така скоропостижно..Не знам каква им е политиката, но не разбирам къде  е логиката да бълваш сериали и после със секира да ги режеш.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Алекс, сега видях поста ти..Да наистина все още официално не е било казано, че сериалът ще бъде спрян..Все още каналът не е взел ясно и категорично решение по въпроса..

# 633
Да сложа набързо и няколко новопоявили се фотки от снимките на клипчето в Грузия, и изчезвам да гледам мача.  Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 22:51 от Alex_B

# 634
Нова снимка на Мурат

# 635
Лили, благодаря за превода!  newsm51
Изясни ни се какво се е случило, но...  Дано изхода е добър!  Peace

Дано за Хиджран решението е да се продължи с излъчването!  Peace

Спокойна нощ!  Hug

# 636
Приветна всички!   Hug

Не мога да ви пожелая добро утро, или прекрасен ден, както ми се иска, след снощната трагедия с толкова много жертви, но дано поне да е слънчев и спокоен!

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 08:54 от Alex_B

# 637
Здравейте!  Hug
Алекс,  Hug

тежки дни, невинни жертви ... за пореден път!

Скрит текст:

# 638
Здравейте!

Лили, благодаря за яснотата която си ни внесла по повод делото и Мурат.Струва ми се категоричен в изказванията,няма нищо общо с смехотворното поведение на Кенан,например, но ....не ми харесва тая пукотевица около него,ама никак.
Не ми се понрави и прочетеното за Бурчин. Хайде да предположим ,че е посъветвана от адвокатите да не дава показания, макар  да не го разбирам, не съм веща, но пък да не го погледне  Thinking  
Настъпил е явно сериозен разрив в отношенията на двамата. От това съдя и защо където е тя  в компания ,той липсва. Накратко казано разделени след развода.

Дано дадат шанс и за Ниджран,поне да поразвият малко историята.

Бог да прости жертвите от поредната трагедия в нашата държава!
Много жертви са това, горките хорица!

# 639
В подкрепа на моето недоумение за поведението на Бурчин в съда пресата в Турция смята, че нейното е отмъщение спрямо Мурат. Коментар ли да го нарека, публикация ли само.
 С  Гугъл се разбира добре, но и ако Лили надникне нека ни каже точно какво пише.
Едно разбрах - Özkan Tamirak шеф на новинарска медия е казал, че Мурат е бил съкрушен  когато е чул нейните думи, а тя е била много важен свидетел. Той не доумява и смята,че нещо много сериозно се е случило между Мурат и Бурчин за да се разведат. На Енгин бившата приятелка е свидетелствала в полза на него и това  е добре  за изхода за него

http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/10/02/burcin-terzioglu-eski … n-intikam-mi-aldi

Гугъл превежда

Скрит текст:
Трето изслушване на процеса на експлоатация знаменитости с наркотици бяха видели вчера. Burcin Терзиоглу , бившата съпруга на Мурат Йълдъръм , когато не свидетелстват, Либи е Özpirinçc бившият любовник на Енгин Алтан Düzyat свидетелства. Evening News ДВ Озкан Тамира директор, заяви Няма начин, ако се присъедини към програмата по телефона и се чудите за случая с наркотици въпроси отговори на живо.

Озкан заяви изявления Тамира е;

"Burcin Терзиоглу изглеждаше да отмъсти на бившата си съпруга"

В моя професионален живот съм гледал много случаи на наркотици, но аз не съм виждал такива. Когато погледнем към вчерашното изслушване "две жени два лоялност", но в действителност е налице отмъщение лоялност. Всички тези имена са на съд за тежки престъпления. Както знаете, е бил приятел на живот Ерика и изразяване Терзиоглу Мурат Йълдъръм беше много важно. Аз не знам колко години те са били женени, но отношението му в съда Burcin за автентичност, аз мисля, че това е отношението отмъщение.

"Когато чух тези думи Мурат Йълдъръм беше почти пълна разруха"

Erika Терзиоглу съда, ако полицията, защото полицията имаше свидетел в съда. За да Терзиоглу "Искате ли да свидетелствам?" той е бил помолен, докато Erika Терзиоглу "Не, няма", каза тя напусна съдебната зала. Този момент Мурат е бил почти разрушен. Аз не знам какво премина между тях, но трябва да има нещо много сериозно, за да се получи такъв резултат се появява ...

"Мурат Йълдъръм HAIR ИСКАТЕ ДА НАПРАВИ A TEST"

Мурат Йълдъръм е със сигурност твърдят, че употребата на наркотици. Кръв, взета за тестове, включващи тестове косата да ви накара да мислите и искате. Съдът обаче "Много време е минало," той Йълдъръм отказа това искане.

"Deniz Seki EVENT ще се изправи срещу подобни събития"

Енгин Алтан Düzyat Özpirinçc с Либи се срещна на корта. Либи Özpirinçc много сърдечно и ми разказа всичко. Kenan İmirzalıoğlu веднъж призна за употребата на наркотици в чужбина. Илкер Аксум е намерено подобно признание, но това е израз на неговата много деликатно. Aksum; Мисля, че, за да спаси приятеля си, използвани за закупуване на лекарства, каза той. Deniz Seki събитие, аз мисля, че ние ще се натъкне на подобни събития. И от този случай ще бъде абсолютно наред.
[/spoiler

Не зная какво да добавя,стана ми болно за Мурат.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 18:53 от eliNIM

# 640
Ринка  Hug

Ели, видях я следобед тази статия, даже още една, почти със същото съдържание, и се почувствах адски тъпо. Каквото и да е станало между тях, дори и Мурат да е сбъркал нещо, не мисля, че отмъщението е начинът за реакция в такъв важен момент от живота му. Напротив - в името на всички щастливи моменти, които са имали, трябва да го подкрепи, както е направила Йозге. Ето превод на статията на руски - доста по-рабзираемо от гугълския превод.

Скрит текст:
Бывшая жена Мурата Йылдырыма Бурчин Терзиоглу взяла реванш.
Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz и другие известные имена по делу о наркотиках были замечены на вчерашнем третьем слушании дела... Известная актриса Бурчин Терзиоглу, бывшая жена Мурата Йылдырыма не стала давать показания, в то же время бывшая подруга Engin Altan Düzyata сделала это.В вечерних новостях директор канала Beyaz Özkan Tamirak сказал, что многие ответы на вопросы в этом деле хотелось бы услышать в прямом эфире..
Özkan Tamirak сказал также, что ему показалось, что Бурчин Терзиоглу хочет взять реванш как бывшая жена… В моей профессиональной деятельности я видел много дел о наркотиках, но такого я не видел. На заседании мы увидели «две женщины, две верности», но на самом деле, были месть и верность. Эти люди обвиняются в тяжком уголовном преступлении.Как вы знаете, Бурчин Терзиоглу была для Мурата Йылдырыма подругой его жизни и её свидетельство могло быть очень важным для него. Не знаю, сколько лет они прожили, но подлинное отношение Бурчин в суде выглядело как выражение мести".

http://www.televizyongazetesi.com/burcin-terzioglu-eski-esi-mura … 2345#.VC07tBbfdUD

Две нови снимки

Оказва се, че Мурат отново е в Саудитска Арабия. Тези снимки са от инстаграма на някакъм младеж Аbdullah Abdulrasheed от СА, който го бил срещнал в Мека днес преди залез.

http://instagram.com/abdullahabdulrasheed

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 20:22 от Alex_B

# 641
Преди малко се появи промо на новите сериали на СТАР тв, които започват през октомври. В началото се появява нещо като постер със сериала на Селма, на който пише 12 октомври, неделя. А досега в днеделя даваха сериала на Пелин. Да не би да го спират и него?  newsm78 Той наистина имаше трагичен рейтинг.

http://www.startv.com.tr/program/ekimde-starda

А в туитъра на Хиджран се появи ново съобщение - май казват, че се търси нов телевизионен канал.  newsm78

Bana Artık Hicran De ‏@BanaArtHicranDe 17 мин.17 минут назад

Dizinin takipcileri #BanAHicranDeKanalDegistirsin etiketiyle yapım ekibinin kanal değiştirmesi yönünde çalışma... http://fb.me/3R76hmdUi

Още една арабска симка на Мурат.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 21:08 от Alex_B

# 642
Алекс, благодаря за статията на руски. За съжаление и на руски няма по-добри неща да разберем.
Жалко за Мурат!  Да прав е журналиста,че тя отмъщава и то го прави  не където трябва и  го  показва пред цяла Турция и извън нея.  Бурчин  открито  показва какво изпитва към бившия си съпруг, вече не се нуждая от интервютата и демонстративните щастливи снимки с приятелки.
Жалко, много жалко , че се стигна до подобен момент. Бившата приятелка на Емгин свидетелства, който  дори е женен вече за друга, а бившата съпруга обръща гръб на мъжа с който е живяла няколко години под един покрив. Потресена съм от подобно отношение.
Няма какво повече да коментирам, мисля че мнението ми за Бурчин е корено различно от това което имах преди време като избраница в живота на Мурат,от уважение към него.

Алекс,  Мурат може би ще е там отново за Байрама тези дни.
Дано в Мека намери  спокойствие, след неприятните изживявания.

# 643
Ели : Hug Алекс Hug

Йозкан Тамирак е директор новини във вестник Акшам.. Той е един от двамата журналисти, които следят делата за наркотици.. Тамирак се е включил по телефона в предаването Сойлемезсем олмаз..Предаване, което аз следях, но напоследък не ми остава време да го правя..

Ето какво е казал Тамирак:

,, В професионалната си практика съм присъствал на много дела за наркотици, но нещо такова досега не съм видял.. Ако погледнем вчерашното заседания на съда ще кажем: Две жени и двете предани..Но само едната беше предана, а  другата отмъстителна.. Към всички тези хора са отправени много сериОзни обвинения..Бурчин Терзиоглу беше другарка в живота на Мурат Йълдъръм и нейните показания бяха много важни..Но вчера  държанието на Бурчин Теризоглу мога да го окачествя като отмъстително..
Председателят на съда помисли Бурчин Терзиоглу за полицайка..Защото в съда присъстваха и полицаи като свидетели.. Попита Бурчин Терзиоглу дали иска да свидетелства..Бурчин отговори: ,,Не, не искам!,, и напусна залата..Именно в този миг Мурат Йълдъръм изглеждаше изцяло съкрушен.. Аз не знам какво е минало между тях, но изглежда, че това е нещо много сериозно, щом накрая се получава така.
Мурат Йълдъръм е категоричен, че не е използвал наркотици..Той твърди, че кръвните тестове са били объркани и иска да му се направят нови тестове с косъм..Но съдът каза, че вече е минало много време и му отказа нови тестове.
Йозге Йозпиринджил и Енгин Алтан Дюзятян се срещнаха в залата.Йозге беше много искрена и призна, че веднъж двАмата с Кенан Имирзалъоглу са употребявали наркотици докато са били в чужбина..Илкер Аксум също си е признал, че е употребявал нарктотици, но сигурно за да предпази приятеля си каза, че не си ги е доставял чрез търговец..
Това дело все повече започва да прилича на това на Дениз Секи..Но едно е ясно..Накрая на делото ще има много сериозни наказания..,,

Алекс, аз мисля, че за да постъпи така Бурчин тя изглежда е била много наранена и огорчена от страна на Мурат..Човек така на лека ръка не би могъл да изтрие едно толкова дълго минало, в което сигурно е имало и много щастливи и радостни мигове..Още като прочетох репортажа на Бурчин, който Ванинка   Hug го преведе,  си помислих ,че Бурчин е наранена, но е превъзмогнала болката и е продължила да върви напред..И на мене ми стана болно за Мурат и аз мисля, че не така би трябвало да постъпва Бурчин, но явно нещата наистина са много сериозни..

Ели, феновете са подели кампания в туитър, за да накарат продуцентите на Хиджран да търсят друг канал..Май наистина ще го финализират сериала.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 644
Лили, мила.  Hug Hug Hug  Точна както винаги.

Бурчин наранена- възможно е, може и да е права за себе си да иска отмъщение , но на каква цена, на един съсипан живот ли трябва да отмъщава.

Хиджран я  искат феновете , историята не е започнала, защо тръгна , 3 епизода и решиха съдбата , веднага секирата.Дано се вслушат в желанието на феновете и намерят нов канал

Общи условия

Активация на акаунт